• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli Çekim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de asıl siz komşunuzun rutinlerine dair çok fazla bilgiye sahipsiniz

Ayrıca telefon cama dayalı be önünde perde var doğru anladıysam
Önde perde varken sizi çekmeleri çok zor değil mi?
Telefon perdenin ötesine nasıl odaklanacak?
Yoksa telefonun markasını da mı gördümüz komşuyu gözetlerken?

Ben kendi yaptığım bi şeyden bahsedeyim
Bazen müzik açıyorum veya dizi açıyorum
Telefonu da evi daha geniş gören bi yere koyarım
Ki bu genelde camın önü oluyor işte
Asıl telefonun ön kamerasını cama dayamak tuhaf bence
Herhalde ekran kısmı bana bakacak
Telefonu cama çıkarmıyorum sonuçta hava alsın diye

Vallahi yüksek bir sesle bir daha olsun sonuçlarına katlanırsınız dedim telefonla çekmek nedir dedim polis çağırrım dedim. Muhakkak duymuşlardır ilk seferki acemilik gibi koşa koşa bizimkilere gitmicem camdaki teli çekip polis çağırcam ki bir daha cesaret edemzler. Ben yanlış anldıysamda ortaya çıkar zaten

Adamlarin camlari kapali ise, nasil sesini duymuslar? Sanki poliste baska isleri yokta kos kosa gelecekler sen bir "kararti" gördün diye. Millete bosuna bas belasi olma, kendine atraksiyon ariyorsan en fazla burda konu aç, instagrama birseyler at. Milletin kafasini agritma derim.

Adamlari göremiyorsun, dedikodusunu daha fazla yapamiyorsun diye, insanlari olmayan birsey ile suçluyorsun. Komsu isi bazen sans isi cidden ya.

Bide gercekten yaktikları ışıklarin dakikasına kadar nerden biliyorsunuz gözünüz hep orda mı 🤔
Karşı komşu konu açıyormuş " karşı komşu sürekli perdelerini açık saklıyor,
Sürekli gözleri penceremizde, onların yüzünden güneşlik bile açamıyoruz, evimizi röntgenliyorlar"

Son olarak konu sahibine R Rapunzelea
; bakmayın hanımefendi,
çok bakan çok görür , ayrıca çok rahatsızsanız tül perdenizi açmayıverin.

Son düzenleme:
Bide gercekten yaktikları ışıklarin dakikasına kadar nerden biliyorsunuz gözünüz hep orda mı 🤔
Valla karşı komşulardan çok konu sahibi onları gözetliyor gibi geldi. Karşımdaki kaç dk ışık yakmış bakıp süre tutmak hiç aklıma gelmemişti 😂

Yalnız siz onları daha cok dikizlemissiniz gibi anlasılıyor burdan.
Kac dk lamba acık kalıyor onu bile biliyorsunuz:S
Kuruntu yapıyoırsunuz yani niye ceksinler sizin bulasık yıkamanızı?

Bizim apartmanın tam karşısında başka apartman var mesafe çok yakın 1,5 ya da 2 metredir sanırım. Balkon ve pencereler birbirine bakıyor. Karşıda kim var hiç bilmiyorum karı koca diye duydum. Bu kadını 1,2 balkonda gördüm. Bunlar asla güneşliği açmazlar (perde) bazen balkonun kapısını açıyorlar perdeyi yine çekiyorlar. Yani çok gizemliler. Biz ise biraz daha rahatız gündüz hep tül perde çekilidir bazen onu da açarız. Malum yaz olduğu için sıcak ve esinti gelsin diye perdeyi yarı kapattığımız olur akşamları. Oturma odası ve mutfaga denk geliyor zaten.

