- Konu Sahibi Caulfield-
-
http://www.thebodyshop.com.tr/urunsiparis1.asp tatlım body shopun urunlerı var bu sıtede solda sac bakımı bolumunde,baktım ama brezılya cevızı maskesı falan bulamadım,sende bı bakarmsn tatlım, dedım yaa saclarım kuru e yıprandı neme ıhtıyacı ayrıca kırıklarımı yenı aldrdıgımdan kırık koruyucu bı urunede ıhtıyacım var,bu sıteye sende bı bakcanım ben glissin sprey olanlaından bahsetmiyorum benimkisi bildigin bakım kremi..tek bi sorun sexisinek arkadaşında dediigi gibi erken yaglanıyo saç amasenin saçın kuru bence bi sakıncası yok..body shopun ben brezilyacevizi maskesinin ve üzüm çekirdegi serisini kullanıyorum benimde saçlarım kuru gibi çok seviyorum tavsiye ederim sarıkız bittiginde ben de o dedginden alayım bariisositososito:sm_cool:a.s.
BU ARADA TATLIM BEN GLISSMI KULLANIYIM BODY SHOPMU NE ONERIRSN,YANI SENIN SOLEDIGIN SAC KREMI VE SAMPUANINI GLISS KULLAN AMA MASKENI BODY SHOPMU KULLAN DIYOSN KULLANSAMDA HANGI URUNLERINI:içelim:canım ben glissin sprey olanlaından bahsetmiyorum benimkisi bildigin bakım kremi..tek bi sorun sexisinek arkadaşında dediigi gibi erken yaglanıyo saç amasenin saçın kuru bence bi sakıncası yok..body shopun ben brezilyacevizi maskesinin ve üzüm çekirdegi serisini kullanıyorum benimde saçlarım kuru gibi çok seviyorum tavsiye ederim sarıkız bittiginde ben de o dedginden alayım bariisositososito:sm_cool:a.s.
http://www.thebodyshop.com.tr/urunsiparis1.asp tatlım body shopun urunlerı var bu sıtede solda sac bakımı bolumunde,baktım ama brezılya cevızı maskesı falan bulamadım,sende bı bakarmsn tatlım, dedım yaa saclarım kuru e yıprandı neme ıhtıyacı ayrıca kırıklarımı yenı aldrdıgımdan kırık koruyucu bı urunede ıhtıyacım var,bu sıteye sende bı bak
BU ARADA CNM SAMPUANIN FARKLI BI URUN MASKEN KREMIN FARKLI BI URUN OLURMU,ORNEGIN BEN GLISS SAMPUAN VE KREMI KULLANIYORSAM MASKEM BODY SHOP OLURMU,CUNKU HER SAMPUANIN ALTINDA YAZAR HEPSININ BI KULLANIN DIYEDE :1hug:
BU ARADA TATLIM BEN GLISSMI KULLANIYIM BODY SHOPMU NE ONERIRSN,YANI SENIN SOLEDIGIN SAC KREMI VE SAMPUANINI GLISS KULLAN AMA MASKENI BODY SHOPMU KULLAN DIYOSN KULLANSAMDA HANGI URUNLERINI:içelim:
birde tatlım bu maskenin içine ben evigen bepanten ampul kırıyorum birer tane onuda deneyebilirsin[/quot
tatlım ben zaten bıtkısel bakım kullandıgımdan bebathene ewıgen ampul kırmama gerek duymam,cunku ben badem yag,hınt yag,susam yag,bemıks,bebanthene,evıgen 5 ampullerden hepsını bı sıseye koyuyorm,uyguluyacagım zaman uyguluyorm sısedenhihoyyytaksamdan uyguluyum sabah yıkıyorm haftada 1 veyta ıkı defa,buda cok ıyı gelıyo bana,bıde zeytınyagıu ısıtıp ıkı hatfatda bırde onla yapıyorm,dedıgım gıbı bıde krem almalıydım,body shop glısten daha kalıtelıyse ondan alırım bende:1hug:ama sampuanını almak zorunda degılım dımı,yanı kullandıgım urunlerın hepsı aynı olmak zorunda degıldır heraldeyse optummmm a.s.
a.smerh suzim ben uzun zamandr siteye gimedim,sana şimdi cevap veriyim ,saçlarına havlu sarmıyacaksın streç sar[mutfakta kullandığımız] onun üzerine havlu ben herzaman yapıyorum geç msj yüzünden kusura bakma...............
gliss in onarıcı bakım sıvı saç kremini aldım. dün kullandım. kuru ve yıpranmış saçlara olanını. ben beğendim... çok kolay taranıyor. birde glissin boyalı ve röfleli saçlar için olanı var. devamlı kullandığım. parlaklık veren kür. buda durulanmıyor.... özel bakım yapıyor ve renk koruyor ayrıca... altın simli gibi.... bundanda yıllardır memnunum. yanına ek olarak lorealin anında bakım yapan color vive serisinden boyalı ve röfleli saçlar için olanınıda aldım. bunuda kullanıyorum.umarım hepsi işe yarar.
Ben 2 haftadır gliss kırılmalara karşı sıvı kremi kullanıyorum çok da memnundum bu yüzden aynı ürünün şampuanını da aldım ikisini beraber kullandığımda saçlarım çok elektriklendi (saçlarım düz ve şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yaşamamamıştım).Hayal kırıklığına uğradım resmen.Saç tellerini pürüzsüzleştirdiği kesin kırılmayı önleyecektir fakat tüm gün saçlarıma hakim olamadım çok sinir bozucuydu:çok üzgünüm:.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?