• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda
Kahvaltı: mantarlı omlet, az kaşar peyniri, 3 biskrem
Ara: ikram bisküvi(meyvem yokmuş, bunu yarım görünce dayanamadım saldırdım tatlı ihtiyacıyla)
Akşam: patlıcanlı kabaklı türlü, 2 dilim tam buğday ekmeği, cacık, birkaç parça turşu

Bugün öğlen baya acıktım, resmen 3 günde 3 haftam heba oldu, midem bile genişledi gibi hissediyorum 🥲

Selam kızlar ben sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen fotoğraftaki gibi
Akşam da yoldaydım 6 tane cigkofte sadece
Ara da 3 4 erik 1 salatalık
Hareket edemedim bugün maalesef

Eklentiler

• 1000011368.webp
    1000011368.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 21
Bende 100 gr fazla çıktığım için bu iki gün spora yükleneceğim cezamı cekecegim😂
Sabah aç karnına bromelain içtim
Kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
Ara ögün; sade Türk kahvesi
Öğlen; bezelye yemeği salata ve 3 kaşık bulgur pilavı yiyeceğim
Suyu bugün 3 litreye çıkaracağım.
Akşam; barbunya yemeği yoğurt ve salata ile kapatacağım inşallah ☺️

Günaydın,
Sabah: biraz patatesli yumurta salatası, hindi füme zeytin domates 1bucuk dilim ekmek çay
Ara: kahve+kuru meyve
Akşam: sebze yemeği çorba

İlk öğünümü yiyorum, kıymalı yumurta yaptım. Bu ne kadar mükemmel bir lezzetmiş 😻

Orenda Orenda selam kizlarr.. vallahi ozledim sizi. Eve dondum sonunda. Yemek yedim direk cok acikmistim. Ustunede bir kahve ictim. Abimin sporculara ozel protein kekinden 1 dilim yemistim sabah. Eve geldim 200 gr kofte yedim. Kahve ictim. Su ictim. Bu sekilde 83.30 um su an. Bu haftaki tartim bu sayilsin. Yarindan itibaren yetlesip toparlanip duzenime devam.

Eki Görüntüle 3583739 Arada kefir, kivi, fındık tarçınlı smoothie,
Akşam taze fasulye domates çorbası ve salata. Yarın 3 günlüğüne kongreye gidiyorum bol boll irade lazım hadi bismillah 😅

Orenda Orenda
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Öğlen:tavuklu garnitürlü salata
Akşam: 4 5 etli sarma, 5 kaşık mantı, 5 kaşık dünden kalan sebze türlü
Ara olarak da kahve+ kayısı olabilir ya da hurma

Tarator iki kase, toplam 1000-1200 kalori arası

Orenda Orenda

Kizlar diger yediklerime ek olarak surpriz bi tuzlama ictim. Yaninda 1 dilim ekmekle. Orenda Orenda daha bir sey yemem.

İyi akşamlar. Akşam yemeğim kabak spagetti. 18.30-19.00 arası yedim.

Orenda Orenda
Kahvaltı: mantarlı omlet, az kaşar peyniri, 3 biskrem
Ara: ikram bisküvi(meyvem yokmuş, bunu yarım görünce dayanamadım saldırdım tatlı ihtiyacıyla)
Akşam: patlıcanlı kabaklı türlü, 2 dilim tam buğday ekmeği, cacık, birkaç parça turşu

Bugün öğlen baya acıktım, resmen 3 günde 3 haftam heba oldu, midem bile genişledi gibi hissediyorum 🥲

Selam kızlar ben sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen fotoğraftaki gibi
Akşam da yoldaydım 6 tane cigkofte sadece
Ara da 3 4 erik 1 salatalık
Hareket edemedim bugün maalesef
KendineRenkli KendineRenkli Susmuyorr Susmuyorr Hawky Hawky kikelomo kikelomo Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi Y Yagmurkan Hawky Hawky immzaben immzaben Nevossss Nevossss kızlar dünü ekliyorumm

