- Konu Sahibi canayakxixn
-
önce sağa sonra sola tekrar sağa döndüğünü gördüm. dahi miyim ben şimdi :jeyyar:Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.-----------------
Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.
Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.
Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.
anne karnında gibi
Bebeği görebiliyormusuz?
evet gördüm
Üç kadını görebiliyormusuz?
kurbaga ay
Yakından Bakın
hesinide gördüm
Ağaçtaki 10 Yüz
kadın burnu ve agzı olmus
Gizli Yüz Nerde?
Stereogram (Şaşı Bak Şaşır)
Dünya 90'ların başında stereogram ile tanışıp bu çılgınlığına kapıldı. Bu resimlere şaşı bakarak 3 boyutlu arka plan imgeleri görebiliyorsunuz.
Resimler Görebilmek İçin İki Metot;
GERİ ÇEKİLME; Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odakladığınızda kendinizi resmin o üç boyutlu dünyası içinde bulacaksınız...
YANSIMAYI KULLANMA; Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanın bir süre. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız bir zaman sonra. Daha sonra iş yine bu derinliğe odaklanmakta tabii...
ben 5 sn yede buldum şimdi neyimdelikafaduldenArkadaşlar gördüğünüz bu kahve çekirdeklerinin içinde bi tane insan yüzü var.
Bu yüzü 3 sn de bulursanız bir dahisiniz demektir.
1 dk da bulursanız beyninizin sağ tarafı normal insanlarınki gibi çalışıyor demektir.
1,3 dk arasında bulduysanız beyninizin sağ tarafı normelden yavaş çalılıyor demektir.
Kolay gelsin.
kizlar ben hic bulamadim ben gerizekalimiyimkaydirigubbakcemile2 aaaa buldumm tamam
yok canim estapitipiti ne gerizakalisi bende ayni senin gibi bulmustummm insan bir an icin panik yapiyoohihoyyytben 5 sn yede buldum şimdi neyimdelikafadulden
ayyy evt telefonla baktım gördümmresimde yunus gorukuyo ama araba yi gorebilecekmisiniz .bunun kolay yolu cep te. kamerasiyla bakin gorursunuzz kolay gelsin
koyboldularrrortadaki artiya dikkatli uzunca bakin kenardaki lilanin kaboldugunu goreceksinizz.
kafaları dönüyoooo
kuru kafa varr
yatayyyysence citler xyataymi dikeymi
bitane daha.ben çok seviyorum bunları bulmayı yaa
umarım sizde seversiniz
eyleniyosaoz ne mutlu bize canimm .kolay gelsinkaydirigubbakcemile3ay hepside çok hoş ne güzel bir topic burası böle çoğunu bulabildim
emeğinize sağlık arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?