• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

Ya geçiyor olması gerek ama bence sekapark durağından bin oradan kalkıyor :31: Hemde daha boş oluyor ayakta kalma :12::12::12:
Kocaeli Anadolu Lisesini kasteddiysen yuvacıkta o canım :31:

Gebze-İzmit otobüsüyle geleceğim canım seka durağından geçer mi ki o otobüs :ssz:

Evet yuvacıktaymış yine aynı yerden oraya giden bir dolmuş otobüs bulabilir miyim :ssz:

Gebze-İzmit otobüsüyle geleceğim canım seka durağından geçer mi ki o otobüs :ssz:

Evet yuvacıktaymış yine aynı yerden oraya giden bir dolmuş otobüs bulabilir miyim :ssz:

Yuvacık otobüsleri de sanırım seka durağından geçiyor :26::26::26: Gebzeyle pek bağlantım yok ama seka çok merkezi bir yerde eminim geçiyordur. Şoföre dersin seka durağında inmek istiyorum diye :31::31:

Çalışmadım ya çalışsam fena psikolojide oluyorum da rahatım sıkıntı yok :D çalışmadığımdan iyi dileklere ihtiyacım var bilmediklerini bildir yapamadıklarını yaptır gibi :D

Bilmediklerimi bildir, bilmediklerimi attır, attırdıklarımı tuttur :1::1::1:

Teşekkürler :)
Bu arada Ayşegül ben yaş 21 Darıca'da ikamet ediyorum :) Üni.den terk ettirildim yeniden üni kaydolma peşindeyim :D :D Asker yareniyimm:51:

İrem bende 20ye gireceğim. İzmitteyim. Turizm rehberliği okuyorum. Üni 1. Okumak isteyene Allah kapı açar bir şekilde. Umarım istediğine kavuşursun :10:

ben yine ne bursası ne istanbulu diycektimm anladım:9::9::9:
:9::9::9::9::9:
d.gif
i.gif
l.gif
v.gif
i.gif
n.gif
yaaa:1::1::1::1:

ben yokum geçerli bi sebep değil mi :(

:( topik açıyımmı askerden dönmelerine son 1 ay diye :14:
yine gelmezsiniz ki gizem açtı bu topiği benim için gelmiycem ötekine diye, siz hiç tın yani küstüm :85:

:54::54::54::54::54::54:

Gizemcim yarın benim Kocaeli üniversitesinde sınavım varda umuttepe kampüsünde gebze izmitle halk evinde inersem ordan kampüse çıkan otobüsün numarası adı bir şeyi var mı biliyor musun :)

sekapark durağından geçiyor canım izmit otobüsleri, orda inip umuttepe otobüsüne ordan binebilirsin :34:

Back