- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #5.161
Bana da garip geliyor. İspanyolcaya merakım varOna yönelebilirim
üzgünüm gelemem
kore dizisi izliyorum mesela hani tavuklar gıdaklarken gırtlaktan bi ses çıkarırlar ya, guğğğğğğğğğğ diye konu ciddi de olsa kahkayı basıyorum resmen
gçok geçgelirsin inadı bırakırsan zaten topik sahibesi de gelmiyoooooooo
ispanyolca iyidir ya, birde italyanca öğrenildimi tamamdırBen zaten oldum olası uzak doğu kültüründen nefret ederim. Çinlilere falan antipati duyuyorum. Nerde ki dillerini öğrenecem
ispanyolca iyidir ya, birde italyanca öğrenildimi tamamdır
üzgünüm gelemem
gelirsin inadı bırakırsan zaten topik sahibesi de gelmiyoooooooo
gçok geçbişey dicem sen esraya benim sesimden bahsetsene biraz çünkü hiç duyamıycak
Biliyorum canim bu topikle derdim yok bizde yaziyoruz burdakileri de seviyorum bizim olayimiz baska :)Bende asker topiğinden gelmedim. Burada tanıştıkŞu an ilgimi çekmiyor fakat ileride çekecek
Peki sen bilirsinüzgünüm gelemem
gçok geçbişey dicem sen esraya benim sesimden bahsetsene biraz çünkü hiç duyamıycak
Biliyorum canim bu topikle derdim yok bizde yaziyoruz burdakileri de seviyorum bizim olayimiz baska :)
Aminİnşallah canım
saçma sapan şeyler yüznden tartısmıstık canım, bilenler anlatır:hem sen niye gelmiyosun ki? ben bilmiyorum sebebini?? :26::26::26::26:
geç meç değil bozma asabımı gel uleeeeeeeeen
aa niyeymiş ki o:26:
Anladım canım ben hepinizi sevdim
Ben izmitliyimUmuttepenin kendi hattı var 33 olabilir nette hatırlamıyorum ama önünde umuttepe yazana sor okula çıkıyor musunuz diye zaten içerideki öğrenci kalabalığını görünce anlarsın
Amin
saçma sapan şeyler yüznden tartısmıstık canım, bilenler anlatır:
maksat kıllık yapmak
Öyle mi bende Darıca'da yaşıyorumHalkevinden geçiyor ama değil mi umuttepeye çıkan otobüs dolmuş
Bir de kocaeli anadolu var pazar günüde onun hakkında bir bilgin var mı ?
tmm öğrendim ama cidden çok saçma bir neden olmuş
onlara soyleyin bunu
Amin
saçma sapan şeyler yüznden tartısmıstık canım, bilenler anlatır:
maksat kıllık yapmak
ben karışmam kuzum. sizin aranızdaki bir mesele.hem adını da öğrendim ben senin adını bilmiyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?