yatış yapılırken para mı ödenirmişniye öle almışlar ki sanki kaçacaksınız
![]()
![]()
:)) yatis islemleri sirasinda aliniyo hastane parasi canim:)) bu arada son hallerini ekledim albume
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatış yapılırken para mı ödenirmişniye öle almışlar ki sanki kaçacaksınız
![]()
![]()
:)) yatis islemleri sirasinda aliniyo hastane parasi canim:)) bu arada son hallerini ekledim albume
bende bılmıorum ucretın ne zaman odendıgını banadA DOKTOR bısıy demedı yatarken mııı verılıyormus ucret bilmiordum..
Bazi hastaneler yatarken bazilari cikarken aliyo ben yatis yaparken odedim
Teşekkür ederim canm. kartla olması iyi oldu o kadar parayla nasıl gideceksin hastaneye bi de ben yalnız olacağım refakatçim yok :2: Göğüslerin çok güzel olmuş maşallah diyelim. Benim dikleştirme olcak bi de karın germe çok korkuyorum:18:Canim hastane parasini yatis yaparken oduyosun muhasebeye kartlada cektirebilirsin ama taksit falan yok. Silikonun parasini silikonu getiren sirket yetkilisine pesin veriyosun ameliyattan sonra. Benim hepsi toplam 3500tl tuttu
Teşekkür ederim canm. kartla olması iyi oldu o kadar parayla nasıl gideceksin hastaneye bi de ben yalnız olacağım refakatçim yok :2: Göğüslerin çok güzel olmuş maşallah diyelim. Benim dikleştirme olcak bi de karın germe çok korkuyorum:18:
Ailem uzakta ve haberleri yok ameliyat olacağımdan. Ben yalnız yaşıyorum. Mecburen yani:18: Çok sağol umarım öyle olurCanim keske refakatcin olsaydi cok zorlanabilirsin sonra( sagol canim darisi senin basina ins hersey yolunda gider hemen atlatirsin:))
Ailem uzakta ve haberleri yok ameliyat olacağımdan. Ben yalnız yaşıyorum. Mecburen yani:18: Çok sağol umarım öyle olur![]()
Gerçekten miSakın!
Refakatcin olmadan karın germe olma
Hastaneden kendi başına yürüyüp çıkamazsın
İlk bir hafta kendi başına yataktan kalkıp wc ye bile gidemiyor insaww
15 gün yanına biri gerek yardıma en az
Basit bir aml değil
Gerçekten miBen ameliyat günümü bile aldım
![]()
peki surekli yatmak mi gerekiyor ameliyattan sonra yuruyemiyor musun yani?
peki surekli yatmak mi gerekiyor ameliyattan sonra yuruyemiyor musun yani?
venividivici canım benim göğsümün altında akıntı var gibi sen öyle bir sıkıntı yaşamışmıydın..
karın germe yaren'in açtığı forumda yazdım ama sen oraya pek bakmıyormusun ??
merhaba masalcım geçmiş olsun
bakıyorum aslında gözümden kaçmıştır
yok cnm olmadı
bu gibi sıkıntıları sigara içenlerde duydum
sigara kullanıyormusun acaba
ameliyattan sonra 3 hafta içmedim şimdilerde 2-3 adet içiyorum![]()
evet basta refakatcin olsa iyu okurdu falan dedi ama 4 gun hastanede kalacagim bayagi toparlarm diye dusunduk 24 yasindaym saglikliyim o etkenleri fln da hesaba katti herhalde. Ama bilemedim simdi. Yurugebiliyosam hastaneden cikablrm herhalde.
evet basta refakatcin olsa iyu okurdu falan dedi ama 4 gun hastanede kalacagim bayagi toparlarm diye dusunduk 24 yasindaym saglikliyim o etkenleri fln da hesaba katti herhalde. Ama bilemedim simdi. Yurugebiliyosam hastaneden cikablrm herhalde.