Gne55 le ay Saati...

günaydın ,gününüz aydın olsun kızlar,

oğlumun pc serviste olduğu için ,benim pc oğlumda oluyor akşamları,,o yüzden giremiyom,,1 den sonra girerim diyom ,bu sefer uykum geliyor,,ama aklım sizlerde
buğün ,karşıyakaya gidicem ,buluşmaya,kk dan kızlarla ,gelince görüşürüz

güneşim baktım resimlere kardeşinde sende çok hoş, ve güzel cıkmışsınız her zamanki gibi.
maşallahınız var vallahi opuyorumnanaktan

güneşim bende baktım resimlerinize ,hala güzelsin be arkadaşım,
kardeşinde güzelmiş,,tanımış olduk 2 kardeşte yakıyonuz vallahi,,bu yaşta tüh tüh maşallah:1hug:

ya sen çok şirinsinnnn güzelsinnnnnn
nerdesin neye gelmiyorsun iftardayız gırgır yapıyoruz beklerim güneşimmm

günaydın

hayrılı cumalar arkadaşlar.

kalk haydi güneeşş,naptın dünürcüleri cevapladınızmı,yani söz nişan yada düğün ne zaman hayatım merak ettim msn dede göremedim seni sormak için. opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm,torunu gezdirmek için karşıyakayaya gittik eşimle,aman gezdirmek kim ben kim,,öyle yorulmuşum,peşinde koşmaktan,kucağımda taşımaktan,
gençken hiç yorulmazdım,yada anlamazdım,şimdi öylemi ya,
çocuk büyütmek çok zormuş be,,zorluğunu bilsedim gençken 4 tane yapmazdım,,ama iyikide olmuşlar,diyorum şimdi,,eeeee gençlik başkamış be bunu ancak anlıyor insan,,,
aman birden içim karardı ,gençlik yaşlılık,,ben gencim en azından gönlüm genç

güneşim baktım resimlere kardeşinde sende çok hoş, ve güzel cıkmışsınız her zamanki gibi.
maşallahınız var vallahi opuyorumnanaktan
irnam tşk bi tanem,aman zor ikna ettim kardeşimi,geldi sonunda
güneşim bende baktım resimlerinize ,hala güzelsin be arkadaşım,
kardeşinde güzelmiş,,tanımış olduk 2 kardeşte yakıyonuz vallahi,,bu yaşta tüh tüh maşallah:1hug:
tşk zehracım, bu yaşta derken ,neyi var yaşımızın ,kız,:sm_cool:

ya sen çok şirinsinnnn güzelsinnnnnn
nerdesin neye gelmiyorsun iftardayız gırgır yapıyoruz beklerim güneşimmm
gedim geldim ,esmerim şekerim,,sende çok güzelsinnnnnnn:1hug:

pazar günü ,geldiler dünürcüler sadece aileler tanışması için,
bu pazarda davet ettiler biz gidicez,inşallah,ondan sonra bi dahaki haftaya ,isteme olcak galiba,,bakalım hayırlısı olsun,gelişmeler oldukça burdan yazıcam ilgin için tşk tatlım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…