- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #6.281
Belki gelir seninkinde o potansiyel var ümidi kesmemek lazımo kadarı aklına gelmez kiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki gelir seninkinde o potansiyel var ümidi kesmemek lazımo kadarı aklına gelmez kiii
ne yedin iftarda
Belki gelir seninkinde o potansiyel var ümidi kesmemek lazım
Hambırger ikili menü ama bir saf ben değilmişim ne çok insan varmış orucunu hamburgerle açan
herkesin canı hamburger çekmişse demek
Aşeriyor insan oruçluyken herhalde
bende geçen gün hiç sevmedigim mor erikten aş ermiştim
bende geçen gün hiç sevmedigim mor erikten aş ermiştim
Beni henüz sevmediğim birşey canım çekmedi
sustunuzzzz :26::26::26:
Nurdan sallamadı beni Sende konuşmuyorsun da bizimi izliyorsun kenardan kenardan
konuşuyorum yaaahuuu :26:
Evet baktım konuşmuşsun ben göremiyorum alıntı olmadan Canım bu arada birinci yıl dönümünüzmüş sanırım Nice mutlu beraber yıllara inşallah tez zamanda da kavuşursunuz umarım
Protect the Boss Bayılırım
Ah canıım daha önce benim için kimsecikler böyle bir serenat yapmamıştı AlkışşşBendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aha sana türkü bile çığırıyorum bakEki Görüntüle 1179573
onu izledimm başkaa
hint filmlerini izleyemiyorum ben, nedense sevemedim bi türlü pi nin yaşamını izlemedim aslında ama o da şuan agır gelir gibi geliyor zaten ağır uyuklama modundayım, iftara yaklaştıkça vakit enerjim içime kaçıyor benm
heehh işte romantik komediler, tam bu saate uygun filmler neredeyse evli yi merak ediyordum sanki yanlış hatırlamıyorsam bi bakayım ona
jim carrey nin oynadıgı filmdi degil mi bu :26: sinemada da izlemiştim sonradan 3 kere de bilgisayarda izledim, çok iyi film
Beni henüz sevmediğim birşey canım çekmedi
Nurdan sallamadı beni Sende konuşmuyorsun da bizimi izliyorsun kenardan kenardan
hayır canım 2008 yapımı Oyuncular: Kevin Spacey, Laurence Fishburne,
Jim Sturgess, Kate Bosworth, Aaron Yoo
imzanı diyor sanırım :)What whatt ?? şeyy anlamadınm da ben
:))))))))Ah canıım daha önce benim için kimsecikler böyle bir serenat yapmamıştı Alkışşş
What whatt ?? şeyy anlamadınm da ben
hıımm evet öyle olmalıimzanı diyor sanırım :)
:))))))))