''Gizli Bahçe'' isminde yeni bir oda spreyi..

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
96
40
İstanbul
kızlar gızlı bahce dıye yenı bı oda spreyı cıkmısCADIARZU: aranızda denıyen varmı,nasıl ıyı bı urunmu acabaa:uhm::uhm::uhm:

canım oda spreylerini hiç denenmemiş biri olarak sanada tavsiye etmem
çünkü direk solunum yolundan vücuda karışan kimyasal ve zehirli maddedeler
özellikle çocuklarda aleji yapabiliyor ayrıca astım hastalarına da kriz bile geçirtiyo bu oda spreyleri
Ben sana doğal bi oda kokusu tarifi vermek istiyorum:1 tane dove klasik sabunu rendeleyip içine 1 paket vanilyayla karıştırıp şık bir tabakla salonuna koyabilirsin sevgiler

Denedim ama 30 cm yakınında oturmama rağmen hiç koku alamadım.
Portakalın üzerine 50 kadar karanfil sapladım ama ondan da sonuç alamadım.
Ben sıcak suya bir kaç damla kaliteli yasemin, lavanta, gül, portakal vs yapı damlatıyorum.
Oda harika oluyor. ama sıcak suyu sürekli sıcak tutmanın yolunu bulamadım. Kaynatmadan sürekli buhar çıkaracak bir cihaz arıyorum.
Soğuk buhar veren cihazların suyuna katsam sonuç alır mıyım?
Deneyen var mı?
Veya evinde nemlendirici olan varsa benim için deneyip sonucu uraya yazabilir mi?
Biberon ısıtıcı aldım 15 TL'ye ama sonuç alamdım. 50 Santigrat derece kadar suyu ısıtıyor, buhar az çıkıyor. Koku alamadım. Daha sıcak ve çok buhar çıkaran ve sabir tutan bir cihaz arıyorum.
Herkese mutluluklar...

yaptığın karışımı sıcak tutmak istediğini yazmışsın
aklıma şu geldi hemen :26:
yemekteyiz de görmüştüm,yemekleri sıcak tutmak için kabın altına mum yakıyorlar
ama ne kadar gider sıcaklığı bilemem tabi :44:

evin güzel kokması için tütsü nasıl olur acaba :44:

mhghjghjfjfhfjhgjhgjghjghj

500 gram suya

2 elma kabuğu

2 limon kabuğu

1 tutam taze nane

1 tutam fesleğen

1 çay kaşığı tarçın

1 tatlı kaşığı elma sirkesi

yarım bardak limon suyu

konulur, kaynatılır, demlenir.

Süzülür ve oda spreyi kabına konur.

Harika ve doğal bir oda kokusu elde edimiş olunur.

Ayrıca sıcak buhar makinesinin buharının çıktığı yere tülbent katlayıp koydum. Her çalıştırdığımda bu tülbente mavi anemon, portakal, lavanta, gül, yasemin gibi kaliteli doğal yağlar damlatıyorum. sürekli ve doğal oda kokusu elde etmiş oluyorum. Tavsiye ederim...

vanilya derken?bildiğimiz paketteki toz vanilyamı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…