Gizli şeker, düşük tansiyon regl dönemi bayılma yapar mı?

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
48
selamlar kızım 22 yaşında 5 aydır adet dönemlerinde bayılıyor önce nörolojiye gittik geçmişimizde iyi huylu epilepsi geçirmiştik dr muz baktı epilepsiden değil psikiyatre götürün denildi götürdüm bu arada gene adet dönemizmizde bayılma oldu kalp dr götürdüm götürdüm holter takıldı düşük tansiyon ve çarpıntı çıktı ilaça başladık o ay içinde gene adet döneminde bayılma yaşadık kadın doğma gittik kist v.s varmı diye yok denildi bu ağrılar cok normal denildi dahiliyeye götürdüm sınırda gizli şeker çıktı diyetisyenle birlikte tedavi şart denildi kalp dr diyetisyen ve dahiliye 2 haftadır birlikte tedaviyi götürüyorlar gizli şeker düşük tansiyon (genelde 8/5)adet dönemlerinde bayılma yaparmı şimdiden vereceğiniz cevaplar için sizlere çok teşekkür ediyorum...

Geçmiş olsun ama biraz önce aynı konuyu açmıştınız zaten.

Çok mu kanaması oluyor ki bayılıyor

Geçmiş olsun öncelikle kızınızın bünyesi dayanaklı değil galiba bu yüzdende gizli şeker ve düşük tansiyonda bayılma olabilir adet dönemi de çok ağrılı geçiyosa kaldırmaya bilir bünyesi kızınız benimle yaşıt

bir bilsem canımsın ah bir bilsem

Benim de adet dönemi tansiyonum düşer ve çarpıntım olur. Acile gitmişliğimiz var bu sebepten, doktor adet döneminde normal demişti. Ben de düşük tansiyon, migren, çarpıntı oluyor. Hormonlardan dolayı hiç Doğum kontrol hapı kullandı mı? Ben Doğum kontrol hapı kullanırken defalarca hastanelik oldum. Bünyem kaldırmıyordu.

öncelikle sizede geçmiş olsun hayır doğum kontrol hapı kullanmadı kadın doğum doktoru bitkisel bir ilaç verdi hafifletsin agrısını diye kızımdada düşük tansiyon ve çarpıntı oluyor rabbim sizinde şifanızı versin...

iyi bir üniversite hastanesine götürün bence normal bişi diil elbet ...

normal tansiyonum 8/5 9/4 oluyor bazem gayette sağlıklıyım. tansiyon bayılma yapar çok düşerse ama adet döneminde oluyorsa özellikle bence kansızlık vs de bakılsın sonuçta kan kaybediyoruz o dönemde.. ve gizli şekerden ötürü şekeri düşüyordur o da göz kararması akabinde bayılma yapıyor.

Regl döneminde baygınlığa benzer şeyler duydum. Acilde Dr, vücut ani kan kaybı ve ağrıdan şoka girebiliyor demişti

allah razı olsun inş bunlardan ötürüdür inş başka birşey yoktur...rabbim tüm evlatlarımızı korusun

benim ilk günümde oluyor tansiyonum cok dusuyor genelde bayılıyordum dusuk tansiyon hastasiyim ve bir ilac yok doktor cok su icmem gerektigini soylemisti.birde adetimin ilk gununtatli seyler yiyorum direk cikolata falan yesin ise yarıyor ben ilk gün cikolatali seyler yiyorum artık cok nadirlesti

canımsın çok sevindim senin için inş kızımda atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…