GM diyeti yapan ve kilo veren var mı?

zoobidoobi

Eğer inanırsan her masal gerçek olur...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
26
2
Merhaba kızlar ben bir hafta sonra Antalya'ya tatile gideceğim.Ee tatil denizsiz olmaz kötü bir görüntü çizmek istemediğim için şöyle bir hafta içinde 3-4 kilo verebileceğim bir diyet arıyordum GM diyetini duydum size de bir sorayım dedim var mı yapan ve kilo veren ? Aslında şok diğerleri bırakalı çok oldu ama az bir süre var çok acil lazım çok çok lütfen yardım :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben diyete başladım diyette ikinci günüm kilom 63.3 tü bugün 62.5 olmuş diyetin yanında evde pilates yapıyorum 15 dakikacık 1 saat de bisklete biniyorum gelişmeleri üç gün sonra haber veririm :)

Bu dIyet hakkinda bilgi verir misiniz ? Google'da baktim bir az AMA karishik geldi. InshaAllah saglikli bi diyettir...

Ben şu an deneme aşamasındayım kuzenim de denemiş bu diyeti 5 kilo vermiş ben acil kilo vermek c
zorunda olduğum için uyguluyorum yoksa çok da sağlıklı değil gibi.Halsizlik olur yazıyor bazı yazılarda ama bende olmadı sporu eskisinden fazla yapar oldum :) Şu an adet döneminden dolayı şişkinliğim var kilomu cuma günü ölçüp bildireceğim kızlar umarım iyi bir sonuç alırım :)

http://uyduhaberlesme.com/1-haftada-6-kilo/ burda acikca anlatiliyor.. Bence keyifli bir diyet... En kisa zamanda deneyebilirim... Deneyen var mi???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben linkteki gibi yapmıyorum ama bir sürü versiyonu var İngilizce bir siteden bulduğumu uyguluyorum :/ İlk gün muz hariç meyveler yedim kavun ve karpuz öneriyor benim listemde sonraki gün sadece sebze bir patatese izin var ama ben yemedim.3.günü patates hariç sebze,muz hariç meyve yiyorsun.4.gün 8 muz 3 bardak süt bunlar maksimum o kadar yemem herhalde :) 5.gün biftek ve 6 domates.6.gün sebze ve et son gün ise bir kase siyah pirinç pilavı ve sebze yiyorsun

kolay bir diyete benziyor doğum yapalı 1,5 yıl oldu ama kiloları veremedim böyle bir diyete ihtiyacım var. 10 kilo fazlam var çünkü deneyecem bende

bu arada bir şey soracağım sebze yediğimiz günlerde tuz yasak mı ?

Ben oldukça kolay geçiriyorum diyeti tuz konusuna gelince sebze yemeği yapacaksanız çok az da olsa koyabilirsiniz lezzetlenmesi için ama bol bol su için yeşil çay da tuzun vücutta su tutmasını önler

nasıl gidiyor diyet ne durumdasınız? ben ilk gündeyim. meyve yiyorum, miğdem bi değişik alışkın olmadığım için

nasıl gidiyor diyet ne durumdasınız? ben ilk gündeyim. meyve yiyorum, miğdem bi değişik alışkın olmadığım için

Bugün muz günü ama muz alamadım öğrenciyim malum :KK43: Onun yerine yine potasyum içeren şeftali yiyorum halsizlik yok güzel gidiyor.Bol su içmeyi unutmayın ilk gün çok içmek gerekiyor

Bu arada gözle görülür bir incelme oldu kilomu cuma günü ölçeceğim

ben zaten çok su tüketiyorum o konu da sıkıntım yok da bende evli ve çocukluyum
onlara yemek hazırlıyorum biraz zorlanıyorum bakalım ne kadar dayanacam

ben zaten çok su tüketiyorum o konu da sıkıntım yok da bende evli ve çocukluyum
onlara yemek hazırlıyorum biraz zorlanıyorum bakalım ne kadar dayanacam

İnşallah başarırsınız sabredin azimle her şey oluyor ben cumartesi günü bir haftalık tatile çıkacağım dönünce tekrar yapacağım bu diyeti ben verim almaya başladım çünkü çok azmettim 53 kiloya düşeceğim

Az önce tartıldım 60 kg çıktım başlangıç 63.3 tü 3 kg 300 gr vermişim ama 3 kilodan fazla vermişim gibi duruyor adet döneminde yeterince veremedim sanırım ama bana şimdilik bu da yeter mutluyum :)

Ben bu diyetle 83 kg-61kg indim .Şimdi 75 yeter yok yok 70 aa65 olsun derken 25 beden kot giyerken buldum kendimi .Bir arkadaşım bukadar kısa sürede bukadar zayıf olmamın başka sebebi olacağını söylemesi üzerine iç hastalıkları Bölümü'nde taramamı yaptırdım ,hiç bir problem yok .Bu diyetteki tek sıkıntı bırakıp gurme gibi yemeye kalktığın an 7 günü ÇÖP yapıyorsun .1 yıl boyunca biftek yerine ne koyabilirim menü nasıl genişler üzerine çalışma yaptımtek söyliyebileceğim ben genç kızken bile böyle zayıf değildim .yaşa bağlı olarak haftada 2,5-3 kg kesin gidiyor .

Ben bu diyetle 83 kg-61kg indim .Şimdi 75 yeter yok yok 70 aa65 olsun derken 25 beden kot giyerken buldum kendimi .Bir arkadaşım bukadar kısa sürede bukadar zayıf olmamın başka sebebi olacağını söylemesi üzerine iç hastalıkları Bölümü'nde taramamı yaptırdım ,hiç bir problem yok .Bu diyetteki tek sıkıntı bırakıp gurme gibi yemeye kalktığın an 7 günü ÇÖP yapıyorsun .1 yıl boyunca biftek yerine ne koyabilirim menü nasıl genişler üzerine çalışma yaptımtek söyliyebileceğim ben genç kızken bile böyle zayıf değildim .yaşa bağlı olarak haftada 2,5-3 kg kesin gidiyor .
Ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu? Diyeti sürekli yaptınız mı yoksa ara vererek mi yaptınız?

bu diyet "5günde 5kg" diyetine çok benziyor. onu denemiştim, işe yarıyor.
bunu da denemek istiyorum ama, çok fazla bir paylaşım yok.
yapanlar bilgi verirse çok iyi olur.

X