- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.841
Hee evet sen otur
yukarıda yazdım şekercim işte annemler yatak odalarının evebeyn banyosuna yeni fayans falan fişman aldık
afiyet olsun cicim sen enden depresyondasın bahset bakalım?
bence dee
ohh en keyifli alışveirşmiş o, bayılırım ben oyle şeylere
iyi eğlenceleeeer
Esparka gidiyorumm bildin mi
Sende cik gez
Vaaaaaaaay
bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice
bende bayılırım da annem genelde benim beğendiğim şeyleri beğenmezama azmederim ve beğendiririm benim seçtikleerim alınır en sonunda
benmm annem de hiç begenmez benm seçtiklerimi yaabu işin okulunu okudum bile ama annem hayat okulunundan öğrenmiş öyle diyor
nasip kısmet canım bu işler yabende 8 ay önce uzun ilişkim olan deli hgibi aşık olduğum adam tarafından aldatıldığımı öğrendim mesela ve ben sevgilimle birlikteyken sevgilisi olmayan arkadaşlarımın bu yıl düğünü var mesela benim hayallerimi başkaları yaşıyor
benmm annem de hiç begenmez benm seçtiklerimi yaabu işin okulunu okudum bile ama annem hayat okulunundan öğrenmiş öyle diyor
benim hayatımda birisi olduğu halde bu konumda olmak beni mahvediyor
güzel cevap vermişş
eheheh benim annemde ama ben kazanıyorum galip geliyorum sonunda
çenem sağolsun
mimar mısın kız?
benm anneyle baş etmek de zor yaageçen biliyoısun içkici damat istemedigi için de çok yaratıcı sözler söylemişti
evet mimarımyok yaa ben kabul ettiremiyorum o yuzden uğraşmıyorum da artık napayım
benm anneyle baş etmek de zor yaageçen biliyoısun içkici damat istemedigi için de çok yaratıcı sözler söylemişti
üzülme ya seninde olur daha askerden gelsin sevgilin de hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
anneler ahh anneler işte
içkici damat mı buldun kız anana
ayyy o mantığa kopmuştum ben yaaaa
bütün anneler aynı demek kiilla bi kusur bulacaklarr
"kızım sen içiyo olabilirsin ama damadım içki içemezz" mantık süpeeer
henuz damat degil olmasını istiyorum sadeceiçkici de degil yaa 40 yılda bir içiyor işte de o kadarını ben de içiyorum annem biliyor bunu bi de diyor ki, kızımın içmesi beni ilgilendirmiyor damadım içmesin
annemin bütün sorunu adamın ankarada yaşamasıo yuzden de çomak sokmaya çalışıyor işte de tutturamıyor bi türlü
ahahahahaha alemmiş annen yaişte anneler çok koruyucu oluyor sanki damat içince sana kötü davranıcak gibi geliyor
he heee
yok yaa benmki sırf adam ankarada yaşıyor diye yapıyor, yoksa içki konusuna o kadar takılmaz yani
adamın falsosu yok ya arayıp bulacak azmetti anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?