Her neyse gelelim asıl konuya hanımlar şimdi ben mutfaktayım akşam saatleri perde çekili değildi. Hı bu arada bunlar lambada açmıyor çok çok nadir görüyorum ışığın açık olduğunu oo da 4,5 dakika sonra kapatıyolar. Ben bulaşık yıkıyorum muslukta tam cam kenarı . Bunların ışığı yandı ben 1, 2 baktım pencerenin önünde bir karartı var tuhafıma gitti umursamadım. 1,2 yine gözüme çarptı kadın perdeye yamamı vurmuş diye düşündüm. Sonra dank etti ki o karartı ( öyle mi derler bilemedim 🙄) telefon şeklinde yine ihtimal vermedim. Bulaşıklar bi 10dakika sürdü işim bitince balkona çıkıp baktım. O şey gerçekten telefondu ve dik bir vaziyette kamera cama dönüktü. Yok ya dedim yapmazlar dedim. Gitiim yan odaya bizinkilere dedim onlarla mutfaga geldik ki camın önündeki telefon yok. İşte o zaman emin oldum ki gerçekten çekmişler bizi. Ya balkondan bakınca fark ettiğimi sinsi yılan gördü ya da bizimkilere biraz telaşla bağırarak dedim sesimi duydu evler yakın dedğim gibi. Arkada pusuda beklliymş demek ki.

Şu an çok tedirginim ben yanlış anlmş olabilir miyim ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bukadar ayrıntı bilmeniz şaşırtıcı! Bende evde teksem perdede açmam ışıkta led ışıklar ve TV nin ışığı yeter bana çevre komşular ile karşılaşmaktan cekindigim için balkona da pek çıkmam cikinca mal varmış gibi durup bakıyorlar çünkü. Sizinde yaptığınız normal değil dairenin ne yaptığını döktünüz perde açık olsa acaba daha neler dökeceksiniz 😳

Konu sahıbının bu endişesine istinaden bulaşık yıkarken ne giydiğini bir tek ben merak etmiş olamam değil mi?
Screenshot_20210806-135315.webp
Screenshot_20210806-135315.webp
hayalimde konudaki bulasık yıkama kostümü :KK53:

Bence komşu sizin sürekli onları dikizlediğinizin farkında ve sizi şikayet etmek için siz onların evini dikizlerken sizi videoya aldı.
Bu arada bu kadar merak insana zarar verir. Aktif bir şekilde insanları dikizliyorsunuz. Perdesindem, ışığına takip etmediğiniz şey yok maşallah. Haliyle de sizin röntgenciliğinizden rahatsız olup perdeler falan kapalı takılıyorlardır evde. Kendinize yeni uğraşlar bulun, belli ki boş vaktiniz çok.

yorumlar benzer olacak ama yaktıkları ışığın dakikasına kadar bilip de beni çektiler diye burada konu açmak biraz saçma olmamış mı? ve telefon perde önünde miydi arkasında mı. zira arkasındaysa kameranın perde geçirgenliği mi var? bence siz kendi işinize odaklanın. ayrıca evler o kadar yakınsa da biraz sizde tülünüzü perdenizi çekiverin. nasıl rahat ediyorsunuz

Karşı komşu konu açıyormuş " karşı komşu sürekli perdelerini açık saklıyor,
Sürekli gözleri penceremizde, onların yüzünden güneşlik bile açamıyoruz, evimizi röntgenliyorlar"

Son olarak konu sahibine R Rapunzelea
; bakmayın hanımefendi,
çok bakan çok görür , ayrıca çok rahatsızsanız tül perdenizi açmayıverin.
Benim bitişik komşu gibi çok şükür taşındılar. Sürekli bizim evi dikizlerdi bu bayan bir de derdi ki güneşliği neden açmıyorsun? 🤣🤣 Kendi kapısı sürekli açık olunca ben kapatırdım kapımı çünkü ordan da mutfağı dikizlerdi. Veya bahçede rahat dolaşamazdım hemen laf arardı. 😁😁 yani bence sizin yüzünüze oluyor o gizemler.

İyi de asıl siz komşunuzun rutinlerine dair çok fazla bilgiye sahipsiniz

Ayrıca telefon cama dayalı be önünde perde var doğru anladıysam
Önde perde varken sizi çekmeleri çok zor değil mi?
Telefon perdenin ötesine nasıl odaklanacak?
Yoksa telefonun markasını da mı gördümüz komşuyu gözetlerken?

