• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri gliss sıvı saç kremi saçı döker mi?

dnz_dnz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
322
28
118
Ankara
saçım bu aralar çok dökülmeye başladı ve çabuk yağlanıyo:(
gliss saç kremi almak istiyorum turuncu olanından, saçlarm uçlarında baya kırık var.
kullanan arkadaşlarıma soruyorum dökülme ya da yağlanma yapıyo mu?

Benim de saçlarım inanılmaz dökülüyordu. Plesanta şampuan kullanmaya başladım. Dökülme çok azaldı. Gliss saç kremini saçının diplerine sürmediğin müddetçe dökmez. Ben kullandım. Yağlanma yapıyor ama..

Benim de saçlarım inanılmaz dökülüyordu. Plesanta şampuan kullanmaya başladım. Dökülme çok azaldı. Gliss saç kremini saçının diplerine sürmediğin müddetçe dökmez. Ben kullandım. Yağlanma yapıyor ama..

zaten çok çabuk yağlanıyo saçm biide bunu kullanırsam nolur bilemiyorum:çok üzgünüm:yaglanma yapıosa almayım o zaman :1no2:

ben yeni kullanmaya başladım kızlar...sarı renk olanını çok ta memnunum yağlanma yapmıyo yıkıyorum hiç taramadan kurutuyorum saçlarım dalgalı bununla maşayla yapmış gibi oluyor...taramadığım halde ne bi dolaşma ne başka bişey epeyde uzun saçlarım gayet yumuşak ve güzel...sebamed sampuan üstüne gliss saç kremi...sonuç harikaaa

bende kullanıyorum turuncu olanından çok memnunum saçlarımın kolayca taranmasını sağlıyor ayrıca bakımda yapıyor.

benim saç diplerim yağlı, uçları kuru, diplere değdirmeden sıkıyorum birkaç fıs fıs yeterli oluyor, artık boşuna saçlarımı yolmuyorum:8:

saçım bu aralar çok dökülmeye başladı ve çabuk yağlanıyo:(
gliss saç kremi almak istiyorum turuncu olanından, saçlarm uçlarında baya kırık var.
kullanan arkadaşlarıma soruyorum dökülme ya da yağlanma yapıyo mu?

ben pek memnun kalmamıştım canım...
bende de yağlanma ve kepek olmuştu.

bende kullanıyorum. saçlarımı hiç dökmedi. hatta çokta memnunum parıl parıl parlıyo maşallah :) yumuşacık oluyo. ama saçın yağlıysa kullanma derim çünkü kendisi zaten yağdan ibaret

ben sarısını (onarıcı-kuru ve yıpranmış saçlar için yazıyor) ve komple onarıcı 5 (yıpranmış,cansız saçlar için yazıyor) kullandım. saçlarım ince telli ve dalgalı olduğu için banyodan sonra saçlarımı taramakta zorlanıyordum. bu sıvı saç kremlerini keşfettikten sonra işim çok kolaylaştı, saçım kuruyken de nemliyken de saçlarımın özellikle uçlarına sıkıyorum ve saçlarımı kolaylıkla tarıyorum. çok da güzel kokuyor. ve benim de saçlarım yağlı, saç diplerime doğru sıkmadığım için yağlandırma gibi bir sorun olmadı

benimkinde de 19 yazıyormuş buralarda okuyunca inceledim de gördüm:9: ah ah eskiden tararken ne yolardım iri dişli tarak kullanmama rağmen:5:

bir de indirime girse bir yerlerde, bitiyor, yenisi lazım:84:

Ben ipeksi görünüm ve kolay tarama özellikli olanı kullanıyorum,Banyodan sonra saçlarım nemliyken sıkıyorum özellikle uçlarına.Yumuşacık oluyo,tararken çok hoşuma gidiyo=) vee çok güzel kokuyo,saçlarım resmen ben burdayım diye parlıyo.Ayrıca bakım da yapıyor.Saçlarıma çok iyi bakıyorum çok problemli deil ama yinede gliss çok yararlı oldu.iyiki kullanıyorum:16:

Ben ipeksi görünüm ve kolay tarama özellikli olanı kullanıyorum,Banyodan sonra saçlarım nemliyken sıkıyorum özellikle uçlarına.Yumuşacık oluyo,tararken çok hoşuma gidiyo=) vee çok güzel kokuyo,saçlarım resmen ben burdayım diye parlıyo.Ayrıca bakım da yapıyor.Saçlarıma çok iyi bakıyorum çok problemli deil ama yinede gliss çok yararlı oldu.iyiki kullanıyorum:16:

seninki sarı olan mı turuncu mu canım?

ben sarısını (onarıcı-kuru ve yıpranmış saçlar için yazıyor) ve komple onarıcı 5 (yıpranmış,cansız saçlar için yazıyor) kullandım. saçlarım ince telli ve dalgalı olduğu için banyodan sonra saçlarımı taramakta zorlanıyordum. bu sıvı saç kremlerini keşfettikten sonra işim çok kolaylaştı, saçım kuruyken de nemliyken de saçlarımın özellikle uçlarına sıkıyorum ve saçlarımı kolaylıkla tarıyorum. çok da güzel kokuyor. ve benim de saçlarım yağlı, saç diplerime doğru sıkmadığım için yağlandırma gibi bir sorun olmadı

:46::46::46::46::46::46::46:

ben henüz kullanmadım glissi ama yakın bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun onun saçları çok kötü durumdaydı glissi kullanmaya başladığımdan beri eski haline dönmeye başladı demişti bende denemeyi düşünüyorum umarım bendede işe yarar:31:

Son düzenleme:
çıktığından beri kullanıyorum....turuncu,sarı sürekli kullandım en son röfleli saçlar için kırmızı olanından aldım çok memnunum yedeklerim hatta eve mükemmel bir şey saçları parlatıyor ve kırıklara çok iyi geliyor ben tavsiye ederim yıllarca kullandım pişman olmadım:71:

ben gliss durulanmayan saç bakım spreyi kullanıyorum banyodan çıkınca ıslak saça uygulanıyor hem çok rahat taranıyor hem saçları yumuşak yapıyor hemde kabarmasını önlüyor yağlanmada yapmıyor dökülmede ben memnunum 1 yıldır kullanıyorum

Back