gelcem kismetsede bende keneden korkuyorum günescim burdada var fakat ordakiler tehlikeli burda degil
evt izmir torbalıda birini ısırmuış geçenlerde,,hava çok sıcak uzmanlar uyarı yapıyolar devamlı pikniğe gidenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelcem kismetsede bende keneden korkuyorum günescim burdada var fakat ordakiler tehlikeli burda degil
inşallah bakalım bekliyom ,,bitoş izmirlimisin sen
evet canim izmirliyim ailem karsiyakada oturuyor vereliniortak
karpuz iyi geldi sıcakta güneşciğim teşekkürler biz bugün ilk defa terledik anca yaz geliyo buraya
balkonlarda yatmaya başladınızmı teyzemde izmirde oturuyor yazın hep balkonda yatar ilk gördüğümde şaşırmıştım burda nekadar yaz gelsede yatılmaz karadeniz havası gece serin olur
yok canım daha yatmıyoz balkonda
evt karadeniz öyle ne güzel serin serin
kısmetse bu yaz karadeniz turuna çıkmak istiyoz
yazın serinlik aranıyo ama kışımız uzun sıcağı seviyorum ben karadeniz turunda samsuna uğrarsanız haberimiz olsun buluşalım vereliniortak
selam hanımlar güneşim nasılsın evet ya istanbulda sıcak benim evde güneşe karşı yanıyoz valla
gündüz sıcağı gecede serinlemiyo
ay ne güzel sicagi sevmem fazla fakat burasi bu gün soguk ya kaleriferi yakmak istedim yaz geldigi icin kapatmislar donuyom:jeyyar:
selamlar canim antalyanin sicagi fena oluyormus gercektenHepinize selâmlar
Demek ki Karadeniz akşamları serin oluyor. Biz şimdiden yanıyoruz ne balkonlar yetiyor, ne klima
Şimdilik hoşçakalın
selam hanımlar güneşim nasılsın evet ya istanbulda sıcak benim evde güneşe karşı yanıyoz valla
gündüz sıcağı gecede serinlemiyo
hoş bulduk güneşim sağol canım iyiyimeminem canım hoş geldin,,buğün izmir esiyor serin serin ,
nasılsın :1hug:
selamlar canim antalyanin sicagi fena oluyormus gercekten
eminecim merhaba nasilsin canim orasida sicak evet istanbulda büyüdüm kisinida yazinida iyi bilirim özledim istanbulu vallaopuyorumnanaktan