- 17 Ağustos 2023
- 8.117
- 25.454
- 468
Nedir benim çektigim62 le fikrim değişmedi alın şunu surdan yavrular kadın dediğin 0 beden olmaz yaa yapmayin
Konuş beybi konuşYooo niye olmasın
tabi ki ekleyelim boy kilo hedef kilo yazabilirsinizsu an nedense arayip bulamadigim motivasyon geldi heyecanlandim acaba benide alir misiniz? Yapabilir myim ki?
Göbüş öyle demiyor amaYine iyisin yani fazlan yok ki
bibim 170 boy güncel kilo ve hedef alabilir miyim tşkkEkle kız ekle benim kilo vermek gibi çok şeyim yok ama incelmek için biraz daha bu ay dikkat edecektin zaten :)
Şimdi sen böyle niye diyon62 benim hedef kilom diyeceklerim bu kadar
Tamam 8 hafta icin hedef degil mi? Boy 157 kilo 85 hedefte 80 in altina dusmek olsun. Ayyy cok heyecanlandim yapabilirim insallahtabi ki ekleyelim boy kilo hedef kilo yazabilirsiniz
Bir de günlük rapor verebilirseniz haftalık puana da ekleyim?
Geldi bir kilo sorunu olmayan gadın kaslarını her birseyini gormüşüm utanmazGöbüş öyle demiyor ama
işte senden kısa djhsdfŞimdi sen böyle niye diyonhepten gelicekler üzerime
Boy kaç sende bedene göre kilo değişir çünki
O göbüş kara bela gibi çökuyo üzerimizeGöbüş öyle demiyor ama
jsjdjddjjffBiliyordum yazacağını0 beden aşkım benim
Evett kim nasıl mutluysa o kiloya inelimişte senden kısa djhsdf
aşkım ben arkandayım kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloya kadar in
Yaa utanıyorum siz böyle diyince amajsjdjddjjffbenim de sıkılaşmam lazım bu arada motivasyonumu toplayım spora giderken sana yazcam bana hareket ver hocam diye
Kız sen kendin de demedin mi bi göbüş var orada diyeeeeGeldi bir kilo sorunu olmayan gadın kaslarını her birseyini gormüşüm utanmaz
Yooo hiç hatırlamiyorumKız sen kendin de demedin mi bi göbüş var orada diyeeee
ÜzdünBacımsular Orendacım ben evimde değilim yurtdisindayım şu an katılamıycam. Mayıs gibi gelcem gelirim aranıza. 6 kilo falan fazlam kaldı. Halledicez inş
Kızz niye utanıyorsun ne güzel işteYaa utanıyorum siz böyle diyince ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?