Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Iner demisse dogru diyodur canini sıkma icin rahat etmeyecekse ara git konuş ameliyatinla ilgili merak ettigin sorularida sor
Bende sag tarafim biraz daha büyük ve şiş onu bugün sordum 3 aydan sonra sekilleri olusur dedi gayet iyi gidiyosun dedi

Her sordugumda gecer demisti ama insanin icinde bi suphe oluyo ya gecmezse diye:KK43: ins gecer seninkide canim daha cok yeni zaten senin zamanla otururlar

Her sordugumda gecer demisti ama insanin icinde bi suphe oluyo ya gecmezse diye:KK43: ins gecer seninkide canim daha cok yeni zaten senin zamanla otururlar

Bu memısler insanı pirpirikli yapıyor yaaa:KK14:geyet güzel senin göğüslerini zaten senınkıleri çok beğendiğim için Haldun beye biraz daha ısınmıstım. Şuan görüntülerini kafama takmıyorum ilerleyen zamanda umarım istediğim gibi olur

O ilk uç gün agtisi bana gore değil ya küçük goguslerle kaldim ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:nazar:
Iner demisse dogru diyodur canini sıkma icin rahat etmeyecekse ara git konuş ameliyatinla ilgili merak ettigin sorularida sor
Bende sag tarafim biraz daha büyük ve şiş onu bugün sordum 3 aydan sonra sekilleri olusur dedi gayet iyi gidiyosun dedi

Angela benim de sol tarafım çok fena gitgide ağrısı artıyı :KK43: zaten ilk günden beri diğerinden daha şiş, sert ve ağrısı çok :KK43: iki gündür sol koluma vuruyo ağrı bugün kolumu hareket ettiremedim çok canımı sıkıyo bu durum inş kötü bişey çıkmaz!!! Yarın kontrolüm var bakalım Dr um ne diyecek :/

:nazar:

Angela benim de sol tarafım çok fena gitgide ağrısı artıyı :KK43: zaten ilk günden beri diğerinden daha şiş, sert ve ağrısı çok :KK43: iki gündür sol koluma vuruyo ağrı bugün kolumu hareket ettiremedim çok canımı sıkıyo bu durum inş kötü bişey çıkmaz!!! Yarın kontrolüm var bakalım Dr um ne diyecek :/
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir .benim göğsümde agri yok sadece digerine göre biraz şiş bugün doktorum kan toplanmıştır diren koymadigimiz için dedi seninde diren konmadi degilmi?

Sporu 3. Aydan sonra izin veriyor canim acele etme baslamak icin:)

bana 45 gün demişti tam 45 gün oldu. bugün aradım başla tabi ama kollarını çok zorlama dedi. hatta saunaya girmeme bile izin verdi. sıcak görsünler biraz tabi dediii :)))))

Gittim geldim kızlar selaminizi söyledim😁
yalnız bugün acayip yoğundu mesajlarınızı okumadan gitmisim o yuzden sorununlarinizi soyleyemedim😆
avalonod geçen konuştuğumuz konuyu hallettim oda güldü😆

ben aradım akşam üzeri konuştuk. sporu ve saunayı sordum. bana da " geçen gün biri geldi, senin adını verdi" dedi bugün telefonda :) geçen gün değil bugündür o dedim. senin adını verdim hatta. o gelmiştir dedim ama bi türlü kim olduğunu hatırlayamadı. yoğunluktan kafası iyice karışmış sanırım. güldürdü beni :))))

Ayyy ya oyle olmussa hep boylemi kalicak sol gogsumm:KK43:(

Olmaz ya öyle şey. Benim ameliyatıma 5 doktor birden girdi. Bunu düşün ve fotoğraflarıma bak. Haldun bey iner diyosa inecektir. Panik yapma bence rahat ol cnm 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir .benim göğsümde agri yok sadece digerine göre biraz şiş bugün doktorum kan toplanmıştır diren koymadigimiz için dedi seninde diren konmadi degilmi?

Diren taktı bana hatta yine sol göğsümden diğerine göre çok kanama oldu :KK43: sol tarafı çıkarmayı pek istemedi ama küçük çocuğum var diye bu şekilde de göndermek istemiyorum dedi :KK19: arzumun yazısını okumuştum onun da sağ göğsünde şişlik ve ağrı olmuş tek fark onda kuzarıklık da olmuş Dr gitmiş su toplaması olmuş diye hemen ameliyata almışlar yeniden :KK43: çok korkuyorum bi komplikasyon çıkmaz inş :18:

ben aradım akşam üzeri konuştuk. sporu ve saunayı sordum. bana da " geçen gün biri geldi, senin adını verdi" dedi bugün telefonda :) geçen gün değil bugündür o dedim. senin adını verdim hatta. o gelmiştir dedim ama bi türlü kim olduğunu hatırlayamadı. yoğunluktan kafası iyice karışmış sanırım. güldürdü beni :))))

