- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #2.501
hıhhhhh bizdee burdaa çalışalımmm
kahvee içççç![]()
Selülit yapmasa durmam zaten canım
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıhhhhh bizdee burdaa çalışalımmm
kahvee içççç![]()
erkek arkadaşımla tartıştım bunadım artık
Siz para kazanıyosunuz ben evde oturuyorum bütün günn hiç güzel değilbende çalşmayı düşünüyorum da kendime güvenemiyorum :26:
Canım, okudum sıkıntıyı. Kelin ilacı olsa başına sürer misali, benden de ne tavsiye çıkar diyecem şimdiama şunu söyleyebilirim. Çok sinirlisin ve kırgınsın ona farkındayım, ama her kızdığında bitti deme
bende ağlamaktan bıktım, ama onun bana dediği o lafları duymaktansa kendi kendime ağlamayı tercih ederdim. Bizimde sonumuz yakın malesef.. Demem o ki ne kadar kızarsan kız bitti deme, sen kızgınlığından söylemişken karşındakinin bunu ciddi ciddi söylemesi çok zoruna gidiyor sonra..
erkek arkadaşımla tartıştım bunadım artık
Okladar bunaldımki artık bitecekse bitsin öfkem sevgimin önüne geçiyor lunamKaç gündür sesini bile duymak istemiyorum sinirm geçince duymak isticem biliyorum ama artık çok yoruldummm![]()
noldu canim hayirdir
Bende öyle diyorum, hala da öfkeliyim, çok kırgınım ama bitmesini istemiyorumo kalkmış bana Allah layığımı versin inşallah fazlasını istemiyorum diyor. Bunu duymak ne kadar kötü bi bilsen
![]()
Öyle deme kız evde oturmayı çok isterdim valla![]()
Çalış ya ne olacak kendine güvenmemekte ne var bak herkez çalışıyor gözün açık ol laf dedirtme kendine yeter![]()
Günaydın hayırlı kandiller. Nasılsınız. Hayat nasil sizde
Canım ben öfkelenince öyle şeyleri umursamıyorum.Ben diyorum git başkasıylamı evlenirsin başkasınamı bağırır çağırırsın ne yaparsan yap die
İyi bakalım hayırlısı olsunn![]()
Günaydın hayırlı kandiller. Nasılsınız. Hayat nasil sizde
Bilmiyorum bakıcazzz![]()
İşte sen sinirlenince diyorsun, bende aynılarını diyorum sinirlenince ama o şu an ortada bağırış çağırış olmadan normal bi ses tonuyla bunları diyor. Bu da gerçekten öyle istediğin gösteriyor. Bitecek sanırımSeninki, umarım bunları demiyordur
![]()
ben öyle diyemiyorum işte içim acıyor :/Derse gitsin okadar uğraştım sabrettim bekledim. Oda çekemiyorsa gitsin
Günaydınnn Lunaa nasılsın bakayım![]()
Hoşbulduk yavru tavşanGünaydın hoşgeldin lunamm![]()
günaydın merhabaaaHayırlı kandiller sana da
Çok şükür iyi gidiyor. Sende şafak sayıyorsunGaliba şafak sayarken yalnız kalmayacağım
![]()