- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
-
Bende kullanıyorum ama günde 2 taablet alamıyorum migdem çok kötü oluyor 2 tablet alınca. Yalnıızca sabahları kullanabiliyorum akşam yemekten sonra alırsam miğdem altüst oluyoracaba gece yatmadan evvel alsamda aynısı mı olur, deneyen var mı? Kilo verdirse ne iyi olacak :gitme: tatlı krizi, çikolata vs krizini ortadan kaldırması ise çok süperdi.
bilmiyorum canım ya banada dr bişi söylemedi ama bende bir kaç yerde okudum bazı dr ler kullan bazıları kullanma demiş sen dr ne sor istersenslm,
bende bugün öğrendim pcolu olduğumu 3 senedir çocuk istiyoduk ama henüz yeni başladığım doktorum açıkladıglucophage verdi banada sabah öğlen akşam yarımla yarın başlıyorum,reglmin2,günü tekrar gidicem doktora ama regliyken almam gerekiyormu acaba sormayı unuttum bileniniz varmı?boshayallersmile
slm arkadaşlar
bene glucophage kullanıyorum anlamadığım şey adeti geciktiryormu ben hala adet olmadım mesela geçen ay 14.de olmuştum bu ayda 10.da en geç benim olmam gerekirdi herzamanki tabloma göre tabi bileniniz var mı?birde bazılarınızın mdiesi bulanmış,bazılarınızın cildi kurumuş bende ne mide bulanısı var nede kuruluk tam tersine muhteşem terliyorum hiç böyle olmamıştım.doktor beni bekliyor regl olduğumda ama bende tık yok,birde 5 gün LUTENLY diye bir ilaçta aldım o bitti yoksa omu yaptı araştırdım ama kullananlar daha iyi biliyor bilenler paylaşırsa sevinirim..teşekkürlerrkaydirigubbakcemile3
mrh esmacım glucophage insülin direncini ayarlayan cok kıymetli bir ilaçtır.genellikle diabet ve pok da kullanılır.bu ilaç sayesinde hem kilo veriliyor hemde bazı bünyelerde baska hiçbir ilaç tedavisine gerek kalmadan adet düzenleme ve bebek sahibi olmaya yardımcı oluyor.doktorun bu ilacı sana verırse kesınlıkle aksatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?