Gunaydin kizlar hepinize kolay gelsin ve guzel bir gun dilerim 😘 dun yazdiktan sonra ben dayanamayip 1 tane lahmacun 1 dilimde pide yedim gece vakti biliyprum bu kendime ihanet ama regl krizleri beni benden aliyor bu sabahta 164 kalorilik damak antep fistikli gofret yedim kahvaltidan sonra. Ama daha yapmam oyle seyler söz. Kahvaltida bebisin artan kiymali yumurtasini yedim. Kahve iciyorum su an. Bir kscta zeytin yedim.galiba unuttugum bir sey yok. Aksamda burada gorup tadini merak ettigim falafelden yiyecegim 2 tane begenirsem. Ayrica mucver ve mercimek corbasi yapacagim. 1 er de onlardan yerim. Bugun boyle olacak. Aksilik cikarsa yazarim yoksa durum budur. Bu arada dun ki yemekelr inanilmaz sisirdi beni yani eller falan ödem. Reglye de 1 hafta var tam. Ama bu sekilde sabah yemekten once 82.80 ama dunki rakami vermistim artik. Zaten bugun sali gecikmeli tarti olmus oldu. Ha birde 1 tane activia yerim birazdan kayisili. Yine hayat hikayemi yazdim. Sizi seviyoree 💕

Günaydın,
Sabah kahve+ kuru incir kayısı 1 adet
Kahvaltı: 1 adet zeytinli ekmek içine hindi füme ve acuka sürdüm. Zeytin salatalık ve yeşil çay
Ara: granola kasesi
Akşam: sebze çorbası + ton balıklı salata

Sabah 1 delly bar+türk kahvesi
öğlen 1 haşlanmış yumurta yarım tb lavaş+domates salatalık+az peynir+5 zeytin+1 hindi füme 2 ceviz
Ara geçen yaptığım yulaflı mzlu atıştırmalıktan 2 tane(tanesi 60 kalori idi)
Akşam kabak sote yağsız+ yoğurt kapatıcam inşallah

Orenda Orenda
Kahvaltı : peynirli omlet, yeşillik, tahin pekmez, 5 zeytin, 1 çk çörek otu, 1 dilim ekmek
Öğlen: tavuklu garnitürlü salata
Akşam: mantar çorbası, bulgur pilavı, salata ayran düşünüyorum ama emin değilim.
Ara olarak da sütlü kahve + kayısı /incir/hurmada biri olabilir

Şimdi 1 saattir uyuyor. Ha uyandı ha uyanacak diye bekliyordum 😅 O arada yemek mi yapsam, duşa mı girsem, evi mi toplasam yoksa dinlensem mi derken hiçbir şey yapamamış olmak..
Ben sessizce yatıyorum çünkü en ufak seste uyanıyor o yüzden o işlerimi uyanıkken yapıyorum 😂

Orenda Orenda menu degisikligi: mucver yerine zoodle yaptim. Ilk kez deniyorum. Sizin yaptiklariniz gibi gorunmuyor ama yine de lezzetli. 🤣

Orenda Orenda

Aralıklı oruca başladım, artık iki büyük öğün yemeye çalışıcam. Aşağı yukarı 1500-1600 kalori.

Eklentiler

• IMG_2732.webp
    IMG_2732.webp
    190,9 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_2742.webp
    IMG_2742.webp
    86,7 KB · Görüntüleme: 10
Sabah kabaklı krep diye başlayıp mücverimsi bi şeye dönen kahvaltı yaptım yumurtalı, unlu, tavada 😅yanında avokado peynirle.
Arada yarım protein bar ve sütlü kahve ancak içebildim vakitsizlikten. Akşam karışık zeytinyağlı tabağı az biraz köfte 2-3 kaşık bulgur pilavı

Selamlar.
Bu sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurtam vardı ama 1,5 zor yedim. Yarım avokado, 2-3 parça peynir. 1 tane de karabuğday patlağı. Hindi füme vardı ama yiyemedim midem almadı.
Akşam eşim ve kızım hamburgerciye gitmek istedi. Yarım hamburger yedim, 2 bardak da ayran içtim.
Gün içinde 18 bin adım atmışım.

Back
X