Merhaba arkadaşlar 22 Eylül'de eşimle korunmasiz ilişkimiz oldu, bir hafta sonra süt kesiği gibi beyaz akıntım oldu daha sonra sarı ve yeşil akıntım başladı, adet donemlerimde akıntı durdu adetten sonra devam etti. Bu arada her ay çok düzenli olmasa da adetlerimi görüyorum. Akıntılar artınca Kasım'dan beri idrar gebelik testi yapıyorum negatif, Aralık 26 da kan baktırdım negatif, Ocak Şubat'ta da idrar testleri yaptım yine negatif çıkıyor ama sanki göbeğim şişiyor gibi hissediyorum. Bu arada eşim yurtdisina gitti ben vatandaşlık alamadım gidemiyorum şimdilik.. sorum şu bu kadar herşey negatifken karnımda kalp atışı gibi atış hissediyorum, bazen gozle görülür şekilde belli oluyo, sanki sabahları ellerim sisiyo gibi geliyo bana. Ultrasona girmedim daha hiç ilçede kalıyorum burda kadın doğum uzmanı yok. Sizce gebelik var mıdır? Beş ay adetlerimi gördüm, ama karnımda hafif büyüme, kalp atışı hissi, bunlar beni suphelendiriyor. Gizli gebelik diye bişey var mı? O kadar test ve Aralık'ta sağlık ocağında yaptım beta testi yanlış olabilir mi? Ya da bu yaşadıklarım neyin nesi lütfen yardım