Gne55 le ay Saati...

964.gif

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakimm,torunu gezdirmek için karşıyakayaya gittik eşimle,aman gezdirmek kim ben kim,,öyle yorulmuşum,peşinde koşmaktan,kucağımda taşımaktan,
gençken hiç yorulmazdım,yada anlamazdım,şimdi öylemi ya,
çocuk büyütmek çok zormuş be,,zorluğunu bilsedim gençken 4 tane yapmazdım,,ama iyikide olmuşlar,diyorum şimdi,,eeeee gençlik başkamış be bunu ancak anlıyor insan,,,
aman birden içim karardı ,gençlik yaşlılık,,ben gencim en azından gönlüm genç
ayıp ayıp aaaaa kız ne yaşlılığı çıtırız çıtır hem biliyormusun ben de cumartesi karşıyakadaydım sen aradığında söz vardı eltimin kızının tam kapıdan giriyorduk arıyacam seni buğün olmadı biraz iş vardı eşime yardım ettim bitanem benimmmmmmmmm
irnam tşk bi tanem,aman zor ikna ettim kardeşimi,geldi sonunda

tşk zehracım, bu yaşta derken ,neyi var yaşımızın ,kız,:sm_cool:

gedim geldim ,esmerim şekerim,,sende çok güzelsinnnnnnn:1hug:

pazar günü ,geldiler dünürcüler sadece aileler tanışması için,
bu pazarda davet ettiler biz gidicez,inşallah,ondan sonra bi dahaki haftaya ,isteme olcak galiba,,bakalım hayırlısı olsun,gelişmeler oldukça burdan yazıcam ilgin için tşk tatlım :1hug:

hayırlısı olsun bitanem şimdi kesin ordasındır dönüşte anlat bize ne güzel mutluluklar ne tatlı telaşlar bunlar Allah hepimize göstersin hayırlı iyi lerle karşılaştırsın inşallahŞeniz

Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun bi çay istesem tavşan kanı olabilirmi kahvaltı yapmadım daha açım açççççç cokacimcoook

selamlar herkese güzel bi hafta olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

ank,,esmergüzeli,günaydın hoş geldiniz nasılsınız bakim,benim farenjit azdı yine,aksine buğünde buluşma var kayfimde yok ,iyi hissedersem gidicem

günaydın güneşim geçmiş olsun nasıl gitti tanışma hayırlısı olsun seni arayamadım 2 gündür hastalıkla uğraştım

ev hanımı hoş geldin canım
ilk onlar bize geldi,geçen pazar biz gittik onlara,tanıştık,,bu pazar istemeye ,gelcekler hemde söz kesilcek ,gençler söz yüzüklerini almışlar bile,,yarında kıyafet bakçaklarmış,kendileri hallediyorlar,,valla,yalnız kızıma dedim,yüzeklerden babana ve abilerine bahset haberleri olsun,,sonra aksi tepki vermesinler,benden habersiz alınıyo demesin baban,,
damat adayını görmüştüm önceden ,sevdim,uzun boylu yakışıklı,kibar,saygılı,inşallahta öyledir,yanılmam ,,yalnız abileri napcaz bilmem,küçük abi geldi onlar gelincede,ortanca oğlum ,yanlarına bile gelmedi,onlarada gitmedi,,nedeni doğulumuş diye ,bula bula koca izmirde doğuluyumu buldu diye kızıyor,,bilmiyom napcaz

egünaydın güneşim geçmiş olsun nasıl gitti tanışma hayırlısı olsun seni arayamadım 2 gündür hastalıkla uğraştım

evhanımı geçmiş olsun canım,sanada,olsun ya ,sen iyileşte

X