• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Gliss saç kremi hakkinda düşünceleriniz

canım ben glissin sprey olanlaından bahsetmiyorum benimkisi bildigin bakım kremi..tek bi sorun sexisinek arkadaşında dediigi gibi erken yaglanıyo saç amasenin saçın kuru bence bi sakıncası yok..body shopun ben brezilyacevizi maskesinin ve üzüm çekirdegi serisini kullanıyorum benimde saçlarım kuru gibi çok seviyorum tavsiye ederim sarıkız bittiginde ben de o dedginden alayım bariisositososito:sm_cool:a.s.

canım ben glissin sprey olanlaından bahsetmiyorum benimkisi bildigin bakım kremi..tek bi sorun sexisinek arkadaşında dediigi gibi erken yaglanıyo saç amasenin saçın kuru bence bi sakıncası yok..body shopun ben brezilyacevizi maskesinin ve üzüm çekirdegi serisini kullanıyorum benimde saçlarım kuru gibi çok seviyorum tavsiye ederim sarıkız bittiginde ben de o dedginden alayım bariisositososito:sm_cool:a.s.
http://www.thebodyshop.com.tr/urunsiparis1.asp tatlım body shopun urunlerı var bu sıtede solda sac bakımı bolumunde,baktım ama brezılya cevızı maskesı falan bulamadım,sende bı bakarmsn tatlım, dedım yaa saclarım kuru e yıprandı neme ıhtıyacı ayrıca kırıklarımı yenı aldrdıgımdan kırık koruyucu bı urunede ıhtıyacım var,bu sıteye sende bı bak

BU ARADA CNM SAMPUANIN FARKLI BI URUN MASKEN KREMIN FARKLI BI URUN OLURMU,ORNEGIN BEN GLISS SAMPUAN VE KREMI KULLANIYORSAM MASKEM BODY SHOP OLURMU,CUNKU HER SAMPUANIN ALTINDA YAZAR HEPSININ BI KULLANIN DIYEDE :1hug:

BU ARADA TATLIM BEN GLISSMI KULLANIYIM BODY SHOPMU NE ONERIRSN,YANI SENIN SOLEDIGIN SAC KREMI VE SAMPUANINI GLISS KULLAN AMA MASKENI BODY SHOPMU KULLAN DIYOSN KULLANSAMDA HANGI URUNLERINI:içelim:

http://www.thebodyshop.com.tr/urunsiparis1.asp tatlım body shopun urunlerı var bu sıtede solda sac bakımı bolumunde,baktım ama brezılya cevızı maskesı falan bulamadım,sende bı bakarmsn tatlım, dedım yaa saclarım kuru e yıprandı neme ıhtıyacı ayrıca kırıklarımı yenı aldrdıgımdan kırık koruyucu bı urunede ıhtıyacım var,bu sıteye sende bı bak

BU ARADA CNM SAMPUANIN FARKLI BI URUN MASKEN KREMIN FARKLI BI URUN OLURMU,ORNEGIN BEN GLISS SAMPUAN VE KREMI KULLANIYORSAM MASKEM BODY SHOP OLURMU,CUNKU HER SAMPUANIN ALTINDA YAZAR HEPSININ BI KULLANIN DIYEDE :1hug:

canım ozaman sana şöyle bi tavsiyede bulunayım hiç vakit kaybetmeden body shopa git saç ürünlerinde 1 alana 2.si %30indirimde ..canım ben resim eklemek istiyorum fakat nasıl oldugunu bilmiyorum brazil nut maske canım zaten sınırlı sayıda maske war bulabilirsin bunu al ben çok faydasını gördüm haftada 1 yada 2 geceden maske yapıyorum sabaha yıkıyorum saçlarım çok saglıklı uzuyolar ve parlıyor çok güsel..yanında ek olarak da body shopun üzüm çekirdegi durulanmayan kremi var onuda alabilirsin şiddetle tavsiye ediyorum sana..:icecream:

