- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.861
yok yaa benmki sırf adam ankarada yaşıyor diye yapıyor, yoksa içki konusuna o kadar takılmaz yani
adamın falsosu yok ya arayıp bulacak azmetti anam
normalde nereli burhan? :26:
haha ee sen nerde yaşıyorsun?
aynı benim annem ya mesela bende bursa da yaşıyorum annem beni başka bir şehire asla vermez sanırım
antepli canım ama ankarada yaşıyor ailesi
antepli canım ama ankarada yaşıyor ailesi
ben sakaryada yaşıyorum da şuan ankaradayım, 1 hafta sonra gidecem sakaryayao da ankarada
ya verir aslında annem de biraz zorluk çıkarsın bakalımortada kesin bişey yok nasılsa kesinleşirse ben kabul ettirirm ona
hımmm
enteep gelini mi olcan senn
hayırlısı olsun ikiniz içinde canım :)
antepli ama pek alakaları yok sanırım canım orayla yaa :26: hani şimdi evlenecek olsak düğün ankarada olur yani antep te olmaz
amin canım inşallahsen bakma benim böyle konuştuguma daha ortada bişey yok yani
antepli ama pek alakaları yok sanırım canım orayla yaa :26: hani şimdi evlenecek olsak düğün ankarada olur yani antep te olmaz
olsun olsunnantep gelini nurdaaaan
antepin yemekleri çok güzelmiş yaaa
benim yakın arkadaşımın erkek arkadaşı antepte savcı, onun yanına gitmişti bi haftasonu, o söyledi ben buraya gelirsem evlenince çok feci kilo alırım, çok lezzetli yemekleri dedi
nasip kısmet canım bu işler bir bakarsın hopidik diye oluvermiş
aranızda konuşma geçmiyor mu nişan söz ya da gelecek hakkında :)
daha sevgili bile degiliz ki
olma aşamasındasınız o zaman ya da sen hoşlanıyorsun :) ama kadın isterse o ilişki başlar yani
ben istiyorum, o da istiyor diye tahmin ediyoruz hepimiz ama ortada bi ilişki yokben istedigimi belli ediyorum bakalım önemli olan o ne zaman anlayacak
erkekler çözülmesi zor yaratıklar tabi :) umarım o da meyillidir bir adım ats işte dimi sende cesareti ver baya bakalım ne yapacak
Gelsin bakalim gelsiiiiinyooo benimde gezeceğim günler gelecek elbet
Ankaradaysan gel beraber gidelim
biz 2 yıllık arkadaşız canım sıkıntı burda aslındao yuzden biraz zaman alacak ama ben inanıyorum sonunda olacak bu iş inşallah beklemek lazım biraz
bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice
sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır canım "ya sabır" demek lazım çoğu kez
Esparka gidiyorumm bildin mi
Sende cik gez
Vaaaaaaaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?