- 28 Mayıs 2014
- 1.243
- 638
- 333
- 32
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #2.561
bende spor yapmak istiyorum akşamları yürüyüş yapsam iyi olacak
bugün öğlen döner yiyerek veda edim bu günlerime akşamda başliyim diyete
çok yorgunum çok uykusuzum sanırım yaz sendromuda yaşıyorum depresyonda gibiyim
Sen nasılsın bakalımm
geçen yıl 39 kiloya kadar düşmüş biriyim ben
Ama şimdi aynaya bakıyorum epey genişlemişim :18:
Ben de uykusuzum ya öğlen oldu hala gözlerimi ovalıyorumDevam çalışmaya işte git gel işe
İnşallah canım..nişanlımısın sende
ooo çok vermişsin sende :26::26:
ben 50 ye düşsem iyi ya ama nasıl dayanacam bilmiyorum şuan bile çok acıktım
Sen yokken biz gelenleri karsiladik gozun arkada kalmasinn :)))
Herkeze günaydınn neler yapıyorsunuz bakayımm
günaydınnnn
Kızlaar günaydınnnn nasılsınızz
erkek arkadaşımla tartıştım bunadım artık
Canım, okudum sıkıntıyı. Kelin ilacı olsa başına sürer misali, benden de ne tavsiye çıkar diyecem şimdiama şunu söyleyebilirim. Çok sinirlisin ve kırgınsın ona farkındayım, ama her kızdığında bitti deme bende ağlamaktan bıktım, ama onun bana dediği o lafları duymaktansa kendi kendime ağlamayı tercih ederdim. Bizimde sonumuz yakın malesef.. Demem o ki ne kadar kızarsan kız bitti deme, sen kızgınlığından söylemişken karşındakinin bunu ciddi ciddi söylemesi çok zoruna gidiyor sonra..
Günaydın hayırlı kandiller. Nasılsınız. Hayat nasil sizde
Günaydıınnn
kötü bir döneme girmiştim yemek aklıma bile gelmiyordu midem el kadar kalmış olacak ki uzun süre hiç birşey kabul etmedi çok şükür şimdilerde iyiyim ve kilomu bilmiyorum
Can boğazdan gelirr çok rahatsız edici değilse kilon boşveer hiç yorma kendini önemli olan sağlık senin sağlığını etkilemiyorsa problem yok
Yok canım ah nerde daha o zamanlarımıza bile çok varÜniversiteden beri görüşüyoruz işte tek engelimiz askerlik şuan başlamadan bitmesini istiyorum ama ahh ahh hayırlısı artık
bende yemicem 6 dan sonrayavaş yavaş 5 e düşerim
bende 4te iş başı yapıyorum bugün
Tam bir eziyet istifa etmeyi düşünüyorum şu günlerde ama istifa ettikten sonra ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok
yeme canım iyi oluyor fark ediyor insan hemen
bende bir ara 48 kiloydum çok zayıfsın dediler balık yağına başladım sanırım onun etkisi oldu
o zaman aferin sizeeee
günaydınnnnn
hayırdır kuzummm :26:
sonumuz yakın derkeeeen
günaydınn, hayırlı kandiller
günaydın hoşgeldinnnn
Ne işi yapıyorsun canım. Ahh ahh bende o dereceye geldim artık eylül ayını bekliyorum yoksa imkanı yok durmam burda
bana da ayy yüzün un gibi ayy neden bu kadar zayıfsın çocuk gibisin dediler şimdi benden 7 yaş büyük ablamdan yaşlı görüyorlar
Hayırrr malesef 1 sene gidicek
bakalım nasıl olacakk :26: bu aralar değişiklik yapmak istiyorum ya
19 yaşındayım ama yaşlı teyzeler gibiyim hiç kendime bakmıyorum onlar bile benden bakımlı
bundan sonra kimsenin aklıyla hareket etmicem valla laf söyliyen önce kendine baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?