BU ARADA TATLIM BEN GLISSMI KULLANIYIM BODY SHOPMU NE ONERIRSN,YANI SENIN SOLEDIGIN SAC KREMI VE SAMPUANINI GLISS KULLAN AMA MASKENI BODY SHOPMU KULLAN DIYOSN KULLANSAMDA HANGI URUNLERINI:içelim:

ikisini kıyaslamak gerekirse body shop derim ben hem indirimde saç ürünleri bence kampanya itmeden al derim..:1hug:

birde tatlım bu maskenin içine ben evigen bepanten ampul kırıyorum birer tane onuda deneyebilirsin[/quot

tatlım ben zaten bıtkısel bakım kullandıgımdan bebathene ewıgen ampul kırmama gerek duymam,cunku ben badem yag,hınt yag,susam yag,bemıks,bebanthene,evıgen 5 ampullerden hepsını bı sıseye koyuyorm,uyguluyacagım zaman uyguluyorm sısedenhihoyyytaksamdan uyguluyum sabah yıkıyorm haftada 1 veyta ıkı defa,buda cok ıyı gelıyo bana,bıde zeytınyagıu ısıtıp ıkı hatfatda bırde onla yapıyorm,dedıgım gıbı bıde krem almalıydım,body shop glısten daha kalıtelıyse ondan alırım bende:1hug:ama sampuanını almak zorunda degılım dımı,yanı kullandıgım urunlerın hepsı aynı olmak zorunda degıldır heraldeyse optummmm a.s.

a.smerh suzim ben uzun zamandr siteye gimedim,sana şimdi cevap veriyim ,saçlarına havlu sarmıyacaksın streç sar[mutfakta kullandığımız] onun üzerine havlu ben herzaman yapıyorum geç msj yüzünden kusura bakma...............

a.smerh suzim ben uzun zamandr siteye gimedim,sana şimdi cevap veriyim ,saçlarına havlu sarmıyacaksın streç sar[mutfakta kullandığımız] onun üzerine havlu ben herzaman yapıyorum geç msj yüzünden kusura bakma...............

tesekkur ederm no proplemyerimseniben

Schwarzkopf'un onarıcı bakım serisi her zaman tercihim oldu, her ne kadar bir ara vazgeçsem de. Ama doğal şampuanmış bilmem neymiş, saçımı temizlemiyor işte bunu farkettim.

Bu serinin şampuanını, durulanan bakım maskesi ve kremini, durulanmayan bakım kremini de kullanıyorum, çünkü benim de saçım kırıklarla belada. Bir yandan uzatıyoruz, bir yandan kopuyorlar :)

Gerçekten de işe yarıyor kırıklar konusunda Schwarzkopf serisi.

katılıyorum sana o konuda dogal sampuan hıc bı ıse yaramıyo,nsl yarasınkı kopurmuyo bıle ee dogal olarak kopurmez kımyasal urun yok ıcınde,ee kımyasal urun olmadgından onarma ozellıgıde yok,ben de yaklasık 6ay otacı kullandım haa ıyı gelecek ha sımdı derken sac dokulmeye neden oldu ınan bıraktım dokumem durdu

ben bugün glissin sıvı saç kremini aldım kokusu hoşuma gitti ama sıktıktan sonra düzleştirici yaptım çok kötü koktu saçlarım neden öyle oldu anlamadım sanki yıllarca yıkamamaış gibi kokuyo oysa düzleştirmeden sıktığımda kokusu harikaydı

gliss in onarıcı bakım sıvı saç kremini aldım. dün kullandım. kuru ve yıpranmış saçlara olanını. ben beğendim... çok kolay taranıyor. birde glissin boyalı ve röfleli saçlar için olanı var. devamlı kullandığım. parlaklık veren kür. buda durulanmıyor.... özel bakım yapıyor ve renk koruyor ayrıca... altın simli gibi.... bundanda yıllardır memnunum. yanına ek olarak lorealin anında bakım yapan color vive serisinden boyalı ve röfleli saçlar için olanınıda aldım. bunuda kullanıyorum.umarım hepsi işe yarar.

