Gne55 le ay Saati...

merhaba kızlar ben yinemi yetişemedim yoksa:çok üzgünüm:
yeni geldik eve şimdi açtım pc yi..
herkez iyidir inşallahŞeniz

canım sana iyi geceler ,yatayım geçer belki, hep bu safradan ağrıyo ,ooffff,
kusura bakma tatlım çok öptüm yarın görüşürüz inşallahhh (aminnnn)

güneş abla geçmiş olsun bende şimdi okudum :1shok: allah beterinden saklasın:Saruboceq:
geçmişi okumadan yetişeyim diye dalmıştım sohbete:eek:
birşeyin yoktur umarım:uhm:

hoş geldin hayatım nsılsın

sağol güneş abla sen nasılsın Şeniz
ben dünde yetişememiştim.bugünde azönce geldim hemen açtım pc yi.en son gidiyorum yazdığını gördüm başka bişey okumadan daldım hatta sohbete kimler var bilmiyorum:eek:
herkeze tekrar merhaba kızlara.s.

Son düzenleme:
egem burda ev hanımı vardı çıkmış ,iyi geceler tatlım ilaç alıp yatayım ,belki geçer çok öptüm görüşmek üzere ........

egem burda ev hanımı vardı çıkmış ,iyi geceler tatlım ilaç alıp yatayım ,belki geçer çok öptüm görüşmek üzere ........

tabikide güneş ablam Şeniz
allah rahatlık versinŞeniz
yarın görüşürüz inşallahŞeniz

ev hanımı nihayet seni görebildim canım. nasıl oldun. ameliyatın nasıl geçti. seni çok merak ettik. inşallah iyisindir. aman canına iyi bak.

bu pastanın şekli hoşuma gitti. çayında yanına güzel gider değil mi.

pasta_son.jpg

tünaydın güneş ablaŞeniz
tünaydın kızlarŞeniz
hepinize keyifli bir hafta diliyorumŞeniz

sağol güneş abla iyim çok şükür.güzel bir hafta sonu geçirdimkaydirigubbakcemile2 bahar kendini hissettiriyor artık hava biraz kapalı gibi bugün ama güzel yinede..nickm benim sözümdür..hani söylemek isteyipte söylemediğimiz içimizde sakladığımız şeyler vardır,dilimizin ucuna kadar gelirde tutarız kendimizi..ben de bunu hep msn nime yazarım ;;
dilimin ucunda saklı söylemek isteyipte asla söylemiyeceklerim....
orjinali budur aslında..ben burdakısaltıp yazdımyerimseniben

izmirdede hava kapalı ama 22 derece,,bende pc nin başından kalkamıyorum,ohh sefan olsun canım iyi olmuş güzel bir gün geçirmişin,çocuk varmı halecim ,diğer yer derken nerdesin mahzuru yoksa

X