Hayret yaaa bende senden bahsettim Ogün hatirlayamamistim ama arkadasim sizden sıkça bahsediyoruz dedim nerde konusuyorsunuz falan diye sordu bayada konustuk bencede kafa gitmis dün onun. hastalara yetisemiyordu.olsun yinede seviyorum doktorumu:KK1:

Diren taktı bana hatta yine sol göğsümden diğerine göre çok kanama oldu :KK43: sol tarafı çıkarmayı pek istemedi ama küçük çocuğum var diye bu şekilde de göndermek istemiyorum dedi :KK19: arzumun yazısını okumuştum onun da sağ göğsünde şişlik ve ağrı olmuş tek fark onda kuzarıklık da olmuş Dr gitmiş su toplaması olmuş diye hemen ameliyata almışlar yeniden :KK43: çok korkuyorum bi komplikasyon çıkmaz inş :18:

Umarım iyi haberlerle gelirsin bugün doktora gidecektin dirende takılmış bixim gibi de degilsin

kızlar ben bu hafta hacettepeden hangi doktordan alacagımı bilmiyorum ama randevu alıcam ne olur bana iletişime nası gecerim kiminle gecmeliyim yardımcı olun lütfennnnnn :26: hatta varsa telefonunu bilen doktorunun bana özelden yazsınnn ne olurrrr :KK52:

:KK4:
kızlar ben bu hafta hacettepeden hangi doktordan alacagımı bilmiyorum ama randevu alıcam ne olur bana iletişime nası gecerim kiminle gecmeliyim yardımcı olun lütfennnnnn :26: hatta varsa telefonunu bilen doktorunun bana özelden yazsınnn ne olurrrr :KK52:

http://ozanbitik.com/#/iletisim/
bu linke tıklamanı öneririm, Hacettepe'de Yardımcı Doçent

Arkadaşlarım ben de yeni üyeyim. Herkese merhaba ! İlk mesajdan son mesaja kadar yazılan bütün yorumlarınızı bir çırpıda okudum. Ve ataması yapılmamış bir öğretmen olarak mali durumun yetersizliğinden mütevellit :) Hacettepede ameliyat olmaya karar verdim. Fakat kpss'ye az bir zaman kaldığından (ve yine çalıştığımdan) hemen olup kurtulup, sınavdan sonra gönlümce tatil mi yapsam, yoksa azcık daha sabredip ekim gibi mi yaptırsam bilemiyorum.. Yaş da yıllar da geçiyor tabii böyle diye diye.. İçimi açtı yorumlarınız tam da umutsuzluğun dibindeyken. Konu başlığını açan gizist, patik,avalonod, angela11 özellikle deneyimli olduğunuz için sizden bu konuda yardım bekliyorum. Yeni olduğum için de forum kurallarını, mesajlaşmayı pek bilmiyorum. Beni eklerseniz , attığım ilk yorumumun ardından yanımda olursanız çok mutlu edersiniz beni. Çünkü çook sorum var :18:

Eveeet bütçesi devlet hastanesine yeten, cesaret edipte devlet hastanesinde ameliyat olanlardan biriyim.
Aslında ameliyat olalı 43 gün oldu, soranlara tek tek cevapta verdim ancak konu açmaya ancak fırsat bulabildim.
Ben burdan daha önce Hacettepe'de ameliyat olan 2 arkadaşın (ebruli26 ve goles) yorumları ve referansları sayesinde kalkıp İstanbul'dan Ankaraya gittim öncelikle onlara teşekkür ederim bana verdikleri cesaretten dolayı kk üyelerine ayrıca teşekkürler :)

26 Nisan'da Prof. Dr. Figen Özgür ve Dr. Ömer Ekin'e ameliyat oldum.

Boyum 1.65 kilom 50 veee 255cc mentor marka damla protez (Moderate plus profile - medium height - Koheziv III) takıldı. Meme altı kesisi ile kas altına konmuş. Şuanda çok memnunum zaten mümkün olduğunca dogal olmasını istiyorum büyük olmasını istemiyorum demiştim daha yaşım 22 ve önceden göğsüm yok denecek şekildeydi. 1 ay bittikten sonra iyice yumuşayıp şekle girmeye de başladılar :)

Devlet hastanesine güvenilir mi gibi sorular çok aldım şahsen ben çok memnun kaldım. Bu yüzden bütçesi yetmeyip bu ameliyatı olamayan ve mutsuz olmaya devam edenlere belki yardımı olur diye yazmak istedim. Özellikle Ömer Bey'in ilgisi özelleri aratmayacak şekildeydi sagolsun öncesinde sonrasında bütün sorularımı tek tek cevapladı Figen Hanımla beraber ameliyatıma girdiler, onun haricinde hastanede 1 gece geçirdim ücretli hasta olduğumuz için zaten tek kişilik özel odaya aldılar.
diren takılmadığı için ertesi sabah bandajlarım açılıp sporcu sütyenimi giydirdiler 3 gün sonrada dikişlerin üzerindeki bandajlar açıldı ve uçağa binip İstanbul'a evime dönebildim. Zaten ilk muayeneye gidip karar verip ameliyatı olup dönmem 10gün içinde olup bitti..
O ilk 3 gün agrısı efsanesine hiç girmeyeyim burda herkes anlatıyor zaten ama çok şükür atlattım :)