gliss in onarıcı bakım sıvı saç kremini aldım. dün kullandım. kuru ve yıpranmış saçlara olanını. ben beğendim... çok kolay taranıyor. birde glissin boyalı ve röfleli saçlar için olanı var. devamlı kullandığım. parlaklık veren kür. buda durulanmıyor.... özel bakım yapıyor ve renk koruyor ayrıca... altın simli gibi.... bundanda yıllardır memnunum. yanına ek olarak lorealin anında bakım yapan color vive serisinden boyalı ve röfleli saçlar için olanınıda aldım. bunuda kullanıyorum.umarım hepsi işe yarar.

canım o altın simli dedigin kür mü hani kabı sarı camel renkte bişi ..eger oysa ben bi kaç defa kullandım kokusunu ve saçta duruşunu begenmedigimden duruyo öyle ..:delphin:

evet. parlaklık veren kür. ben biter yine alırım. çok memnunum. saçım çok açık bir renk. ve hiç yıpranmış durmuyor.bunun sayesinde diye düşünüyorum. tabii önce kuaförümünde faktörü var...ve saçımı parlatıyor..... kokusunu da beğenirim. zevkler farklı tabii. saç yapısıda öyle.....

glissin saç kremini almıştım kuru saçlar için olanını ama hiç memnun kalmadım acayip döktü saçlarımı..çöpü boyladı yani..dove terapi serisinden daha memnundum..

uzun süredir gliss kullanıyorum cok memnunum
sampuan saç kremi ve tararken kolay taransın die adını unuttum fısfıs bibi bişii kullanıyorum

Ben 2 haftadır gliss kırılmalara karşı sıvı kremi kullanıyorum çok da memnundum bu yüzden aynı ürünün şampuanını da aldım ikisini beraber kullandığımda saçlarım çok elektriklendi (saçlarım düz ve şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yaşamamamıştım).Hayal kırıklığına uğradım resmen.Saç tellerini pürüzsüzleştirdiği kesin kırılmayı önleyecektir fakat tüm gün saçlarıma hakim olamadım çok sinir bozucuydu:çok üzgünüm:.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda?

Son düzenleme:
şampuan olarak pantene kullanıodum onarıcı bakım ama saçlarımı o kadar kuruttu ki değiştirmeye karar verdim zaten pek faydasınıda görmedim şimdi glissin uzun saçlar için olan sarı serisi var onu denicem yorumların geneline baktım ii ama belli de olmaz inş ii gelir:Saruboceq:

Ben 2 haftadır gliss kırılmalara karşı sıvı kremi kullanıyorum çok da memnundum bu yüzden aynı ürünün şampuanını da aldım ikisini beraber kullandığımda saçlarım çok elektriklendi (saçlarım düz ve şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yaşamamamıştım).Hayal kırıklığına uğradım resmen.Saç tellerini pürüzsüzleştirdiği kesin kırılmayı önleyecektir fakat tüm gün saçlarıma hakim olamadım çok sinir bozucuydu:çok üzgünüm:.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda?

Şampuanını kullanırken çok hoşuma gidiyordu duşda hemen suyun altında saçım yumuşacık köpürüyordu fakat kavanoz şeklindeki pembe olan onarıcı bakım kreminide aldım ve ikisini birlikte kullanıyordum. Kreminden memnun kalmadım. Gerçi saçlarımın çok işlem gördüğü bir döneme denk geldiler. Elektrıklenme bendede oldu ama dediğim gibi o şampuan ve kremdenmi yoksa saçımı aşırı yıkamamdanmı bilemiycem. Sonuç olarak bittiklerine çok memnunum ve yeniden almayı düşünmüyorum.

Back