- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
E iste bir kriter olmali onu diyorum bende , yonetim kendi zevkine gore karar vermeyecegine gore belirli kriteri olmali ikinvi uyeliginHerkesin her konusunda yeni uyelik almasina yonetim izin vermez. O kaos ortami da olusmaz merak etmeyin.
Kriterleri yonetim belirliyor biz degil.E iste bir kriter olmali onu diyorum bende , yonetim kendi zevkine gore karar vermeyecegine gore belirli kriteri olmali ikinvi uyeligin
Kriter yok ise herkesin ikinci uyelik hakki olur ve olmali diyorum bende
Ben kriterleri biz belirleyelim demedim zaten ama sahsen bilmek istiyorum kriterleriKriterleri yonetim belirliyor biz degil.
Ikinci uyelik acmak istersin , bu istegini yonetime belirtirsin. Yonetim kabul eder ya da etmez. Bu kadar basit.
Kac senelik uyeyim , herkese izin verdiklerini gormedim. Onlarin da belirli sartlari var ama bizim bilmemize gerek yok.
Ben kriterleri biz belirleyelim demedim zaten ama sahsen bilmek istiyorum kriterleri
Simdi sitede search yaptim ama bulamadim
Milana kelime oyunu yapma bana hic sevmem bilirsin.Ben kriterleri biz belirleyelim demedim zaten ama sahsen bilmek istiyorum kriterleri
Simdi sitede search yaptim ama bulamadim
Kesinlikle ...kural koyunca çocuklar bir yerden sonra ne yapıp yapmayacağını öğreniyor .Annemler ben 6 yaşımdayken ayrıldı, o yaşta bile anamın babamın telefonunu karıştırmıyordum. Bunun 9 yaş "kocaman çocuk"la alakası yok, aile terbiyesiyle alakası var.
Babası çocuğa telefonunu karıştırmamayı öğretmiyorsa konu sahibinin şu an yapabileceği bir şey yok. Ama bu, 9 yaş bunu öğrenemeyecek bir yaş demek de değil. Bal gibi de öğrenir.
Valla ben o konularda çok berbatım. Hiç çakozlamam. Anca kullana kullana öğreniyorum.Einsteine haksizlik bu , ben yeni uye oldugumda gayet de tak tak profil fotosu koyup yorum yapmaya baslamistim , bunun icin zeki biri olmaya gerek yok
Aynısını soruyordum , anne neden bu kadar rahat paylaşıyor ki aşk fotoları filan? Bu işte bir tuhaflık var.Bana pek normal gelmedi.Bir de ne kadar süredir tanışıyorsunuz orayı kaçırdım galiba.Peki acaba evde kiz arkadasi yada sevgilisi olabilirmi? Yani sirf cocuktan dolayi hafta ici, hic konusamamaniz bana cok tuhaf geliyor. Hani en azindan bir iki mesaj yada aksam saat 9dan sonra, kiz uyudugunda felan konusulabilir. Yani iliskiyi sadece hafta sonunda yasiyorsunuz. Bunda bir bit yenigi var gibi geliyor bana.
Yada artik bende bdv'deki dolayi paranoyak olma yolundada olabilirim :)
Ha bide adam bu kadar temkinliyken, kadin nasil ask fotolari sosyal medyada paylasiyor?
1 ay kadar bir süredir tanışıyoruz.Aynısını soruyordum , anne neden bu kadar rahat paylaşıyor ki aşk fotoları filan? Bu işte bir tuhaflık var.Bana pek normal gelmedi.Bir de ne kadar süredir tanışıyorsunuz orayı kaçırdım galiba.
Yemin ederim aklıma aynısı geldi.
Kendimi olabildiğince frenliyorum.Duygularınızı burada bizimle paylaştiginiza göre yorumlarımız da az çok önemli sizin için. Adını bile koymaya erken bulduğunuz bu ilişki benim için de garipliklerle dolu. Eninde sonunda ogrenirsiniz iyi veya kötü bilemem de...benim nacizane tavsiyem şu sıralar aşkın ilginin büyüsüne kapılmayın. Kısaca baglanmayin derim.
Velev ki bahsettiğiniz üyeyim ya da başkasıyım. Ne önemi var ki?Yemin ederim aklıma aynısı geldi.
adam boşanalı ne kadar olmuş?
sizin evlilik geçmişiniz yada çoçuğunuz var mı?
kaç yaşlarındasınız?
ilişkş ilerlerse ailenizin görüşlerinin önemi var mı? ne düşünürler?
Affedersiniz, o kadar çok ileti gelince gözümden kaçmış.ben bir daha soracağım, özellikle de yaşları.
Affedersiniz, o kadar çok ileti gelince gözümden kaçmış.
O 30'larının başlarında ben 20 küsür yaşlardayım.
Çok uzun bir zaman olmamış boşanalı.
Benim evlilik geçmişim falan yok aksine evlilik fikrine katı sayılabilecek şekilde mesafeliyim.
Babam hoş karşılamaz eminim ki, muhtemelen annem de.
Eğer annaboleyna isen bu adamdan sana yar olmaz.Bahsettiğin adama göre hem çok gençsin hem çok toysun.Adam feleğin çemberinden girmiş çıkmış dolanmış.Bence bu adam seninle sevgililik sosuyla lezzetlendirilip görüntüsü güzelleştirilmiş fuckbuddy ilişkisi yaşıyor.Seninse ayakların yerden kesilmiş durumda.Bence dikkatli ol sonra üzülme.Velev ki bahsettiğiniz üyeyim ya da başkasıyım. Ne önemi var ki?
Merak ediyorsunuz muhtemelen de lütfen bunları mesaj yoluyla falan konuşsanız.
1 ay kadar bir süredir tanışıyoruz.
Bana da çocuğun babada olması tuhaf geldi. Normalde bu yaşlarda çocukların velayeti annede olmaz mı?