• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli şeker, düşük tansiyon regl dönemi bayılma yapar mı?

lise yıllarında benımde baş donmem bayılma hissim olurdu
birazda dikkat çekmem için abartırdım çocukluk işte ,

sonra boynumda sıkışma çıktı saçlarım ıslak kaldıgı için
halaa dikkat etmek zorundayım

hee bu arada 9-7 tansiyonum halaaa

lise yıllarında benımde baş donmem bayılma hissim olurdu
birazda dikkat çekmem için abartırdım çocukluk işte ,

sonra boynumda sıkışma çıktı saçlarım ıslak kaldıgı için
halaa dikkat etmek zorundayım

hee bu arada 9-7 tansiyonum halaaa
:)bizimkide ilgiden çok sıkılır büyük geçmiş olsun bol su için sizde

benim çok sancım olurdu , bayılmak değilde.. sürekli kusardım , yürüyemezdim... zamanla geçti.. aslında ben daha çok spora bağlıyorum... bünyem güçlendi herhalde

benim çok sancım olurdu , bayılmak değilde.. sürekli kusardım , yürüyemezdim... zamanla geçti.. aslında ben daha çok spora bağlıyorum... bünyem güçlendi herhalde
öncelikle cevabınız için tşk ederim bizimkide hareketsiz bir yaşam süren bir çoçuk kendisi dilerim bizimde gecer

ben de regl dönemlerinde tansiyonum düşüp fenalaşma sorunu yaşadım.tansiyon oynaması her bünyede farklı etki yapıyor.mesela babam gezmeye devam eder ama ben onunkinden daha ufak bir tansiyon değişimde yığılıp kalırım.bana regl döneminde olur böyle denmişti.kansızlığım da var benim demir ilacı da kullanıyorum.

Kansızlığı mı var ?
Öyleyse şekerde düşünce bayılıyordur ,
Şahsen benim kansızlığım var,kanamamda çok olduğu için bayılmamak adına 1 litrelik cappy pulpy su yerine içiyorum ,

ben de regl dönemlerinde tansiyonum düşüp fenalaşma sorunu yaşadım.tansiyon oynaması her bünyede farklı etki yapıyor.mesela babam gezmeye devam eder ama ben onunkinden daha ufak bir tansiyon değişimde yığılıp kalırım.bana regl döneminde olur böyle denmişti.kansızlığım da var benim demir ilacı da kullanıyorum.
günaydın sizede büyük geçmiş olsun büşra akdeniz anemisi taşıyıcısı tüm kan testlerine bakıldı hafif şekilde anemisi var evet işte o düşük tansiyon bizi mafediyo

Kansızlığı mı var ?
Öyleyse şekerde düşünce bayılıyordur ,
Şahsen benim kansızlığım var,kanamamda çok olduğu için bayılmamak adına 1 litrelik cappy pulpy su yerine içiyorum ,
rabbim hepimizin şifasını versin var yapıldı kan testleri dr az var dedi

adet dönemlerinde kiminde tansiyon artar kiminde düşer...
hatta hamilelik hormonal olarak 9 ay süren bi adet dönemi gibidir..
kimi hamilenin tansiyonu yüksektir kiminin düşüktür...
benim tansiyonum çok düşüyor ve bayılma hissi oluyor...
kızınızdaki durumda bu hormonlardan dolayı tansiyonu düşüyor ve bayılıyor

adet dönemlerinde kiminde tansiyon artar kiminde düşer...
hatta hamilelik hormonal olarak 9 ay süren bi adet dönemi gibidir..
kimi hamilenin tansiyonu yüksektir kiminin düşüktür...
benim tansiyonum çok düşüyor ve bayılma hissi oluyor...
kızınızdaki durumda bu hormonlardan dolayı tansiyonu düşüyor ve bayılıyor
varolun ilginize cevabınıza tşk ederim

benim kardeşimde vardı o. tabi benim kardeşim çok zayıf 40 kilo 26 yaşında.
zamanla geçti.. hali kalmıyor şekeri düşüyorsdu sanırım. o günlerde pek dışarı çıkmadı şekerli su falan tüketti (ki sizin kızda şeker varmış bunu yapmayın) geçti. ama yine d edikkatli olur o günlerde

benim kardeşimde vardı o. tabi benim kardeşim çok zayıf 40 kilo 26 yaşında.
zamanla geçti.. hali kalmıyor şekeri düşüyorsdu sanırım. o günlerde pek dışarı çıkmadı şekerli su falan tüketti (ki sizin kızda şeker varmış bunu yapmayın) geçti. ama yine d edikkatli olur o günlerde
inş inş bizimkide geçer rabbim kardeşinize sağlık versin kızımıda şifa bekleyen herkeze inş

Aa cok geçmişler olsun. Bende olurdum oyle cok iyi hatırlıyorum ve korku ile gelirdi bana bayılma boyle aglama nobetleri gecirirdim geceleri falan. Babamı hatırlıyorum ne illet bişeymiş derdi başımda. Ben kimisine garip gelebilir ama dua ile atlattım cok şükür dayım imam o kagıda şifa ayetleri yazdı boynuma astım hiç cıkarmadım. Şu an 27 yaşındayım bazen değişik ruh hallerine giriyorum korku falan oluyo illa o duayı taşıyorum üzerimde. Allah şifasını versin korkmayın atlatılır. Bir kaç doktora götürün derim ben hemen ilaç falan başlanmasın yaşı genç daha. Kendini hasta gibi görmesi daha da üzer onu

aıle dostumuzun kızı her regl de hastanede yatıyor baya bıldıgınız 3-4 gun yatıyor yuruyemıyor bıle hem agrısı hem kusması hem bayılması oluyor ogunler hep raporlu

bazı ınsanlar agır gecırıyor malesef

Back
X