Ve maddi kısmına gelecek olursak, ki bu sanırım hepimiz için en büyük sorun yaratan kısmı.. Damla protez 1800tl , yuvarlak protez 1200 tl + 700 tl ameliyat ücreti + 300 tl civarında hastane kalış ücreti.. Ortalama 2500 ile 3000 tl arasında masrafla çıkıyorsunuz yani.. Hatta hastane ödemelerini kredi kartı ile yapabiliyorsunuz ancak protezi firmadan aldıkları için ödemeyi nakit olarak yapıyorsunuz.

Gittiğimde şaşırmışlardı İstanbul'da doktor mu kalmadı demişlerdi ama samimiyetle söyleyebilirim iyiki gitmişim diyorum, zaten daha ilk görüşmede o güveni hissedip karar vermiştim. İstanbul'da gittiğim devlet hastanelerinde aynı ilgiyi göremedim bugün git yarın gel muamelesi yapmaları çok sinirimi bozmuştu. Herşeyden önce karşımızda bunun bizim için ne kadar önemli olduğunu, hassasiyetimizi ve psikolojimizi anlayan birinin olması hepsinden önemli.. Umarım herkesin gönlüne göre olur :)

Selam beni eklermisiniz .ankaradayım ve sarkmam var biraz büyütmek istiyorum .fotolarınızı görmek isterim.

hacettepede mafraflar ne oluyor acaba toplamda bilgi verirmisiniz

Darısı başınaa bekliyoruz güzel haberlerinii :) Valla keşke elimde olsa herkesle tek tek konuşup cesaret versem herkes aşsa bu sorunu.. Hiç stres yapma yazın giyebileceğin bikinileri düşün ameliyattan sonra 1 haftada geçecek agrıların :)
merhaba gizist kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve senden figen özgür hakkında bilgi almak istiyorum daha doğrusu ben öncesinde başket hastanesine gittim asimetri sorunu ve doğal büyüklükte göğüs istediğimi söyledim, büyük istemiyorum büyük istemiyorum dedikçe doktor da tamam birine 180cc birine 200 cc takılır dedi ama bu numaralar göğsü ne kadar büyütüyor bilmek istiyorum, küçük olsun derken de hiç olmamış gibi çıkmak istemiyorum hastaneden. aklımda başkent hastanesi var ikinci olarak da figen özgürden randevu almayı düşünüyorum, yorumlarına göre iyi geçmiş ameliyatın peki büyüklüğü görebileceğim bi imkan var mı??

Figen hanım ilk muayeneyi yapıyo ve ameliyata giriyo. Tabi sen girmesini istersen. Yardımcısı Haldun beyle birlikte yapıyorlar bunları. Haldun bey muhteşem bi doktor zaten. Eğer bilseydim baştan direk ona giderdim ben. Yaptıkları standart değil elbette. Senin ne istediğinle ve vücuduna ölçülerine en çok yakışacak neyse onu yapmaya çalışıyorlar. Ben çok büyük asla istemiyodum. Sadece bunu söyledim ve gerisini Haldun beye bıraktım. Kendi meme dokun falan da önemli tabi. Bunu konuşarak mutlaka halledersiniz. Ben sonuçtan çok mutluyum:))) protez damla olursa 1800 yuvarlak olursa 1500 tl. Hastane ameliyat ücreti 1600 tl. Oda özel istersen geceliği 100 tl normal oda 45 tl. Figen hanım ve Haldun beyin ameliyat ücretleri 800 er tl. Amaliyat sonrası kullanacağın sütyen ve bant da 200 tl tutuyo. Lütfen rahat ol ve istediğini sor. Yok öle kafa şişirme falan. Hepimiz yaşadık bunları endişelenme sakın :KK66:

arkadaşlar yorumların çoğunu okuyunca hacettepede ameliyat olan gizist, patik,avalonod, angela11 beni ekler misiniz, düşünce ve yorumlarınıza ihtiyacım var ama henüz doğru düzgün kullanmayı bile bilmiyorum forumu:) bende asimetri sorunu da olmakla beraber küçük doğal bi göğüs istedim ama bunu çok sık tekrarlayınca başkent hastanesindeki doktor birine 180cc birine 200 cc takarız dedi fakat bunlar göğsü ne kadar büyütüyo görsel olarak da bilmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? beni eklerseniz çok mutlu olcam. bir de hacettepede ameliyat olmak istiyorum gerek maddi açıdan gerekse yorumlarınızın içimi biraz ferahlatması bakımından, hangi doktora gitmeliyim? figen hocadan randevu almayı düşünüyodum fakat?..

X