Gne55 le ay Saati...

balkonlarda yatmaya başladınızmı teyzemde izmirde oturuyor yazın hep balkonda yatar ilk gördüğümde şaşırmıştım burda nekadar yaz gelsede yatılmaz karadeniz havası gece serin olur

balkonlarda yatmaya başladınızmı teyzemde izmirde oturuyor yazın hep balkonda yatar ilk gördüğümde şaşırmıştım burda nekadar yaz gelsede yatılmaz karadeniz havası gece serin olur

yok canım daha yatmıyoz balkonda
evt karadeniz öyle ne güzel serin serin
kısmetse bu yaz karadeniz turuna çıkmak istiyoz

Hepinize selâmlar

Demek ki Karadeniz akşamları serin oluyor. Biz şimdiden yanıyoruz ne balkonlar yetiyor, ne klima

Şimdilik hoşçakalın

selam hanımlar güneşim nasılsın evet ya istanbulda sıcak benim evde güneşe karşı yanıyoz valla
gündüz sıcağı gecede serinlemiyo

ay ne güzel sicagi sevmem fazla fakat burasi bu gün soguk ya kaleriferi yakmak istedim yaz geldigi icin kapatmislar donuyom:jeyyar:

ay ne güzel sicagi sevmem fazla fakat burasi bu gün soguk ya kaleriferi yakmak istedim yaz geldigi icin kapatmislar donuyom:jeyyar:

bitoşum hoş geldin canım

o kadar soğukmu canım ,neyse az kaldı gelince ısınırsın tatlımopuyorumnanaktan

Hepinize selâmlar

Demek ki Karadeniz akşamları serin oluyor. Biz şimdiden yanıyoruz ne balkonlar yetiyor, ne klima

Şimdilik hoşçakalın
selamlar canim antalyanin sicagi fena oluyormus gercekten
selam hanımlar güneşim nasılsın evet ya istanbulda sıcak benim evde güneşe karşı yanıyoz valla
gündüz sıcağı gecede serinlemiyo

eminecim merhaba nasilsin canim orasida sicak evet istanbulda büyüdüm kisinida yazinida iyi bilirim özledim istanbulu vallaopuyorumnanaktan

eminem canım hoş geldin,,buğün izmir esiyor serin serin ,
nasılsın :1hug:
hoş bulduk güneşim sağol canım iyiyim

selamlar canim antalyanin sicagi fena oluyormus gercekten

eminecim merhaba nasilsin canim orasida sicak evet istanbulda büyüdüm kisinida yazinida iyi bilirim özledim istanbulu vallaopuyorumnanaktan

geliyosun biitoosum bide istanbul yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…