Gloria

DominoPhoenix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
51
0
86
Ankara
Merhaba forumda gloria çok methedilmiş ama gittiğim d&p'de kalmamıştı acaba nasıl bir koku olduğunu tarif edebilir misiniz? Diğer semtteki d&p'ye gitmeye değer mi diye soruyorum :)

Teşekkürler bayanssulusmile

Gloria Cacharel in bana göre en klas bayan parfümüydü ve evet ne yazık ki artık üretimde değil..

benim üniversite sondayken ve sonrasında 3 yıl bilfiil kullandığım ve hala kokusu ile burnumda bir koku.. kesinlikle kış kokusuydu.. kendince bir ağırlığı var bu kokunun gayet kalıcıydı ve ilk sıktığım an ile saatler sonraki hali çok farklı enfes bir kokuydu..

orta notalarında beyaz biber ve vanilya var bunlar kadınsılığı vurguluyordu bana göre..
ve orijinalini kullanma şansını yakalayabilmiş olmaktan mutluyum ,keşke yine piyasaya sürülsün ve ben koşa koşa gidip alayım..

orjinalini kullanmadım ama sansironun kullanmıştım yıllar önce. oldukça başarılı ve kalıcıydı...

ben hiç beğenmedim.çok ağır.vanilya ve baharatlı eğer o tarz kokulardan hoşlanıyorsan dene.ama onca yola değmez BENCE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…