- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Onlarda bizimkini bilsin anam ama videoya çekmedenSiz takiptesiniz komsunuzu.... Camini perdesini isigini... Herseyini biliyorsunuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarda bizimkini bilsin anam ama videoya çekmedenSiz takiptesiniz komsunuzu.... Camini perdesini isigini... Herseyini biliyorsunuz...
Valla bu kadar kendileri saklamasalar yani gizemli olmasalr umrunda olmaz ama ne bileyim hep perde çekili tuhafıma gitti sadece
Valla ben de müzik açıyom ama hiç cama dayamadım önüne koyarım yatay sekilde hem öyle tel düşedebilirBazen ben de cama dayiyorum telefonu mutfakta is yaparken, spotify'dan muzik dinliyorum vs. Iyi komsular gelmiyor bizim eve :)
Bence hemen gozetlendiginizi dusunmeyin, o kadar yakinda camdan biri baksa bana bakiyor gibi gelirdi.
Hem 2 metre mesafeye nasil apartman yapmislar, nasil bir mimaridir anlamadim, belki onlar da size gorunmemek icin perdelerini pek aralamiyorlardir.
Kolay gelsin
Varsayalim ki çektiler,yapacak birşey yokAynen ben de öyle düşündüm ama sapık olan onu da çeker. Kocası çektiyse o niyetle kadın çektiysede sırf bizi tedirgin edip perdeyi çekmemiz için ya da karı koca pskopat başka bişi aklıma gelmedi
Yatak odasına falan denk gelse evet rahat edemem ama oturma odası ve mutfak ama ve dediğim gibi sıcak oluyor kapı ve camı açıyorumBende hep merak ederim perdesi acik olanlara malum izmirdeyim öyle bir gelenek var rahatsız olmuyor musunuz gercekten![]()
İster istemez görüyosun tam karşıBide gercekten yaktikları ışıklarin dakikasına kadar nerden biliyorsunuz gözünüz hep orda mı![]()
Vallahi yüksek bir sesle bir daha olsun sonuçlarına katlanırsınız dedim telefonla çekmek nedir dedim polis çağırrım dedim. Muhakkak duymuşlardır ilk seferki acemilik gibi koşa koşa bizimkilere gitmicem camdaki teli çekip polis çağırcam ki bir daha cesaret edemzler. Ben yanlış anldıysamda ortaya çıkar zatenVarsayalim ki çektiler,yapacak birşey yok
Kapılarına dayanıp ver bakim teli bakicam da diyemezsin...gözlem yapmaya devam madem...
Bizde de perdeler full açık bu sene,klima ihtiyacı bile yok öyle mis esiyor
Şu seneye kadar çocuk balkonlarda başına bisey gelmesin diye pek açmadım klima full çalışıyordu, belki onlarda da böyle bir durum vardır...
Biz öyle olmadgımız için tuhafıma gidiyor. Belki de normaldir dediğiniz gibiSiz de çekim yapmadan dikizliyorsunuz resmen. Isterlerse ışığı açarlar, perdeyi çekerler. Siz niye bu kadar kafaya taktınız insanların ışığını perdesini?
