- 25 Şubat 2014
- 1.888
- 543
- 173
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #2.581
Hayırrr malesef 1 sene gidicek
bundan sonra kimsenin aklıyla hareket etmicem valla laf söyliyen önce kendine baksın
hastanede çalışıyorum tıbbi sekreterim , aynı durumdayız
Ayaklarım geri geri gidiyor hiç mutlu değilim
Bu arada sen ne iş yapıyorsun
aa ne zaman gidecekk , aynı kaderi paylaşıyoruuzz
bende bi firmada web tasarım ve satış sonrası destek bölümüne bakıyorum. İki sene olucak bende hiç memnun değilim bitsin de kurtulayım diye bekliyorum
Oy oy allah kolaylik versin canım. Üzülme geçecek
Ağustosta gidiyorSeninki ne zaman gidiyor peki
Amin canım sağolgeçecek elbet biz alışkınız zaten ayrı kalmaya ama bilmiyorum üzülmeden de edemiyorum
ben yaptığım işi seviyorum ama insanların kaprisi doyumsuzluğu beni çileden çıkarıyor kavga gürültü içinde çalışıyorum buda beni hem ruhen hem fiziken çok yoruyor kaldıramıyorum
Peki işten ayrıldığında ne yapmayı düşünüyorsun :26:
ahh ahh kimin çalıştığı yerde yokki bunlar yüzsüz müşteriler kendini birşey sanan insanlar çokkkk
Valla bende onlara laf sokmaktan geri cevap vermekten yoruldum yoksa uğraşırım yine.Olumsuz bir olay gerçekten insanı çok yoruyor sabah kalkıp da işe gitmek zorunda oluyosun ya yine off offf ayrılınca bir iki ay dinlenmek istiyorum gerçekten çok yoruldum. Sonrasında yine iş aramaya devam edicem mecbur çalışmadan hiç bir şey olmuyo kurumsal bir firmada inş. çalışmak istiyorum. Zaten kpss açıköğretim gidiyoruz işte
Off offfKader ortağım benim gel gelll
ne zamandır berabersiniz , biz daha 5 aydır birlikteyiz ve birçok sıkıntı yaşadık daha son iki üç haftadır toparlayabildik kendimizi o yüzden hemen böyle gitsin istemiyorum
4 yıl oldu canım üniversiteden beri görüşüyoruzSiz de yeniymişsiniz ya of gerçekten gitmesi zor olur :18: aman birbirinizin kalbini kırmayın zaman azalıyor baksana koca bir askerlik var daha İnşallaaaahhhhh çook çabuk gelirler
Bi ara bende öyleydim yoğun oluyordu işler hiç birşeyle ilgilenemiyordum eve gidince direk uyumak istiyordum artık
Yap canım değişiklik iyidir gez dolaş stresini bi at yani
Aynen öyle ama kimsede dönüp kendine bakmıyor maalesef herkes bir başkasının eksi veya fazla yönüyle ilgilenmekten kendinin daha kötü bir halde olduğunu göremiyor
Aynen oyle sanki onlar icinmi yasiyoruz banada diyolar bosver gitsinnn :))))
giyim olarak da öyle hep spor takılıyorum hep elbise alırım etiketiyle dolapta durur daha hiç giymedim etek desen öyle yakıştıramıyorum kendime tuhaf hissediyorumama artık giyecemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?