Glifor kullanımi için yardım istiyorun

Evliyim hamile kalamiyorum malasef biraz geç öğrendim endokrine gitmem gerektiğini çünkü hic bir doktor yonlendirmedi
Çok sıkıntı yapmayın ben ikinci çocuğumu kucağıma aldım elhamdülillah. Ilkinde yasmin kullandım. Hamile kaldım ama düştü. Üç ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. ( 5 yil sonra )adet düzensizliği var diye duphaston kullanıyordum. Üç ay sonra doktorum hamile olduğumu söyledi. Şimdi kızım 4,5 aylık. Inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Evet sıkıntı ama dermansız dert değil.

Allah bağışlasın.Benim evlendikten sonra ortaya çıktı.Bayadir uğraşıyordum en son insülin direncinden kaynaklı pko olduğunu öğrendim Her gün bir şey öğreniyorum

Allah bağışlasın.Benim evlendikten sonra ortaya çıktı.Bayadir uğraşıyordum en son insülin direncinden kaynaklı pko olduğunu öğrendim Her gün bir şey öğreniyorum
Benim de evlendikten sonra çıktı. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım düzeldi. Tabi bir zaman sonra yine tekrar etti.
Size doğum kontrol veya duphaston vermediler mi? Ilk önce bunlarla başlanır tedaviye. Olmazsa glifor başlanır. Başka bir doktora gitseniz aslında daha iyi olur.
Bir de plo da hipotiroidi çok sık görülüyor. O da gebeliği engeller.

Dün bilinmeyen bir sebeple siteden engellendim yazamadım.Ben uzun süre doğum kontrol hapı kullandım cagre olmayınca yine bu sitede birinin endokrine gittiğini öğrendim öyle başladım ilaca.Acikcasi endokrin doktorum boşuna kullandığımı söyledi daha önce keşke gelseydiniz dedi

Konuyu yanlış yere açınca engelleniyoruz herhalde. Ben de bir kere engellendim.
Değerlerinizi yazmışsınız insulin direnci çok yüksek değil. Benim ki 5 buçuktu. Sizde neden ise yaramamış anlamadım. Başka bir sıkıntı olmasın? Çünkü pko çok çok gıcık bir hastalık ama dediğim çaresiz değil. Tiroidleriniz kaç acaba? Endokrin ona da bakmıştır sanıyorum.
Bir de glifor iyi gelmiyorsa onun muadili var onları bir araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…