Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ölçülerimi aldım.
Göğüs: 87
Bel: 84
Göbek: 95
Kalça: 99

Şimdi bu orantısızlığı oranlama, incelme zamanı. Bacaklarım ve kollarım ince bu arada. Tüm yağ göbek, bel, sırtta toplanmış durumda. 6 aylık hamile gibiyim. Düz bir karın herkesin hakkı. Sezeryan sonrası 7 buçuk aydayım. Artık karın kaslarını çalıştıracak spor yapabilirim değil mi?

Ölçülerimi aldım.
Göğüs: 87
Bel: 84
Göbek: 95
Kalça: 99

Şimdi bu orantısızlığı oranlama, incelme zamanı. Bacaklarım ve kollarım ince bu arada. Tüm yağ göbek, bel, sırtta toplanmış durumda. 6 aylık hamile gibiyim. Düz bir karın herkesin hakkı. Sezeryan sonrası 7 buçuk aydayım. Artık karın kaslarını çalıştıracak spor yapabilirim değil mi?
Ben de bunu merak ediyorum. Sanırım benim karın kaslarımda bir miktar ayrılma var. Mekik pozisyonunda kafamı kaldırınca karın kaslarımın arasına 3 parmak giriyor resmen 😅

Kızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?

Benim karın germe yapılirken orta kasları dikmişler normalde doğuran kadınlarda oluyor bu durum ama işte yıllarca çok kilolu olunca el atmış dr sağolsun :27:
Benim karın kasları da ayrılmış doğum yapalı 5 ay oldu önereceğin egzersiz var mı Sayın Bibi? 😅 (gözüme en yetkin seni kestirdim 😂)

Kızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?
Benim karışık yavrum malum çok az yiyebildiğimden 3e 5e bakmiyorum :)

Genel düzenim 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde, aralıklı oruç yapmıyorum artık ben

Genel düzenim 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde, aralıklı oruç yapmıyorum artık ben
Ben de 2 ana 1 ara gibi yapıyorum. Bazen 2 ara da olabiliyor. Aralıklı oruç olarak yapmıyorum aslında ama yeme düzenimden ona kayıyor biraz. Öğlen 12.00 de ilk öğün akşam 19.00 da son öğün gibi iş saatlerimden dolayi

Back
X