- 2 Şubat 2023
- 241
- 480
- 33
74.5@gelengiden @seyda586 Kizlar bu hafta da tartı vermeyecekseniz sizi listeden çıkarıyorum. Devam edeceğiniz zaman ekleriz.
my mister monoi @dolunaybekler sizden de bugün tartıyı bekliyorum
@pembikokedi canım sen de gün içi raporlarına başlayabilirsin bugünden itibaren. Yeni haftaya başladık.
Geçmiş olsun canımSelam kizlar ben bir süre gruba ara vermek zorunda kalıcamdün gözüm agriyordu çocuklarinda gözü kızarıktı anladim zaten birşeyler geliyor bugün uyandik supriz goz kizarikligi ve sari akinti akiyor ek olarak boğaz ağrısı bıktım bu lanet gripten hastalıklardan.Doktora gidicez modum 0 şuan. Beni şimdilik tablodan çıkarirsin canım çocuklar kendimle ilgilenmem lazim bu sürede pek aktif olamiyicam sitede ama bırakmıyıcam kendimi devam ederim.Bu yil şu grip hastaliklarla neler çektim az çok Orenda biliyor zaten
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Önemli olan bu akşam da aynısını yapmamak dimiAkşam çok acıkınca peynir eppek yedim
8 haftadan sonra kendimiz isteyerek devam edeceğimizi düşünüyorum ben. Düşünsenize iyi bir rakam kaybedersek neden devam etmeyelim ki. Tabi ki sadece kilo olarak değil zihin olarak beden olarak da en iyi halimizi istemeli ve onun için çabalamalıyızBence bu iş bizim icin 8 haftada bitmez. Hatta umarim ki hepimiz icin zayiflamaktan cok daha fazlasi olsun bu surec. Seni o kadar iyi anliyorum ki.
Geçmiş olsunSelam kizlar ben bir süre gruba ara vermek zorunda kalıcamdün gözüm agriyordu çocuklarinda gözü kızarıktı anladim zaten birşeyler geliyor bugün uyandik supriz goz kizarikligi ve sari akinti akiyor ek olarak boğaz ağrısı bıktım bu lanet gripten hastalıklardan.Doktora gidicez modum 0 şuan. Beni şimdilik tablodan çıkarirsin canım çocuklar kendimle ilgilenmem lazim bu sürede pek aktif olamiyicam sitede ama bırakmıyıcam kendimi devam ederim.Bu yil şu grip hastaliklarla neler çektim az çok Orenda biliyor zaten
Geçmiş olsun kankaSelam kizlar ben bir süre gruba ara vermek zorunda kalıcamdün gözüm agriyordu çocuklarinda gözü kızarıktı anladim zaten birşeyler geliyor bugün uyandik supriz goz kizarikligi ve sari akinti akiyor ek olarak boğaz ağrısı bıktım bu lanet gripten hastalıklardan.Doktora gidicez modum 0 şuan. Beni şimdilik tablodan çıkarirsin canım çocuklar kendimle ilgilenmem lazim bu sürede pek aktif olamiyicam sitede ama bırakmıyıcam kendimi devam ederim.Bu yil şu grip hastaliklarla neler çektim az çok Orenda biliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?