Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Canim hastane parasini yatis yaparken oduyosun muhasebeye kartlada cektirebilirsin ama taksit falan yok. Silikonun parasini silikonu getiren sirket yetkilisine pesin veriyosun ameliyattan sonra. Benim hepsi toplam 3500tl tuttu
Teşekkür ederim canm. kartla olması iyi oldu o kadar parayla nasıl gideceksin hastaneye bi de ben yalnız olacağım refakatçim yok :2: Göğüslerin çok güzel olmuş maşallah diyelim. Benim dikleştirme olcak bi de karın germe çok korkuyorum:18:

Teşekkür ederim canm. kartla olması iyi oldu o kadar parayla nasıl gideceksin hastaneye bi de ben yalnız olacağım refakatçim yok :2: Göğüslerin çok güzel olmuş maşallah diyelim. Benim dikleştirme olcak bi de karın germe çok korkuyorum:18:

Canim keske refakatcin olsaydi cok zorlanabilirsin sonra:(( sagol canim darisi senin basina ins hersey yolunda gider hemen atlatirsin:))

Ailem uzakta ve haberleri yok ameliyat olacağımdan. Ben yalnız yaşıyorum. Mecburen yani:18: Çok sağol umarım öyle olur:46:

Sakın!
Refakatcin olmadan karın germe olma
Hastaneden kendi başına yürüyüp çıkamazsın
İlk bir hafta kendi başına yataktan kalkıp wc ye bile gidemiyor insaww
15 gün yanına biri gerek yardıma en az
Basit bir aml değil

Gerçekten mi:( Ben ameliyat günümü bile aldım:43:

tabiki gerçek bunun şakası olurmu
karın germe forumunu okumadınmı
kendi başına aml olup çıkan duymadım hiç
ben yaşadığımı söylüyorum 33 yaşındayım zayıfım hastalığım vs yok
ilk bir hafta yataktan yalnız kalkamadım, 15 gün yardımcı gerekti, 1 ayda toparladım
tam iyileştim demek için 6 ay geçmeli

venividivici canım benim göğsümün altında akıntı var gibi sen öyle bir sıkıntı yaşamışmıydın..
karın germe yaren'in açtığı forumda yazdım ama sen oraya pek bakmıyormusun ??

venividivici canım benim göğsümün altında akıntı var gibi sen öyle bir sıkıntı yaşamışmıydın..
karın germe yaren'in açtığı forumda yazdım ama sen oraya pek bakmıyormusun ??

merhaba masalcım geçmiş olsun
bakıyorum aslında gözümden kaçmıştır
yok cnm olmadı
bu gibi sıkıntıları sigara içenlerde duydum
sigara kullanıyormusun acaba

ameliyattan sonra 3 hafta içmedim şimdilerde 2-3 adet içiyorum :47:

dikişlerin kaynaması aylar sürüyormuş
bizim dışta gördüğümüz dikişlerin dışında içtede daha kalın dikiş ve düğümler var ve onların kaynaması daha uzun sürer
sanırım sen bizden biraz büyüktün birde sigara faktörünü eklersek daha uzun süre dikkat ve bakım gerekir

evet basta refakatcin olsa iyu okurdu falan dedi ama 4 gun hastanede kalacagim bayagi toparlarm diye dusunduk 24 yasindaym saglikliyim o etkenleri fln da hesaba katti herhalde. Ama bilemedim simdi. Yurugebiliyosam hastaneden cikablrm herhalde.

hayırlısı olsun cnm o zaman
sıkıntısız rahat bir süreç dilerim

Back
X