- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #6.101
su ve ateşi izle o zamanvalla iftar saaatini bekleyen susuzluktan kurumuş insancıkları bi film işte
valla kuzum çok fazla düşündürtmeyecek bişey olsun yeter, maksat zaman geçsin yani
şuan altın versen kalkıp da sinemaya gitmemevde yattıgım yerden izleyebilecegim bişey söyleee :84:
amaann yavaş yavaş halledersin o zaman
kuzum yaa bana bi film önerir misin, açıp da izleyim şimdiher gun bir film izleme olayını alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum da, işsiz güçsüz bir insan olarak
Merhaba nasılsın canım topik çok güzel... :)))
valla iftar saaatini bekleyen susuzluktan kurumuş insancıkları bi film işte
valla kuzum çok fazla düşündürtmeyecek bişey olsun yeter, maksat zaman geçsin yani
teşekkürleeerhoşgeldinn, tanıt kendini bize
EVLİLİK YOLUNDA:
Açıklama: İMDB: 5.5 Kyle ile evlenmek üzere olan genç bir kızdır. Evlenmek istediği erkeği çok sever. Sever sevmesine ama, Kyle evlenmeden hemen önce yaptığı bir ilişkiden bulaşıcı bir hastalığa yakalanır. Bu hastalığın neticesinde eşi ile bir süre ilişkiye girmemesi gerekir. Evlenmeden önce bunu evleneceği erkeğe söylemek ister ama bir türlü söyleyemez. Zaten de macera burada başlar.
Kadın Aklı Erkek Aklı – The Ugly Truth
Açıklama: İMDB: 6.5 Uslanmaz bir romantik olan Abby Richter, bir sabah sovunun produktorlugunu yapiyordur. Programi sovenist bir karakteri olan Mike sunmaya baslayinca ikisi iliskilere dair bir anlasma yaparlar. Abby yeni tanistigi bir adamla iliskisinin duzgun gitmesi icin Mike’tan yardim alacaktir, eger sonuc istenildigi gibi olmazsa Mike isi birakacaktir. Bu surecte Mike Abby’e iliskilere dair ’cirkin gercekleri’ ispatlayacaktir. Ama onun zekice taktikleri beklenilmeyen bir sonuc dogurur; Abby’i askini bulurken o da Abby’a asik olmustur.
Neredeyse Evli – Nearlyweds 2013
: İMDB: 5.4 En büyük hayallerini gerçekleştirmeye çok yaklaşmış 3 arkadaş biradadalar. Muhteşem bir düğün…Düğün gerçekleştikden sonra ise hayalleri paramparça olacaktır. basit bir evrak hatası yüzünden aslında yasal olarak evli olmadıklarını keşfeden arkadaşlar kisa bir süre sonrada evliliklerini ve çiçeği burnundaki eşlerini sorgulamaya başlarlar.
Gelinlerin Savaşı
iv ve Emma'nın yaşam amaçları, üzerlerine bir gün beyaz gelinliği geçirebilmek üzerine kuruludur. Bu iki kanka sonunda muradlarına ermek üzeredir. Zira çocukluklarından beri hayalini kurdukları evlilik tarihleri yaklaşıyordur. İstedikleri yerde, birbirlerine yakın tarihlerde evleneceklerdir. Birlikte o özel günlerine mutlu mesut hazırlanırken, evlenecekleri yerde yapılan bir hata işleri değiştirir; evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır. Bu karışıklık birbirlerini iki düşman yapar. Şimdi arkadaşları önemli bir teste talip olmuştur. Kate Hudson ve Anne Hathaway’in başrollerini paylaştığı Gelin Savaşları, romantik komedi sevenlerin kaçırmayacağı eğlenceli bir film.
bunları çok keyifle izlemiştim benn
Rica ederim... :)) Geyik sohbetlerini çok severim. 30 yaşındayım, Evliyim 2 çocuğum var.. :) E sen bahset bakalım mis gamzeli... :)
memnun oldummm :13:
ben 28 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim, bekarım henüzasker yolu bekliyorumm
Ooo süper miş demek ingilizce öğretmenisin ne şanslısın ya tüm ingilizceyi biiyorsun ama benim bildiğim ingilizce ;
-What is your name ?
- My name is.........İnşallah evlenirsin sende... :)) Mutluluklar dilerim... :))) Allah'dan ümidini kesme canım... hemen gelir inşallah askerden... :)))
su ve ateşi izle o zaman
her çocuk özeldir ,3 idiots , ghajini pinin yaşamı , barfi, notebook, yasak bölge , herkül, açlık oyunları
EVLİLİK YOLUNDA:
Açıklama: İMDB: 5.5 Kyle ile evlenmek üzere olan genç bir kızdır. Evlenmek istediği erkeği çok sever. Sever sevmesine ama, Kyle evlenmeden hemen önce yaptığı bir ilişkiden bulaşıcı bir hastalığa yakalanır. Bu hastalığın neticesinde eşi ile bir süre ilişkiye girmemesi gerekir. Evlenmeden önce bunu evleneceği erkeğe söylemek ister ama bir türlü söyleyemez. Zaten de macera burada başlar.
