gldnmz usulü saat :)

gldnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
459
0
43
askiim981.jpg

askiim982.jpg

ekliyip eklememekte kararsızdım yaptığım mumlarla takım olsun istemiştim ama evde çk uyumlu duruyolar inşllah beğenirsiniz uyumunu görmeniz için mumunda resmini eklicem bakalım sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan

bunu nasıl atladım bilmem :) mumları daha önce görmüştüm
güle güle kullan canım pek güzel olmuşlar

bunu nasıl atladım bilmem :) mumları daha önce görmüştüm
güle güle kullan canım pek güzel olmuşlar

yok tijenim atlamadın yeni ekledim mumları yaptığımda yapmıştım ama buraya eklememiştim yeni koydum yani beğenmene sevindim canım :1hug:

çok güzel canım ellerine sağlık...
mumlarlada uyum süper olmuş....a.s.

Pek güzel olmuş ellerine sağlık sen artık evde ne varsa takım yaparsın :))

canım cok güzel olmuş ellerine sağlık anladığım kadarıyla sende benim gibi eline bişey geçemeyegörsünlerdensin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım cok güzel olmuş ellerine sağlık anladığım kadarıyla sende benim gibi eline bişey geçemeyegörsünlerdensin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy sormaya valla aynen öleyim napıyım seviyorum böle şeylerle uğraşmayı değiştirmeyii beğenmene sevindeim cicimzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kuzum çok guzel olmuş ya ellerine sağlık
böyle guzel fikirlerin devamını beklerim ona göre :)
yanlız ufak bir şey dikkatimi çekti saatte
boncukları sayıların yerlerine kullanmışsın ya sanki tam yerlerinde değiller :KK43:

kuzum çok guzel olmuş ya ellerine sağlık
böyle guzel fikirlerin devamını beklerim ona göre :)
yanlız ufak bir şey dikkatimi çekti saatte
boncukları sayıların yerlerine kullanmışsın ya sanki tam yerlerinde değiller :KK43:

:roflol::roflol::roflol: ayy sen çokkkkk yaşa emiii nasılda dikkat etmiş benim kociştende hayatta kaçmaz böle şeyler işinden dolayı oda çokk dalga geçiyo saatimlee :kedi: sağa çekiyo aylık bakımı gelmiş diyo hepp aman sersoyum çaktırma sende dikkatini çeken 2.kişi sensinn zemuszemus

X