Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de saçlarım inanılmaz dökülüyordu. Plesanta şampuan kullanmaya başladım. Dökülme çok azaldı. Gliss saç kremini saçının diplerine sürmediğin müddetçe dökmez. Ben kullandım. Yağlanma yapıyor ama..
saçım bu aralar çok dökülmeye başladı ve çabuk yağlanıyo
gliss saç kremi almak istiyorum turuncu olanından, saçlarm uçlarında baya kırık var.
kullanan arkadaşlarıma soruyorum dökülme ya da yağlanma yapıyo mu?
zaten çok çabuk yağlanıyo saçm biide bunu kullanırsam nolur bilemiyorum:çok üzgünüm:yaglanma yapıosa almayım o zaman :1no2:
denesem mi ki:89::89:
Ben ipeksi görünüm ve kolay tarama özellikli olanı kullanıyorum,Banyodan sonra saçlarım nemliyken sıkıyorum özellikle uçlarına.Yumuşacık oluyo,tararken çok hoşuma gidiyo=) vee çok güzel kokuyo,saçlarım resmen ben burdayım diye parlıyo.Ayrıca bakım da yapıyor.Saçlarıma çok iyi bakıyorum çok problemli deil ama yinede gliss çok yararlı oldu.iyiki kullanıyorum
ben sarısını (onarıcı-kuru ve yıpranmış saçlar için yazıyor) ve komple onarıcı 5 (yıpranmış,cansız saçlar için yazıyor) kullandım. saçlarım ince telli ve dalgalı olduğu için banyodan sonra saçlarımı taramakta zorlanıyordum. bu sıvı saç kremlerini keşfettikten sonra işim çok kolaylaştı, saçım kuruyken de nemliyken de saçlarımın özellikle uçlarına sıkıyorum ve saçlarımı kolaylıkla tarıyorum. çok da güzel kokuyor. ve benim de saçlarım yağlı, saç diplerime doğru sıkmadığım için yağlandırma gibi bir sorun olmadı