Gne55 le ay Saati...

Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..

Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadikça o olgunlaşır, demlenir...

Gelinin kocası ise bardaktır; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...

Çocuklar çayın şekeridir; tat verir...

Görümce ise çay kaşığıdır; arada bir gelir ve karıstırır gider...

Kaynataya gelince; o da bardak altıdır; dökülenleri bir araya toplar...

Çay deyip de geçmemek lazım demek ki... bi durmak, düşünmek lazım

Düzenli tüketilen siyah veya yeşil çay felç riskinden koruyor

Günde üç bardak siyah ya da yeşil çayın, felç olasılığını önemli ölçüde azalttığı bildirildi.
California Üniversitesi’nden bilim adamlarının yaptığı araştırma, çayın, felç ihtimaliyle mücadelede güçlü bir silah olabileceğini ve günde 3 bardak siyah veya yeşil çayın, felç riskini beşte birden fazla, yüzde 21 oranda azalttığını gösterdi.
ıngiliz Daily Telegraph [...]

ıyı geceler arkadaŞlar topık sıze emanet,,belım aĞrıdı burda oturmaktan ,yatayım artık, yarın sabah Çayına beklıyorum hepınızı ÖptÜmmmmmmmmm

günaydın gününüz aydın mutlu huzurlu geçsin anneler gününüz kutlu olsun öpüyoruma.s.a.s.:1hug:

günaydınn hayırlı günler ,sunacım mrb,hg

anneler gününüz tekrar kutlu olsun, hediyelerinizi aldınızmı ,gerçi bende almadım daha,yalnız kızım dün karanfil ve gül,demeti getirdi bana dün,,şimdide hazırlanıyor dışarı çıkıcak ,1,2 saat gezip gelcem dedi,bende geleyim dedim olmaz dedi,

canım benim kızım uzakta oğlum da denizli de kimse yok hediye alacak eşimde de o incelik yok yani yok anlayacağın

aynen canım aynen ,bırak hediyeyi,,bir kutlamadı bile ,çıktı gitti şimdi,o incelik benimkindede yok,çocuklarım babalrına çekmemişler ,eşlerine kutlarlar hemde hediye alırlar,geçen hafta pazar günü ,doğumgünümde oğlum gelinim kutlamadılar demiştim,geçen hafta süpriz yaptılar inciraltına kahvaltıya götürtüler,,çok memnun oldum [/B]

murgizim senin eşin kutlamış ,benim oda yok ,,
aslında çok iyi biridir ama böyle günleri önemsemez,

sunacım nsılsın buğün neler yapıcan ,,,menüde ne var,,bende yaprak sarayım diyom ama üşeniyomda

evdeyim ne yapıcam dün ablama gittim anneler günü hediyesini dün götürdüm bugün evdeyim öğlene yemek var akşama çiğköfte düşünüyoruz bakalım değişmezse

ne güzel ablana almışın hediye ,benim kardeşlerim hiç almazlar bana,,az önce erkek kardeşim aradı eşiyle kutladı o kadar ,,bende geleyimmi çiğ köfte varmış ,,bayılırımmmmmm

gel canım çok sevinirim evet her anneler gününde almaya çalışırım ablama benimde kardeşim aradı bir tanesi uzaktalar gerçi hayat mücadelesindeler zor işleri onlardan beklemiyorum

X