Ben kendi yaptığım bi şeyden bahsedeyim
Bazen müzik açıyorum veya dizi açıyorum
Telefonu da evi daha geniş gören bi yere koyarım
Ki bu genelde camın önü oluyor işte
Asıl telefonun ön kamerasını cama dayamak tuhaf bence
Herhalde ekran kısmı bana bakacak
Telefonu cama çıkarmıyorum sonuçta hava alsın diye
Bacım tel cama dayalı arkada perde çekili . Perdenin üstündeki teli sorun edecek kadar sıyırmadım. Tam karşısı gözünü kapatacak ayıp bakma ,gözünü kapat diye kendimi temkin edecek halim yok . Onlarda görüyordur bakınca ama telle çekmek çok ayrı boyut. Tam karşım diyorum millet hala sen niye oraya bakıyon diyo 😅 he anam he çekirdek alıp çitletip karşıyı izliyorum .

Benim bitişik komşu gibi çok şükür taşındılar. Sürekli bizim evi dikizlerdi bu bayan bir de derdi ki güneşliği neden açmıyorsun? 🤣🤣 Kendi kapısı sürekli açık olunca ben kapatırdım kapımı çünkü ordan da mutfağı dikizlerdi. Veya bahçede rahat dolaşamazdım hemen laf arardı. 😁😁 yani bence sizin yüzünüze oluyor o gizemler.
İster açsın ister kapatsın . Hatta kapatırsa bizim açımızdan daha iyi (KENDİ KEYFİ TABİİ Kİ) çekmesin yeterli

yorumlar benzer olacak ama yaktıkları ışığın dakikasına kadar bilip de beni çektiler diye burada konu açmak biraz saçma olmamış mı? ve telefon perde önünde miydi arkasında mı. zira arkasındaysa kameranın perde geçirgenliği mi var? bence siz kendi işinize odaklanın. ayrıca evler o kadar yakınsa da biraz sizde tülünüzü perdenizi çekiverin. nasıl rahat ediyorsunuz
Cama dayalı diğer yorymlara da cevap verdim. Bayağı ön yargılısnz. Yine de teşekkürler

Bacım tel cama dayalı arkada perde çekili . Perdenin üstündeki teli sorun edecek kadar sıyırmadım. Tam karşısı gözünü kapatacak ayıp bakma ,gözünü kapat diye kendimi temkin edecek halim yok . Onlarda görüyordur bakınca ama telle çekmek çok ayrı boyut. Tam karşım diyorum millet hala sen niye oraya bakıyon diyo 😅 he anam he çekirdek alıp çitletip karşıyı izliyorum .
Ben de daha mantıklı olan ihtimali söylüyorum
Bi şey dinliyor veya izliyordur
Ondan telefonun dik durması gerekiyordur
Sizi de görünce yine rahatsız olup gitmiştir

Sizi bulaşık yıkarken izlemesinden çok daha mantıklı bencr 🙄

Cama dayalı diğer yorymlara da cevap verdim. Bayağı ön yargılısnz. Yine de teşekkürler
evin şebekesi çok iyi değildir, iyi çeksin diye cama yaslanmış olabilir. Köye gittiğimizde herkesin telefonu camda dediğiniz şekilde duruyor. Ayrıca ben de perdelerimi çoğu zaman açmıyorum. Çalışıyoruz evde değiliz her sabah açıp akşam kapatma imkanım olmuyor diye açmıyorum. Camı açmışım ama perde çekili şuanda da. Gizemden değil tembellikten. Acaba benim karşı apartmanda mı sizin gibi düşünüyor :-)

Siz onu baya röntgenlemişsiniz. 5 dk işik yaktıklarından bile haberiniz var. Ayıp yani. O da sizi çektiyse size mustehak olmuş. Siz de perdenizi kapatın 2 metreymiş fazla rahatsınız

Bazen telefon çekmeyince cam kenarına yaklaşıp o şekilde tutuyorum telefonu, neyse ki karşı binadakiler yanlış anlayıp kapıma dayanmıyor :)

Bu şekilde birçok sebebi olabilir, sizi neden gizlice çeksinler yahu?

Bu arada tam bir stalkersınız, You’daki Joe gibi :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X