• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli Çekim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Bizim apartmanın tam karşısında başka apartman var mesafe çok yakın 1,5 ya da 2 metredir sanırım. Balkon ve pencereler birbirine bakıyor. Karşıda kim var hiç bilmiyorum karı koca diye duydum. Bu kadını 1,2 balkonda gördüm. Bunlar asla güneşliği açmazlar (perde) bazen balkonun kapısını açıyorlar perdeyi yine çekiyorlar. Yani çok gizemliler. Biz ise biraz daha rahatız gündüz hep tül perde çekilidir bazen onu da açarız. Malum yaz olduğu için sıcak ve esinti gelsin diye perdeyi yarı kapattığımız olur akşamları. Oturma odası ve mutfaga denk geliyor zaten.

Her neyse gelelim asıl konuya hanımlar şimdi ben mutfaktayım akşam saatleri perde çekili değildi. Hı bu arada bunlar lambada açmıyor çok çok nadir görüyorum ışığın açık olduğunu oo da 4,5 dakika sonra kapatıyolar. Ben bulaşık yıkıyorum muslukta tam cam kenarı . Bunların ışığı yandı ben 1, 2 baktım pencerenin önünde bir karartı var tuhafıma gitti umursamadım. 1,2 yine gözüme çarptı kadın perdeye yamamı vurmuş diye düşündüm. Sonra dank etti ki o karartı ( öyle mi derler bilemedim 🙄) telefon şeklinde yine ihtimal vermedim. Bulaşıklar bi 10dakika sürdü işim bitince balkona çıkıp baktım. O şey gerçekten telefondu ve dik bir vaziyette kamera cama dönüktü. Yok ya dedim yapmazlar dedim. Gitiim yan odaya bizinkilere dedim onlarla mutfaga geldik ki camın önündeki telefon yok. İşte o zaman emin oldum ki gerçekten çekmişler bizi. Ya balkondan bakınca fark ettiğimi sinsi yılan gördü ya da bizimkilere biraz telaşla bağırarak dedim sesimi duydu evler yakın dedğim gibi. Arkada pusuda beklliymş demek ki.

Şu an çok tedirginim ben yanlış anlmş olabilir miyim ? Siz olsanız ne yapardınız ?

Bizim apartmanın tam karşısında başka apartman var mesafe çok yakın 1,5 ya da 2 metredir sanırım. Balkon ve pencereler birbirine bakıyor. Karşıda kim var hiç bilmiyorum karı koca diye duydum. Bu kadını 1,2 balkonda gördüm. Bunlar asla güneşliği açmazlar (perde) bazen balkonun kapısını açıyorlar perdeyi yine çekiyorlar. Yani çok gizemliler. Biz ise biraz daha rahatız gündüz hep tül perde çekilidir bazen onu da açarız. Malum yaz olduğu için sıcak ve esinti gelsin diye perdeyi yarı kapattığımız olur akşamları. Oturma odası ve mutfaga denk geliyor zaten.

Her neyse gelelim asıl konuya hanımlar şimdi ben mutfaktayım akşam saatleri perde çekili değildi. Hı bu arada bunlar lambada açmıyor çok çok nadir görüyorum ışığın açık olduğunu oo da 4,5 dakika sonra kapatıyolar. Ben bulaşık yıkıyorum muslukta tam cam kenarı . Bunların ışığı yandı ben 1, 2 baktım pencerenin önünde bir karartı var tuhafıma gitti umursamadım. 1,2 yine gözüme çarptı kadın perdeye yamamı vurmuş diye düşündüm. Sonra dank etti ki o karartı ( öyle mi derler bilemedim 🙄) telefon şeklinde yine ihtimal vermedim. Bulaşıklar bi 10dakika sürdü işim bitince balkona çıkıp baktım. O şey gerçekten telefondu ve dik bir vaziyette kamera cama dönüktü. Yok ya dedim yapmazlar dedim. Gitiim yan odaya bizinkilere dedim onlarla mutfaga geldik ki camın önündeki telefon yok. İşte o zaman emin oldum ki gerçekten çekmişler bizi. Ya balkondan bakınca fark ettiğimi sinsi yılan gördü ya da bizimkilere biraz telaşla bağırarak dedim sesimi duydu evler yakın dedğim gibi. Arkada pusuda beklliymş demek ki.

Şu an çok tedirginim ben yanlış anlmş olabilir miyim ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Olabilir.
Milleti gözetlemek için teleskop alanları duydum.

Bazen ben de cama dayiyorum telefonu mutfakta is yaparken, spotify'dan muzik dinliyorum vs. Iyi komsular gelmiyor bizim eve :)
Bence hemen gozetlendiginizi dusunmeyin, o kadar yakinda camdan biri baksa bana bakiyor gibi gelirdi.
Hem 2 metre mesafeye nasil apartman yapmislar, nasil bir mimaridir anlamadim, belki onlar da size gorunmemek icin perdelerini pek aralamiyorlardir.
Kolay gelsin

Son düzenleme:
bence sizinle hiçbir alakası yok...
ama böyle bir iki daire bizim de caddede var ve bana inanılmaz garip geliyor o aileler yaa
insanın koca koca balkonu olup nasıl balkona çıkmaz/ cama çıkmaz

Onlarda kim bilir size görüntü vermemek için lambayi açmiyorlar? Perdeyi açmiyorlar? Baska bir üyenin dedigi gibi, kim bilir dizi film seyrediyorlardi. Yani cep telefonu, ön tarafi ile cama dayandiracak halleri yok ya.

Sizi niye kamera ile çeksinler? Mutfakta yemen yapan felan çok seksi görüntüler degil. Insanlari bu kadar didiklemende bence normal degil. Karsi tarafin perdelerini ne zaman açtigini, isiklarini açip açmadigini hepsini biliyorsun. Yani onlari suçladigin seyleri, birazda kendin yapiyorsun, farkindamisin?

Bende açmam gunesligimi akşamda elektriği 7 gibi açar 9 kapatırım televizyon ışığında oturuyoruz misafir olmadığı sürece bence onlar sizi değil siz onları gozetliyorsunuz

Gündüz çalışıyoruz evde değiliz. Gece de evde rahat takıldığımız için güneşliği kapalı tutuyoruz hep. Hiç açılmıyor gibi bir şey. Bunun gizemlilikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Telefonunu da anlık koyacak yer bulamamış olabilir müzik açmış olabilir. Zaman zaman hepimiz koymuşuzdur camın önüne. Sanmam çektiklerini, çekilecek bir görüntü yokmuş sonuçta :KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X