- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.941
havlardan havlardan
2012 kasım fotosuydu o
ee şimdi hava yagmurlu ama benm modum iyi, güneşli olunca modum düşecek mi yani :44:
1.5 sene içerisinde maksimum ne kadar çirkinleşebilirsin kiayrıca bebişim kalbin güzel senin, yüzün güzel, biraz kilo varsa da o da gider yaa, önce kendini sev, bak bu ara keyfim yerinde bıkmadan usanmadan uğtaşırım seninle
ee şimdi hava yagmurlu ama benm modum iyi, güneşli olunca modum düşecek mi yani :44:
3:
Öyle tabi seninki askerden dönünce olaylar olaylar
Hangisine hadi yaa dedin anlamadım ben
ayysağol canımcımmmmmmmm16:
yok yok uğraşma, dur son halimden foto koyiyim boydan çekmedim ne zamandır, en son yemin töreninde çekmiştm
ayysağol canımcımmmmmmmm16:
yok yok uğraşma, dur son halimden foto koyiyim boydan çekmedim ne zamandır, en son yemin töreninde çekmiştm
güneşli olunca daha da bir civelek cıvıl cıvıl olacaksın :)
geçen gün tüm gün yağmur yağdığında ben tüm gün yataktan çıkmadım ya o derece modum düşüktü
ama son bir kaç gündür çok yoğunum alışverişlerle vakit geçirince ne mutlu oluyor günler bi gör
olamıyom çok şişkoyum
bende düğünden önce yaparım belki öyle bişey iyi mi olur bilmiyorum hiç yaptırmadım, çok hassas cildim var :/
yav hatun, sen benim son halimi görmedin şimdi bi halta benzemiyorum neyimi seviyim :/
ben lazere gittiğim merkezden cilt bakım paketi de aldım, salı günü ilk seansına gidicem onun da
ayy inşallah güzeldir kalbimkilo dedigin verilir şekerim, muhim olan bizim ahvamız, kalbimiz güzel olsunkoy bakalım resim bekliyorum
daha bi civelek mi olacam, iyimiş o
yaa ebn bütün gün yatakta olmayı da seviyorum, laptopta takılayım, film izleyim falan ohh misssama uzun zamandır yapamadım, kpss bitsin yapcam inşallah
Cok degildir ya kac kilosun
ayy inşallah güzeldir kalbim
71 kiloyumbaya çok
daha bi civelek mi olacam, iyimiş o
yaa ebn bütün gün yatakta olmayı da seviyorum, laptopta takılayım, film izleyim falan ohh misssama uzun zamandır yapamadım, kpss bitsin yapcam inşallah
hm kpss ye çalışıyorsan tabi sınava çok az kaldı dimi ağustos da mı sınav temmuz da mı?
ALLAH yardımcısı olsun gerçekten giricek herkesin Amin
ben onu bazen yapıyorum ya özellikle kışları güzel oluyor yazın gezsmekten fırsatım olmuyor ama kışın yatak,pc,aburcubur moden
Canım lazerden memenun musun?
Bende işe başlayınca yapacağım da
Seçtiğimiz yer ya da başka ne konuda hassas olmalıyız :)
5 temmuz da sınav :18: az kaldı yani, bakalım hayırlısı
sen çalışıyor musun canım :26:
Canım lazerden memenun musun?
Bende işe başlayınca yapacağım da
Seçtiğimiz yer ya da başka ne konuda hassas olmalıyız :)
71 kiloyumbaya çok
canım henüz 2 ana seans ve 1 kontrol seansına gittim ama süper rahatlıkk
5 temmuz muçok az kalmış yaa ama çalıştıysan bu zamana kadar şimdi rahat olabilirsin sanırım demi alt yapın varsa yani ayy ALLAH yardımcınız olsun ya benim de tanıdığım bir kaç kişi giricek onlara da ALLAH yardım etsin dualarım onlarla gerçekten de
kız kardeşim de ygs ye girecek çok az sayılı günler kaldı çok stres var ailee bizde:18:
ben çalışmıyorum canım baba parası yiyorum
Ben de bugün girmeyi düşündüm. Kesin kalabaliktir diye girmedim de
71 kiloyumbaya çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?