Kadın Aklı Erkek Aklı The Ugly Truth
Açıklama: İMDB: 6.5 Uslanmaz bir romantik olan Abby Richter, bir sabah sovunun produktorlugunu yapiyordur. Programi sovenist bir karakteri olan Mike sunmaya baslayinca ikisi iliskilere dair bir anlasma yaparlar. Abby yeni tanistigi bir adamla iliskisinin duzgun gitmesi icin Miketan yardim alacaktir, eger sonuc istenildigi gibi olmazsa Mike isi birakacaktir. Bu surecte Mike Abbye iliskilere dair cirkin gercekleri ispatlayacaktir. Ama onun zekice taktikleri beklenilmeyen bir sonuc dogurur; Abbyi askini bulurken o da Abbya asik olmustur.
Neredeyse Evli Nearlyweds 2013
: İMDB: 5.4 En büyük hayallerini gerçekleştirmeye çok yaklaşmış 3 arkadaş biradadalar. Muhteşem bir düğün Düğün gerçekleştikden sonra ise hayalleri paramparça olacaktır. basit bir evrak hatası yüzünden aslında yasal olarak evli olmadıklarını keşfeden arkadaşlar kisa bir süre sonrada evliliklerini ve çiçeği burnundaki eşlerini sorgulamaya başlarlar.
Gelinlerin Savaşı
iv ve Emma'nın yaşam amaçları, üzerlerine bir gün beyaz gelinliği geçirebilmek üzerine kuruludur. Bu iki kanka sonunda muradlarına ermek üzeredir. Zira çocukluklarından beri hayalini kurdukları evlilik tarihleri yaklaşıyordur. İstedikleri yerde, birbirlerine yakın tarihlerde evleneceklerdir. Birlikte o özel günlerine mutlu mesut hazırlanırken, evlenecekleri yerde yapılan bir hata işleri değiştirir; evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır. Bu karışıklık birbirlerini iki düşman yapar. Şimdi arkadaşları önemli bir teste talip olmuştur. Kate Hudson ve Anne Hathawayin başrollerini paylaştığı Gelin Savaşları, romantik komedi sevenlerin kaçırmayacağı eğlenceli bir film.
bunları çok keyifle izlemiştim benn
harika bir film "21" izle derim
Aaa tebrik ederim canım az kalmış kavuşmanıza... Aynı yaştamısınız canım ?sağolasın
25 günümüz kaldı
o 23 düonu izledimmbaşkaa
hint filmlerini izleyemiyorum ben, nedense sevemedim bi türlüpi nin yaşamını izlemedim aslında ama o da şuan agır gelir gibi geliyor zaten ağır uyuklama modundayım, iftara yaklaştıkça vakit enerjim içime kaçıyor benm
heehh işte romantik komediler, tam bu saate uygun filmlerneredeyse evli yi merak ediyordum sanki yanlış hatırlamıyorsam bi bakayım ona
jim carrey nin oynadıgı filmdi degil mi bu :26: sinemada da izlemiştim sonradan 3 kere de bilgisayarda izledim, çok iyi film
o 23 dü
bende korku var ister misin
the conjuring :18:
ben gizemin yazdığı en son filmi izlemeye çalışıacam ama altyazılı bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmm
heeyyyy topikkkk merhabaa ben geldimmm
onu izledimmbaşkaa
hint filmlerini izleyemiyorum ben, nedense sevemedim bi türlüpi nin yaşamını izlemedim aslında ama o da şuan agır gelir gibi geliyor zaten ağır uyuklama modundayım, iftara yaklaştıkça vakit enerjim içime kaçıyor benm
heehh işte romantik komediler, tam bu saate uygun filmlerneredeyse evli yi merak ediyordum sanki yanlış hatırlamıyorsam bi bakayım ona
jim carrey nin oynadıgı filmdi degil mi bu :26: sinemada da izlemiştim sonradan 3 kere de bilgisayarda izledim, çok iyi film
winters tale vardı güzel demişler o altyazılıha 21 ha 23 ne fark eder kiben çok balık hafızalıyım yaa, bak o filmi o kadar severim ama adını bile 3 aşağı 5 yukarı hatırlıyorum ancak
alt yazılı bulamadım ben de filmleri yaa, üşenmemişi hepsine türkçe dublaj yapmışlar, istemiyorum kardeşim, istemiyoruummm :84: :84:
hayatımın en kötü gecesi diye bi film buldum, sanırım onu izleyecegim, ama tabi ki o da türkçe dublaj
winters tale vardı güzel demişler o altyazılı
]WWWDOTBİLMEMKİMFİLM DOT NET DE VAR
Nasılsın iyimisin tanıt kendini bize :)hoş buldummm
Aaa tebrik ederim canım az kalmış kavuşmanıza... Aynı yaştamısınız canım ?
heeyyyy topikkkk merhabaa ben geldimmm
o 23 dü
bende korku var ister misin
the conjuring :18:
ben gizemin yazdığı en son filmi izlemeye çalışıacam ama altyazılı bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmm
Nasılsın iyimisin tanıt kendini bize :)
evet, az kaldı, 6 ayı devirdik vallao benden 4 yaş büyük
welcome baby
ayyyy o film bizim ilk filmimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?