gizliden gizliye kıskandıgınız biri varmı?

A

adriana

Ziyaretçi
evet dokelım arkadaslar kıskandıgımız ama kendımıze bıle ıtıraf edemediğimz birileri varmı yada burda paylasmak ısteyen varmı...ben sewgilimin yanındakı herkesı kıskanıyorum...telefonda arayan ablasını bıleyerimseniben

sen bıraz abartmıssın canımm ya:)benımm tek kıskandıgımmm askımmmı cok kıskanıorummm yaaa offf bı kız arkadası bıle olamazz kı cep telınde abla yenge kuzen dısında bı erkrk olamazz ımkansızz aynen bu benım içinde gecerlı bız arkadaslrımızı hayatımızdan cıkardık sadece

ÇOCUKLARI KISKANIYORUM...
NE GÜZEL ÇOCUK OLMAK.....AHHH AHHHHH..........

kimseyi kıskanmıyorum işim olmaz hiç:1closedeyes:

babamı çok kıskanıyorum çünkü aşırı derecede zeki ve çalışkan her konuda.Tuttuğunu koparır ve hırsı asla başkalrına kötülük getirmez..Allah uzun ömür versin babişkoma..

aşkımı bile kıskanmıyorum şu aralar:1closedeyes:

kocişimi kıskanırım ama öyle onu yıldıracak kadar değil yerimseniben

aşkımı kıskanıyorum herkesten herşeyden bazen annesinden bile ama belli etmiyorum

Son düzenleme:
ben bide ince belli bayanları kıskanıyorummm....

Calismadan, emek sarfedmeden maddi ve manevi anlamda benden daha iyi olanlari kiskaniyorum

erkek arkadaşımdam başka kimseyi kıskanmıyorum.. Hıı bide sevgilimin beğenmesi nedeniyle aysun kayacı var tabii:-)

Hem evini, hem çocuğunu, hem eşini aynı anda dört dörtlük idare edebilen atom karınca gibi ev hanımlarını kıskanıyorum.:eek:klava:

Ama kötü anlamda kıskançlık değil beğeni anlamında. Ben bu konuda zorlanıyorum, sen yapıyosun çocuk bozuyo oof of....

kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

X