- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Bizim apartmanın tam karşısında başka apartman var mesafe çok yakın 1,5 ya da 2 metredir sanırım. Balkon ve pencereler birbirine bakıyor. Karşıda kim var hiç bilmiyorum karı koca diye duydum. Bu kadını 1,2 balkonda gördüm. Bunlar asla güneşliği açmazlar (perde) bazen balkonun kapısını açıyorlar perdeyi yine çekiyorlar. Yani çok gizemliler. Biz ise biraz daha rahatız gündüz hep tül perde çekilidir bazen onu da açarız. Malum yaz olduğu için sıcak ve esinti gelsin diye perdeyi yarı kapattığımız olur akşamları. Oturma odası ve mutfaga denk geliyor zaten.
Her neyse gelelim asıl konuya hanımlar şimdi ben mutfaktayım akşam saatleri perde çekili değildi. Hı bu arada bunlar lambada açmıyor çok çok nadir görüyorum ışığın açık olduğunu oo da 4,5 dakika sonra kapatıyolar. Ben bulaşık yıkıyorum muslukta tam cam kenarı . Bunların ışığı yandı ben 1, 2 baktım pencerenin önünde bir karartı var tuhafıma gitti umursamadım. 1,2 yine gözüme çarptı kadın perdeye yamamı vurmuş diye düşündüm. Sonra dank etti ki o karartı ( öyle mi derler bilemedim
) telefon şeklinde yine ihtimal vermedim. Bulaşıklar bi 10dakika sürdü işim bitince balkona çıkıp baktım. O şey gerçekten telefondu ve dik bir vaziyette kamera cama dönüktü. Yok ya dedim yapmazlar dedim. Gitiim yan odaya bizinkilere dedim onlarla mutfaga geldik ki camın önündeki telefon yok. İşte o zaman emin oldum ki gerçekten çekmişler bizi. Ya balkondan bakınca fark ettiğimi sinsi yılan gördü ya da bizimkilere biraz telaşla bağırarak dedim sesimi duydu evler yakın dedğim gibi. Arkada pusuda beklliymş demek ki.
Şu an çok tedirginim ben yanlış anlmş olabilir miyim ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Her neyse gelelim asıl konuya hanımlar şimdi ben mutfaktayım akşam saatleri perde çekili değildi. Hı bu arada bunlar lambada açmıyor çok çok nadir görüyorum ışığın açık olduğunu oo da 4,5 dakika sonra kapatıyolar. Ben bulaşık yıkıyorum muslukta tam cam kenarı . Bunların ışığı yandı ben 1, 2 baktım pencerenin önünde bir karartı var tuhafıma gitti umursamadım. 1,2 yine gözüme çarptı kadın perdeye yamamı vurmuş diye düşündüm. Sonra dank etti ki o karartı ( öyle mi derler bilemedim

Şu an çok tedirginim ben yanlış anlmş olabilir miyim ? Siz olsanız ne yapardınız ?