- Konu Sahibi PamukSekeyim
bi kaç sorum olacak sevinirim bu gliserini nerden bulabilirim...ikincisi şu mısırunlu maskenin tarfini de buraya yazamazmısnız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kaç sorum olacak sevinirim bu gliserini nerden bulabilirim...ikincisi şu mısırunlu maskenin tarfini de buraya yazamazmısnız
gliserini ellerim için almışdım çok katı bir yağ damlalığı var genede damlamıyor gülsuyunla seyreltcem evdede lavanta yağım var acaba bunu koysam ne gibi etkileri olur çilek esansını alana kadar lavantalıyı denesem çünkü bu aralar saçım için baya bi yağ aldım bi çilek kalmış onuda burda okudum denemek isderim tabi menekşe yağı var saçım için ama cilde olmaz gül yağım var rosense gül suyum var ama ben
gülsuyu
gliserin
lavanta yağı (siz çilek esansı koymusunuz 5 damla bende bundan 5 damla koysam)
bu karışım sizce uygunmu lavantanın cilt içinde kullandığını duymuşdum bu arada cildim yağlı gibi karma çıkıp kaybolan sivilce lekeleri var siyah nokta var yani akneler mevcut lavanta akneye iyi geliyor diye duymuşdum tabi kayısı limon yağıda iyi geliyormuş iyice kafam karışdı
Gliserin katı bir yağ değildir, yoğun bir yağdır.
Damlalığı olan şişelerden yağ zaten kolay kolay akmaz bu gliserine özel bir durum değildir.
Gliserinde tıpkı badem yağı gibi, fındık yağı gibidir.
Yoğunluğu hemen hemen aynıdır bunlarla.
Lavantanın cildi yenileme özelliği vardır, kullanabilirsiniz.
Limon yağıda gözenekleri açar ve sivilceleri önler.
Sizin isteiğinize kalmış bir durum bu.
bedem yağım damlıyorda gliserin mık damlamıyor bende zaten kapakla bir ölçü koydum aynen sizin gibi yalnız lavanta yağım biraz fazla kaçdı ama sonuç muhteşem kokusu harika oldu gül suyu ile karışıncada tavsiye ederim ellerimede sürüyorum memnun kaldım![]()
bu verdiğiniz tarif roaccutane kullananlarada iyi gelirmi yüzüm çok kızardı acıyo bide((
annem dün yüzüme bakıp cildin baya düzeldi gliserin işe mi yaradı nededi
ben sadece gliserin kullanmyorum yalnız, yüzümü yıkadıgımda hemen gülsuyu sürüyorum cildi sıkılaştırıyo.
kullandııgm krem de biraz özel, cild yenileyici. sanırım o yüzden cok sükür bi ay öncesine göre cok iyi yüzüm maşallah
evet böyle yazmıştım :)
değerli hanımlar bende bu formülü uygulamaya başladım.
geçen sene roaccuttane kullanmıştım.sivilcelerim vs süper geçmiş hatta burnumdaki siyah noktalarım gözeneklerim fln yokolmuştu.ama bu sene yine ufak tefek başlamıştı ki bu formülü gördüm ve başladım.benimde bir çok kişi gibi aynen özellikle burun ve yanaklarım yani t bölgem daha fazla yağlı.önceki cevaplarda gördüğüm kadarıyla gliserin bazı arkadaşlarımız için şikayet konusu olmuştu.bende gliserini kullanmadan sadece 5 damla çilek yağıyla 2 kapak gülsuyunu karıştırıp kullanmaya başladım.sabah akşam fıs fıs hesabıoldu yani aynen dedikleri gibi ilk kullanımın ertesi günü sivilceler (minik bir kaç taneydi) sönmüştü.gülsuyu süper düzenliyo yağı.ama bir kaç saat geçince yine yağlanmaya başlıyo.onu da belirteyim ama netice iyi gibi görünüyo.cildiniz hassas falansa benimki gibi yada çekinceniz varsa gliserinsiz bir deneyin derim baktını geçmiyo basın gliserini gitsin
![]()
pamuk sekeyım anladıgım kadarıyla sen bu yag konusunda uzmansınbu glısırenlı karısımı denıcem ama bnım cıldım sıvılce ve sıvılve lekeleri var
hangı koysam karısıma bırde saclarımda kuru ve yıprandı boyadan:2:hanı soyle hem cıldıme hem saclarıma ıyı gelecek bı yag soylesen
![]()
bende denemek ısterım deneyen varmı aranızda?