Şampuan ve Saç Kremleri Gliss saç kremi hakkinda düşünceleriniz

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar sac kırıklarımı yenı aldrdım bunu koruyabılmek ıcn bı takım yaglar kullanıyorm yanında ayrıca glıss sarı olan oıl nutrıve kırılma karsıtı serısını kullanmak ıstıyorm fakat kırılma karsıtı kremı sıvı olanımı yoksa krem olanınımı tavsıye edersınız,bıldıgım kadarıyla sıvı olanı durulanma gerektrmıyo,krem olanı nsl,ayrıca fon cekmeden once krem kullanmalıyım sıvıyımı onerırsınız krem olanınımı

canım ben maske olanı kullanıyorum saçlarımı yıkadıktan sonra saç boylarına ve uçlarına uyguluyorum 5 dk bekletip soguk suyla duruluyorum..bence durulanan her zaman daha iyi ; cünkü saçımı cabuk yaglandırıyor durulanmayan kremler ..:jeyyar:

:çok üzgünüm:valla glis bana hiç yaramamıştı.umarım sen memnun kalırsın canım.sevgilera.s.

valla ben sıvısından cok memnunum. yaklasık 1 yıldır (belki daha fazla olmustur bilmiyorum) onu kullanıyorum sadece normal sac kremi de kullanmıyorum banyoda. cıktıktan sonra 2-3 tane fıs fıs. sonra da kurutup duzleştiriyorum ben cok memnunum ama kimi arkadaşa yaramamıs bi dene derim ben

gliss in sarı krem olanı var ben de çok memnunum...
zaten sch markası çok iyi...

glissi saçımı yıkarken daha rahat tarayabilmek için kullanıorm normalde saç tarama gibi bi huyum yoktur. duştan çıktıktan sonra düz bi şekilde kuruturum saçlarımı başka da bişe yapmam

pekı kızlar bu glıssın sarı olan serısınden alıcam sacımın neme ıhtıyacı war,bunun ıcın dustan sonra krem kullanmalıyım cunku fon cektıgımde kabarmasın sacım nemsz oldugundan fon cektıkten sonra kabarıyo oyuzden dustan sonra krem kullamalıyım sızce sıvısımı ıyıdr krem olanımı

canım ikisinide kullandım bence kesinlikle krem olan maske olan yani 5 dk sacta kalıyo yıkıyosun ve yumuşacık pırıl pırıl ama diğeri bende yağlanma yapıyodu bıraktım bence bana sorarsan maske krem olan daha iyi..
Şeniz

canım ben pembe olan kremini kullanıyorum neme ihtiyacı warsa saçının krem olanını al derim..kıvırcık yapmak istersen şekil wermek için kullanabilirsin..sıvı olanı kullanmadım ama fönden önce ben mavi su kullanıyorum hem kolay açıyo saçımı hemde daha ii parlıyo...nem istiyosan krem al derim maskesinide kullandım o da iyi canım..

canım ben gliis şampuan ve krem kullandım şimdi proosyonda diye elseve kırıklara karşı şampuan vekremini kullanıyorum çok memnun kaldım.şaçımın daha havalı oldu.a.s

cnm ewt sacimin neme ihtiyaci var,ayrica uclarimda kiriklara karsi korumaliyim,bunlari yapabilmem icin hangisini onerirsin glis urunlerinden,ayrica mavi su dedigin sarikizmi

bende gliss sac kremını kullanıyorum..ama bu sıralar saclarım cok dokulmeye basladı ,glıss yuzunden mı yoksa baska bıseydenmı bılmıyorum

mrba.s suzim benimde uzun sarı saçlarım var,onları korumak için çok uğraşıyorum ben gliss şanpuanı ve kremini kullandım çok memnun kaldım,elidor`un yeni çıkan serisini `de dene [turuncu olan] eminim memnun kalacaksın ,birde saçlarının uçuna zeytinyağ sür 3-4 saat beklet,suyu saçına deydirmeden önce şanpuan sür,sonra durula çok memnun kalacaksın eminim [zeytinyağ istediğin nemi sana vericek, ] saç konusun da uzman çok fazla emin olabilirsin

cnm evet saf zeytınyagı maskesını kuaforumde onermstı,4-5 yemek kasıgıyla zeytınyagını ısıtıp sac dıplerıne ve uclarına masaj yaparak yedr 1-2saat beklememı solemıstı,ayrıca bısey duydum sıcaklık maskeyı sacadaha hızlı nufuz ederms,onun ıcın maskeyı yaptıktan sonra sıcak suda ıslatılms sıkılmıs havlu ıle sacına sarılması havlu sıogudukca 2-3kere daha ıslatılms sarılmasını solemslerdı,bu maskeyı saca daha hızlı nufuz ettıgı ıcın,fakat havlu maskeyı emmezmı:uhm:

cnm ewt sacimin neme ihtiyaci var,ayrica uclarimda kiriklara karsi korumaliyim,bunlari yapabilmem icin hangisini onerirsin glis urunlerinden,ayrica mavi su dedigin sarikizmi

canım dedgim gibi pembe olanını kullanıyorum saçlarım gayet güzel ve kolay şekil alıyor saçlarının kırılmaması için de haftada bir maske uygulamalısın canım..on dada body shopun saç maskelerini öneririm sana ..ben kullanıyorum çok çok memnunum ..mavi suyum da sarıkız canım..başka sormak istedigin varsa cevaplayabilirim.:1hug: ..

gliss bende kullandım ama işe yarıyomu derseniz sadece saclarım cabuk acılıyo oda bi dünya fıs fıs yaparsam... bi dezavantajı var eger sacınızda o varsa ve sonra sacınızı kuruttunuz sekil verdiniz özelliklede düz yatıgınızda sabah sacınızı aynı bulamıyosunuz... sacım düz yatarken 2ye 3e katlanabiliyo ve sanki ütü basmıscasına 2ye 3e katlanmıs duruyo... bide sacım yaglı degildir ama bu cokk cabuk yaglandırıyo.. bide baya döküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…