• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

Bana da garip geliyor. İspanyolcaya merakım var :31: Ona yönelebilirim :16::16::16:

kore dizisi izliyorum mesela hani tavuklar gıdaklarken gırtlaktan bi ses çıkarırlar ya, guğğğğğğğğğğ diye konu ciddi de olsa kahkayı basıyorum resmen:9:

Son düzenleme:
kore dizisi izliyorum mesela hani tavuklar gıdaklarken gırtlaktan bi ses çıkarırlar ya, guğğğğğğğğğğ diye konu ciddi de olsa kahkayı basıyorum resmen:9:

Ben zaten oldum olası uzak doğu kültüründen nefret ederim. Çinlilere falan antipati duyuyorum. Nerde ki dillerini öğrenecem :27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
gelirsin inadı bırakırsan zaten topik sahibesi de gelmiyoooooooo
gçok geç :50: bişey dicem sen esraya benim sesimden bahsetsene biraz çünkü hiç duyamıycak :D
Ben zaten oldum olası uzak doğu kültüründen nefret ederim. Çinlilere falan antipati duyuyorum. Nerde ki dillerini öğrenecem :27::27::27:
ispanyolca iyidir ya, birde italyanca öğrenildimi tamamdır :23:

Bende asker topiğinden gelmedim. Burada tanıştık :16::16::16: Şu an ilgimi çekmiyor fakat ileride çekecek :25::25::25:
Biliyorum canim bu topikle derdim yok bizde yaziyoruz burdakileri de seviyorum bizim olayimiz baska :)
üzgünüm gelemem :(
Peki sen bilirsin
gçok geç :50: bişey dicem sen esraya benim sesimden bahsetsene biraz çünkü hiç duyamıycak :D

ispanyolca iyidir ya, birde italyanca öğrenildimi tamamdır :23:

Neden duyamayacakmisim peki?

Son düzenleme:
Ben izmitliyim :3: Umuttepenin kendi hattı var 33 olabilir nette hatırlamıyorum ama önünde umuttepe yazana sor okula çıkıyor musunuz diye :52: zaten içerideki öğrenci kalabalığını görünce anlarsın :1:

Öyle mi bende Darıca'da yaşıyorum :D Halkevinden geçiyor ama değil mi umuttepeye çıkan otobüs dolmuş :D

Bir de kocaeli anadolu var pazar günüde onun hakkında bir bilgin var mı ?

Öyle mi bende Darıca'da yaşıyorum :D Halkevinden geçiyor ama değil mi umuttepeye çıkan otobüs dolmuş :D

Bir de kocaeli anadolu var pazar günüde onun hakkında bir bilgin var mı ?

Ya geçiyor olması gerek ama bence sekapark durağından bin oradan kalkıyor :31: Hemde daha boş oluyor ayakta kalma :12::12::12:
Kocaeli Anadolu Lisesini kasteddiysen yuvacıkta o canım :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back