Gne55 le ay Saati...

Yiyelim yiyelim, kilo aldık diyelim..Dayanılmaz görünüyor hepsi. Ne yapayım çok iştahlıyım çok.

Afiyet şeker bal olsun, top top et olsun. Bu kadar yemelere içmelere olacağı bu :):)
Çay saati bahane

yeşilim sessizcem hoş gelmişiniz ,yeşilim aynen canım çay bahane sohbet ve ziyafet şaheneeeeee

aman kiloları hiç sorma arkadaşım

1231263687img_0107.jpg

açmalarda benden.kızlar sofra çok güzel görünüyor.kacırmak istemem.

bunlar neeeeeeeeeeeeedelikafadulden süperrrrrr kahvaltı yaptım ama bi parça alsaydım :çok üzgünüm:

selamm kızlarrrrrrrrrrrr

usnac hoş geldin canım buyur afiyet olsun a.s.

Son düzenleme:
kızlar akşam görünmez kaza atlttım yatak odasına giderken ayağım kaymasıyla kendimi yerde buldum,allah korudu bir yerim kırılmadı ,sıcakken anlamadım ama şimdi vucudumun bazı yerleri ağrıyor,bunada şükür,rabbim hepimizi korusun,

iyi akşamlar açma çok hoş gözüküyor

merhaba kızlar nasılsınız?Şeniz
güneş ablam duydumki burada ziyafet sofraları kurulmuş yerimseniben
çorbada benimde tuzum olsun istedimcokacimcoook
pastada benden olsun kızlar bizzat kendi elcezlerimle yaptım yalan değil valla isteyen bakabilir tariflerimde var:eek:
zzzzzzzx.jpg

kızlar akşam görünmez kaza atlttım yatak odasına giderken ayağım kaymasıyla kendimi yerde buldum,allah korudu bir yerim kırılmadı ,sıcakken anlamadım ama şimdi vucudumun bazı yerleri ağrıyor,bunada şükür,rabbim hepimizi korusun,

ablacım geçmiş olsun dikkat et yaa :1hug: ama ben bu tiğe gelince açıkıyomm :çok üzgünüm:

merhaba kızlar nasılsınız?Şeniz
güneş ablam duydumki burada ziyafet sofraları kurulmuş yerimseniben
çorbada benimde tuzum olsun istedimcokacimcoook
pastada benden olsun kızlar bizzat kendi elcezlerimle yaptım yalan değil valla isteyen bakabilir tariflerimde var:eek:
zzzzzzzx.jpg
ellerine sağlık canımbenim,,ben yaptım demeseydin hazır sanırdım ,marifetlisin maşallah tarifinede bakıcam:1hug::nazar:
ablacım geçmiş olsun dikkat et yaa :1hug: ama ben bu tiğe gelince açıkıyomm :çok üzgünüm:
sağol canım benim ,olcak oldumu oluyor işte ,allah beterinden korusun,sen gel her zaman ben seni aç bırakmam :1hug:
slm ablacım bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hoş geldin sefa geldin:1hug:a.s.

Güneş'cim geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın ALLAH beterinden saklasın.:Saruboceq:
Pastalar börekler çok güzel görünüyor canım bende bir parca alayım acıkmışdım iyi geldi:eek:

Güneş'cim geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın ALLAH beterinden saklasın.:Saruboceq:
Pastalar börekler çok güzel görünüyor canım bende bir parca alayım acıkmışdım iyi geldi:eek:

sağol canım,al al afiyet olsun:içelim:

ıyı geceler ablacıĞım

X