• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli şeker, düşük tansiyon regl dönemi bayılma yapar mı?

aıle dostumuzun kızı her regl de hastanede yatıyor baya bıldıgınız 3-4 gun yatıyor yuruyemıyor bıle hem agrısı hem kusması hem bayılması oluyor ogunler hep raporlu

bazı ınsanlar agır gecırıyor malesef
rabbim şifasını lütfetsin
Aa cok geçmişler olsun. Bende olurdum oyle cok iyi hatırlıyorum ve korku ile gelirdi bana bayılma boyle aglama nobetleri gecirirdim geceleri falan. Babamı hatırlıyorum ne illet bişeymiş derdi başımda. Ben kimisine garip gelebilir ama dua ile atlattım cok şükür dayım imam o kagıda şifa ayetleri yazdı boynuma astım hiç cıkarmadım. Şu an 27 yaşındayım bazen değişik ruh hallerine giriyorum korku falan oluyo illa o duayı taşıyorum üzerimde. Allah şifasını versin korkmayın atlatılır. Bir kaç doktora götürün derim ben hemen ilaç falan başlanmasın yaşı genç daha. Kendini hasta gibi görmesi daha da üzer onu
allah razı olsun rabbim sizede şafi ismiyle şifa versin 7 doktora götürdüm duanın gücü ve dayanma azmi vermese dayanamazdım bizdede o dönem kalp çarpıntısı tansiyon düşüklüğü kan şekeri yükseliyor rabbim derdi olana yarabbim şifasını nasip eyle.

çok tşk ediyorum demiri akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğu için az kan iyi dedi doktormuz...
Bir anne olarak çok iyi anlıyorum sizi. Belki demiri ile alakalıdır. Benim kanım çok düşükken yaşamıştım ama sonrasında geçmişti

bizim bir gelinimizde boyle adet doneminde hep bayilir agridan ondasa bir sebep bulamadilar

Back