Canım tel cama dayalı arkada perde çekili bu şekil nasıl kendilerini çeksinler ayol. Bak iyi düşünelim evde koyacak yer bulamadı oraya koydu ya da ben perdeleri açıyom diye sırf tedirgn etmk için koydu ama kendini o sekil çekemez yaniBen olsam geceleri güneş perdemi kapatırım, gündüzleri de tül perdem kapalı olur, hava gelsin istersem de bazen birazcık Aralık bırakırım o kadar . Benim de kıyafet odam var güneşliği de tül de hep kapalı zira karşı apartman ile çok yakınız sadece bir şey alacağım zaman ışığını açıyorum onlar da belki öyledir. Bizim komşu hep balkonda yatıp kalkıyor mesela, perdeleri gece gündüz hep açık, dip dibe gibiyiz bu yüzden o cepheye bakan odaları hep az kullanılan odalar yaptık. Ayrıca kadın selfie/ video vs çekiyor olabilir telefonu yukarı kaldırdıysa onu görmüşsünüzdür. Yansımadan size sizi çekşyor gibi gelmiş olabilir. Valla ağaca tırmanıp evi gözetleyen adama bile ceza vermediler, perdesi açık bir şekilde evi gözetleyene vereceklerini hiç sanmıyorum. Kadın perdeler açıktı ışık da açıktı gözüm takıldı baktım öylesine de diyebilir. Kaldı ki böyle bir durumda kayıt da tutmaz ispat da edemezsiniz, arama kararı gerekir. Bakın haber Burada
Bence sinsi yılan sensin. Baksana ışık genelde kaç dk açık oluyor ona bile dikkat etmissinBizim apartmanın tam karşısında başka apartman var mesafe çok yakın 1,5 ya da 2 metredir sanırım. Balkon ve pencereler birbirine bakıyor. Karşıda kim var hiç bilmiyorum karı koca diye duydum. Bu kadını 1,2 balkonda gördüm. Bunlar asla güneşliği açmazlar (perde) bazen balkonun kapısını açıyorlar perdeyi yine çekiyorlar. Yani çok gizemliler. Biz ise biraz daha rahatız gündüz hep tül perde çekilidir bazen onu da açarız. Malum yaz olduğu için sıcak ve esinti gelsin diye perdeyi yarı kapattığımız olur akşamları. Oturma odası ve mutfaga denk geliyor zaten.
Her neyse gelelim asıl konuya hanımlar şimdi ben mutfaktayım akşam saatleri perde çekili değildi. Hı bu arada bunlar lambada açmıyor çok çok nadir görüyorum ışığın açık olduğunu oo da 4,5 dakika sonra kapatıyolar. Ben bulaşık yıkıyorum muslukta tam cam kenarı . Bunların ışığı yandı ben 1, 2 baktım pencerenin önünde bir karartı var tuhafıma gitti umursamadım. 1,2 yine gözüme çarptı kadın perdeye yamamı vurmuş diye düşündüm. Sonra dank etti ki o karartı ( öyle mi derler bilemedim) telefon şeklinde yine ihtimal vermedim. Bulaşıklar bi 10dakika sürdü işim bitince balkona çıkıp baktım. O şey gerçekten telefondu ve dik bir vaziyette kamera cama dönüktü. Yok ya dedim yapmazlar dedim. Gitiim yan odaya bizinkilere dedim onlarla mutfaga geldik ki camın önündeki telefon yok. İşte o zaman emin oldum ki gerçekten çekmişler bizi. Ya balkondan bakınca fark ettiğimi sinsi yılan gördü ya da bizimkilere biraz telaşla bağırarak dedim sesimi duydu evler yakın dedğim gibi. Arkada pusuda beklliymş demek ki.
Şu an çok tedirginim ben yanlış anlmş olabilir miyim ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Evi Ankara demetevlerdeyse böyle binalar mevcutBazen ben de cama dayiyorum telefonu mutfakta is yaparken, spotify'dan muzik dinliyorum vs. Iyi komsular gelmiyor bizim eve :)
Bence hemen gozetlendiginizi dusunmeyin, o kadar yakinda camdan biri baksa bana bakiyor gibi gelirdi.
Hem 2 metre mesafeye nasil apartman yapmislar, nasil bir mimaridir anlamadim, belki onlar da size gorunmemek icin perdelerini pek aralamiyorlardir.
Kolay gelsin
Arabadayim eve geçeyimKleopatra değil kloropatra o litfen düzgün yazarmisin
Bende iste yillar sonra kitap okuma film izleme kafa rahatlığına yeni yeni ulaştım
Cocuktan beridir
Ha Bu arada benim tel duvar kağıdım tarotun sihirbaz kartı yani,acayip yükseliyorum onaanlayacağın hem ondanım hem bundanım
Özelden mi şey etsek yiyeceuk banı![]()
Demet, etlik, mamak, aydınlıkevler :)) liste uzar giderEvi Ankara demetevlerdeyse böyle binalar mevcut![]()
Arabadayim eve geçeyim![]()