- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
kızlar sac kırıklarımı yenı aldrdım bunu koruyabılmek ıcn bı takım yaglar kullanıyorm yanında ayrıca glıss sarı olan oıl nutrıve kırılma karsıtı serısını kullanmak ıstıyorm fakat kırılma karsıtı kremı sıvı olanımı yoksa krem olanınımı tavsıye edersınız,bıldıgım kadarıyla sıvı olanı durulanma gerektrmıyo,krem olanı nsl,ayrıca fon cekmeden once krem kullanmalıyım sıvıyımı onerırsınız krem olanınımı
pekı kızlar bu glıssın sarı olan serısınden alıcam sacımın neme ıhtıyacı war,bunun ıcın dustan sonra krem kullanmalıyım cunku fon cektıgımde kabarmasın sacım nemsz oldugundan fon cektıkten sonra kabarıyo oyuzden dustan sonra krem kullamalıyım sızce sıvısımı ıyıdr krem olanımı
cnm ewt sacimin neme ihtiyaci var,ayrica uclarimda kiriklara karsi korumaliyim,bunlari yapabilmem icin hangisini onerirsin glis urunlerinden,ayrica mavi su dedigin sarikizmicanım ben pembe olan kremini kullanıyorum neme ihtiyacı warsa saçının krem olanını al derim..kıvırcık yapmak istersen şekil wermek için kullanabilirsin..sıvı olanı kullanmadım ama fönden önce ben mavi su kullanıyorum hem kolay açıyo saçımı hemde daha ii parlıyo...nem istiyosan krem al derim maskesinide kullandım o da iyi canım..
cnm evet saf zeytınyagı maskesını kuaforumde onermstı,4-5 yemek kasıgıyla zeytınyagını ısıtıp sac dıplerıne ve uclarına masaj yaparak yedr 1-2saat beklememı solemıstı,ayrıca bısey duydum sıcaklık maskeyı sacadaha hızlı nufuz ederms,onun ıcın maskeyı yaptıktan sonra sıcak suda ıslatılms sıkılmıs havlu ıle sacına sarılması havlu sıogudukca 2-3kere daha ıslatılms sarılmasını solemslerdı,bu maskeyı saca daha hızlı nufuz ettıgı ıcın,fakat havlu maskeyı emmezmı:uhm:mrba.s suzim benimde uzun sarı saçlarım var,onları korumak için çok uğraşıyorum ben gliss şanpuanı ve kremini kullandım çok memnun kaldım,elidor`un yeni çıkan serisini `de dene [turuncu olan] eminim memnun kalacaksın ,birde saçlarının uçuna zeytinyağ sür 3-4 saat beklet,suyu saçına deydirmeden önce şanpuan sür,sonra durula çok memnun kalacaksın eminim [zeytinyağ istediğin nemi sana vericek, ] saç konusun da uzman çok fazla emin olabilirsin
cnm ewt sacimin neme ihtiyaci var,ayrica uclarimda kiriklara karsi korumaliyim,bunlari yapabilmem icin hangisini onerirsin glis urunlerinden,ayrica mavi su dedigin sarikizmi
canım dedgim gibi pembe olanını kullanıyorum saçlarım gayet güzel ve kolay şekil alıyor saçlarının kırılmaması için de haftada bir maske uygulamalısın canım..on dada body shopun saç maskelerini öneririm sana ..ben kullanıyorum çok çok memnunum ..mavi suyum da sarıkız canım..başka sormak istedigin varsa cevaplayabilirim.:1hug: ..[/quote
tesekkur ederım tatlım,kırıklarımı yenı aldrdım onun ıcın glıss oıl nutrıve sarı olanıydı sanırım kremını kullanmayı dusunuyorm uclarımı korumak ıcın,saclarım kuru yanı nemsız kuru sactA cabuk yıpranıyo,bıtkısel bakımlar ve vıtamın kapsullerı kullanıyorm,ayrıca onerdıgın body shop urunlerınden hangısını onerırsınz sac ozellıgımı anllatım sana yerimsenibenbu arada mavı su kesınlıkle alıcam ama bı cok kısı selectıve pro-tek mavı suyunu onerdı,cunku sarıkız bu markadan sonra cıktıgından taklıtms bıraz:uhm:bukadrcık sorularımm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?