- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #2.761
dışardaydım kuzum yaa bugun ondan biraz kaçak olmuş oldumama bitter le görüştüm nasıl güzel nasıl tatlı bi kız görseniz hiç anlamadım nasıl geçti o kadar zaman, sanki hep tanıdık gibiydik birbirimizi senle de öyle olacak ki görüştügümüzde, sanki senelerdir tanışıyorsmuşuz gibi olacagız
burhanla bugun konuştuk canım, işte pazar günü için ben yokmuşum gibi plan yapın siz dedi, bende pazar günüm boş ya senle görüşürüz ya da evde duracam dedim
bide kahve kulübü diye bi kafeye gitmiştim de onla ilgili konuşurken, sana da başbaşa kahve sözüm var ama görüyorsun işte durumları( demiş, hemi de bir sosyal platformda yanımda da doğum günümde ben sarıldıgımda ohaa diyen arkadaş vardı, o yazıyı görünce yüz ver şu çocuga artık dedi herkes bişeyleri anlıyor burhan bey hariçç
O zaman kırgındım ona biliyor o yüzden şimdi geniş takılıyoruz biz
hımmm, bak yavaş yavaş gelişiyor olaylaaaar
sosyal platformda "başbaşa kahve sözü"nden bahsedebiliyorsa bu iyi bişey
sen üzülmüyorsun ama artık dimi geç cevap yazıyor diye
yaa bu saatte hala çalışıyor ama, pazar günü çalışırlarsa yine herşey anlamsız olacak, aşkımız yarım kalacak
kendime bu şarkıyı armagan ediyorum
sen üzülmüyorsun ama artık dimi geç cevap yazıyor diye
yaa bu saatte hala çalışıyor ama, pazar günü çalışırlarsa yine herşey anlamsız olacak, aşkımız yarım kalacak
kendime bu şarkıyı armagan ediyorum
[video=youtube;Mw-KKuhNBFQ]http://www.youtube.com/watch?v=Mw-KKuhNBFQ[/video]
Yok canım ya amaaaaaaaaaaaannnnnnnnn ne takcam
he heeee
yok yok, sizin aşkınız yarım kalmıycak merak etmeeee
ohh o zaman 1 hafta degil bundan sonra hep geç at cevapları
pazar günü de çalışırsa bizim aşkımız çeyrek bile olamayacakbugun diyor işte hergun toplantıya bugun kesin bitirecegiz diye başlıyorlar ama bitmiyor ertesi gün yine devam ediyor, bitmiyor bi türlü diyor vayy arkadaş yaa, ben gideyim ankaradan kesin bomboş geçer günleri, onlar hep görüşürler ben de uzaklardan ağlarım artık
ohh o zaman 1 hafta degil bundan sonra hep geç at cevapları
pazar günü de çalışırsa bizim aşkımız çeyrek bile olamayacakbugun diyor işte hergun toplantıya bugun kesin bitirecegiz diye başlıyorlar ama bitmiyor ertesi gün yine devam ediyor, bitmiyor bi türlü diyor vayy arkadaş yaa, ben gideyim ankaradan kesin bomboş geçer günleri, onlar hep görüşürler ben de uzaklardan ağlarım artık
Geçen cumartesi düğüne gittim ya benim saçımı kim yaptı bilin
Canım tut ki herşey yolunda gitti siz evlendiniz o zaman da böyle mi çalışacak:26:
Geçen cumartesi düğüne gittim ya benim saçımı kim yaptı bilin
Canım tut ki herşey yolunda gitti siz evlendiniz o zaman da böyle mi çalışacak:26:
olumsuzu çağırmaa olumsuzu çağırmaaaaaaa
kim yaptı kiiiiiiiimmmmmmmmmm
kim yaptı kız saçını
ee çalışacak bebegim mecbur, özellikle yeni bütçe hazırlanıyorsa eger çalışacak malesefama temmuzdan ekime kadar da meclis tatil oldugu için sabah 9 akşam 5 çalışacak 3 ay boyunca katlanacaz mecbur
eray zaten bana direk demişti bunu, bu çocugun iş temposu bazen çok yogun oluyor, katlanabilecek misin buna diye :26: ama katlanırım yaa, gelmek istedigini ve fırsat olursa geldigini biliyorum, napalım katlanacaz mecbur :26:
Kayınvalidem ve görümcem ortak yapım
Katlanırım diyorsan sorun yok canım zorlayabilir çünkü bu durum seni yani beni zorlardı en azından:26:
Kayınvalidem ve görümcem ortak yapım
Katlanırım diyorsan sorun yok canım zorlayabilir çünkü bu durum seni yani beni zorlardı en azından:26:
vaaaaaaaaaaaay
kızlar size iyi sohbetler, ben yataaar
kayınvalidenle görümcene maşallah valla
ya kuzum şöyle bişey var, bu çok nadir olan bi durum aslında, yeni bi bütçe hazırlanıyorsa ayda 1 2 gün oluyordu bugune kadar, bazen o bile olmuyordu hatta, ama bu ara madenciler için yeni bütçe hazırlıyorlar, onu da bir an önce bitirmeleri lazım çünkü geçen hafta onların komisyona saldırı olduo yuzden bu kadar sıkıştılar yani
hem benm babam da emekli astsubay ya o nobetçiyken biz çok eğlenirdik yaa, hep nobeti olan bi koca istemiştim o yuzden, arada evde yalnız kalmak keyifli olabilir bence
Eh şuan yaptığın açıklama benim bile hoşuma gitti valla canım madem seviyorsun sen de neden olmasın
evet çok tatlılar sağolsunlar
maşallah de kız
valla benm için sakıncası olmaz dedigim gibihatta keşke en az haftada 1 gün geç gelse de ben de evin temizliğini o yoken haletsem haftasonuna işim kalmsa, haftasonu gezsek amma abarttım hayal kurmayı yahuu
Maşallaaaaahhhhhhhh
yok bence de haklısın katılıyorum sana evet haftada bir gün olabilir o dediğin
eğer çok uzun süre nöbeti olursa da sizinle buralarda konuşarak vakit geçirirm bendeyoksa evlendikten sonra buraya girmeyi hüç düşünmüyorum
sen buraya ton ton bir nine olsan bile girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?