• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gmail hesabi ile takip etme?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar,

Kisa zamanda boyle bisey mumkun oldugunu ogrendim, ve gmail gecmisine bakarken Internete girildigini gordum fakat hangi sitelere girildigini gorulmuyor.

Ayrica, takipte edebilirsin diye okumustum biyerde bunu denedigimde olmadi sanirim Locatiom acik olmali bunu yapmak icin.. Dogrumuyum?

neyi takip etmek istiyorsunuz? bulunduğu yeri mi girdiği siteleri mi?

Arkadaslar,

Kisa zamanda boyle bisey mumkun oldugunu ogrendim, ve gmail gecmisine bakarken Internete girildigini gordum fakat hangi sitelere girildigini gorulmuyor.

Ayrica, takipte edebilirsin diye okumustum biyerde bunu denedigimde olmadi sanirim Locatiom acik olmali bunu yapmak icin.. Dogrumuyum?

Aman bosverrrr kimseyi takip etme bence kendi hayatına bak kendi yasamına bak rahat ol, zaten gızlı kapaklı seylerı Allah bır sekılde onumuze koyuyor yerı gelınce

Iphone kullanıyorsa arkadaş bul var telefonun kendinde oradan onun telefonunda kullandığı mail adresini ekleyerek takip edebiliyorsunuz nerede olduğunu

Back
X