Şampuan ve Saç Kremleri Gliss saç kremi hakkinda düşünceleriniz

canım hem şampuanını hem saç kremini hemde sıvı saç kremini kullanınca harika bence ben çok memnunum sıvı saç kremini sadece tarayacağım zaman kullanıyorum normalde şampuanla normal saç kremi ama pembesi güzel

bn sıwı olanını kullanıyorm saçlarımın uçları çok krık fakan hiç bi değişklik yk hala kırıklarım war ve kırılmaya dwam ediolar :1no2:

glissin sıvı kremlerini hç begenmedm.
sadece kokusu hoş kalıcı ve sacımı açıyor okadar.
ne kırıklara iyi geldigivar ne yumusattıgı ne puruzsuzlestırdıgı

ya ben gliss'in nutri protect 80 derece ısıya
karşı korumalı sını almöayı düşünüyorum
sizce nasıll??
yoksa sarı serisini mi kullanayım karar veremedim
ama büyük ihtimalle sarı seriyi düşünüyorum
birde saçımı düzleştirmeden önce kırılmasını önlemek için ne kullanabilirim??

Son düzenleme:
denizaysim soruna cevap veremicem ama başka bişey dicem ben pantene şampuanı ve saç kremini kullanıyodum bi gün pantenm bitiverdi evdede gliss şampuanı vardı saç boyasının yanında hediye vermişlerdi o işte saçımı sadece 1 kere yıkamama rağmen saçımı kepek yaptı ondan önce hiç kepek yoktu bende şimdi kullanıp kullanmamakta kararsızım CADIARZU saçımdaki kepektende elma sirkesiyle kurtuldum allah'a şükür :sinifsinif:

bazen her saçta aynı etki vermiyor ama o da var.
haklıda olabilirsin
ben sadece sarı olan bakım maskesini kullanmak istiyorum kırıklar için..bi denicem
yinede saoL fikirLerin iCin

canım ben 80 derece ısıya karşı korumalıyı kullanıyorum, fönden önce çok güzel oluyor gerçekten, kırılmasını büyük ölçüde engelledi bende.
ayrıca sarı seri(oil nutritive)yi de kullanmaya başlıycam bugün çünkü sadece banyo sonrası bakımla olmaz, bence sen de ikisini de kullan, memnun kalırız umarım

bende kullandım ama kesınlıkle ıyı bır krem deıll..yıkadıktan sonra sac yıne kru ve sert oluyor.degıstırıcem ama ne alıcam bılmıyorum

çok sağoL fikirlerin için
kuallanıcam pembeyi
birde o oil nutritive olan sarı seriden
maske var onu mu kullanayım kırıkları için yuvarlar bi
bi kapta maske var**??

arkadaşlar bende krem konusunda kararsınızm ama güzel kokulu bir krem istiyorum çünkü şampuanım bitkisel hiç kokmuyor bari krem güzel koksun bu glis nasıl birde saçı yumuşatıyor mu?

Gliss pembe serinin sıvı kremini aldım ve sonuç hakikaten mükemmel.Tavsiye ederim ilk kullanışım ve saçlarım ipek gibi oldu bir anda

Elseve şampuanla kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…