Arkadaşlar merhaba sağlıklı beslenerek ve spor yaparak 1 yıla yakın zamanda 12 kilo verdim.
Vermek istediğim 5 kilom kaldı fakat kilo vermem resmen durdu ne yaptıysam aynı kiloda sabit kaldığım için diyetisyene gitmeye karar verdim istediği belli testler oldu testleri yaptırmak için Ali Saklamaz'a gittim.
Anti tpo yüksek TS4 düşük çıktı ve İnsülin direncim olduğunu söyledi kendisi.
İnsülin direnci için Glifor isimli hapı verdi. Kullanmaya başladım ilk hafta yarım yarım 1000mg 2. hafta 1000, 1000 kullanacaksın dedi söylediği gibi yaptım beslenmeme dikkat ediyor ve sporumu yapmaya devam ediyorum. İshal dışında pek bir yan etkisini yaşamadım ama şöyle bir sorunum var kıtlıktan çıkmış gibiyim. Sabah gözümü açıyorum tek düşündüğüm şey yemek.. Tuvalete gitmeden yemek yemek istiyorum. Doktorun söylediğine göre, ilacın kan şekerimi dengelemesi, tatlı isteğimi yok etmesi gerekiyormuş ama ne nutella kalıyor ne tahin pekmez bu durum normal mi arkadaşlar bu ilacı kullanıp bunları yaşayan oldu mu? Forumda baktım herkes iştahının kesilmesinden, mide bulantısından bahsediyor bende hiç bir şey olmadığı gibi boğazımdan başka bir şey düşünemiyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin
(((